Да е жив и здрав бебока на колежката Sandra,много да я радва и ядосва Хваля се:Пореден прекрасен за мен ден.Все още има страхотни хора в тази страна,което ми дава надежда Скоро се надявам да съм с по добра протеза.Зарадвах едно почти непознато момче с нещо малко,но много необходимо за него Кофтито от днес:Мнооого наложително утре следобед Фифолина в сервиз за смяна на предни носачи/минус 160 лв,а ако майстора открие и друго.... / мрънкане:Идва 14-ти февруари,а аз го мразя с всичките му лиготии
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Диляна, радваме се за прекрасната новина. ... Фиата да не ти разваля настроението !!!!!!!!!!П.П. И кво лигаво виждаш в едно здраво мъжко напиване????????? Ей, и честит рожденник на Попарови !!!!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Браво на Попарови, Малкия хубавец много пакости да ви прави и да сложите снимки от рожденния ден. Да ви е здрав и мноко късмет да има. Мрън - Ето малкия Попаров стана голям мъж на една годинка, а малкия Банков е само на 5 месеца и продължават да се бори с ония гадове зъбите. - Спи ми се.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Оплакване - Разбили са ми гаража в Казанлък.В съседство още един и от него със сигурност нищо не липсва.Гаражите гледат към осветена улица.Засега не мога да кажа с какво съм олекнал ,но най-вероятно нещо ги е уплашило и са избягали набързо.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
S_BANKOV написа:Браво на Попарови, Малкия хубавец много пакости да ви прави и да сложите снимки от рожденния ден. Да ви е здрав и мноко късмет да има. Мрън - Ето малкия Попаров стана голям мъж на една годинка, а малкия Банков е само на 5 месеца и продължават да се бори с ония гадове зъбите. - Спи ми се.
Коментар
-
[quote="veselin10"]Диляна, радваме се за прекрасната новина. ... Фиата да не ти разваля настроението !!!!!!!!!!П.П. И кво лигаво виждаш в едно здраво мъжко напиване????????? Ми то няма нищо лигавото и аз ще пия едно хубаво винце,лигав е Свети Валентин Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Фифа е поправена и сметката в сервиза е половината на очакваната.Това е хвалба.Днес се влюбих... в един пръстен.Това не е за хвалба цената не ми хареса много.Утре ще се срещна с една приятелка,с която не съм се виждала година и малкоЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Мрън: Нещо ми е криво тая седмица.Мрън: Мисля, че причината е един човек, който чаках почти два месеца да видя и в главите ни да не са само изпити, се оказа болна и се наложи да се размотаваме по болници, а на следващия ден си замина отново.Мрън: Мислех да отскоча в неделя до Стара Загора на разходка с 1 - 2 ма приятели и да я изненадам, но се отложи поради мързела на тези "приятели".Мрън: Мислех, че са ми приятели, но мнението ми се промени адски много и като си имам на ум предишните им действия се замислям дали изобщо да продължа да контактувам с тях.Хвалба: Преди няколко минути ме зарадва една новина - човека с който пет години сме делили всичко в училище, а и извън него, за когото бих убил, както и той за мен, се прибира от Португалия, и макари че го нямаше само един месец ми се стори като няколко години. А най - хубавото е, че знам, че този човек е истински приятел, защото вечерта преди да замине се видяхме, и когато се разделяхме, направо му се бяха насълзили очите.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Tornado написа:Взломаджиите на гаража ми са отмъкнали двата велосипеда на дъщерите ми.Не е хубаво да се кълне ,но нека не ги ползват със здраве.Утре ще пусна една жалбичка в районното.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nsn написа:Tornado написа:Взломаджиите на гаража ми са отмъкнали двата велосипеда на дъщерите ми.Не е хубаво да се кълне ,но нека не ги ползват със здраве.Утре ще пусна една жалбичка в районното.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар