Хвалба: най-неочаквано днес дойдоха едни клиенти и ни купиха част от служебните коли, които дори не сме обявявали за продажба Не е лошо да си поддържаш колите :mrgreem:Оплакване, но пък и хвалба: ще трябва да се избира поне една нова кола.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване:Гадна седмицаХвалба:Преди 3 часа хубави новини :D Нещо съфорумците се поизнервиха гледам Траурната церемония по изпращането на стадион Герена върви вече сума дни Споко хора камъни има за всички.Тая вечер паяка дойде за няма и 15 минути.Жалко,че отнесе Фиат. Хвалба:Предстои хубав уикенд в Мелник и Сандански.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
kiselo написа:Оплакване: Тази вечер зимните гуми се изложиха адски...не можах да стигна до нас...а утре как ще е направо не ми се мисли...Хвалба: Вали хубав бял снежецAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
kiselo написа:Оплакване: Тази вечер зимните гуми се изложиха адски...не можах да стигна до нас...а утре как ще е направо не ми се мисли...Хвалба: Вали хубав бял снежец
Коментар
-
Ирке, бързо оправяне ан майка ти. Мрън - довечера ме чака скандал вкъщи, ама жена ми още не знае че ще вика ще складирам 4 джанти и гуми на терасата. Ух седмицата свършиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ирке, бързо оправяне ан майка ти. Мрън - довечера ме чака скандал вкъщи, ама жена ми още не знае че ще вика ще складирам 4 джанти и гуми на терасата. Ух седмицата свърши"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: Едно дърво успя незабелязано да изскочи изневиделица и удари фиата изотзаде преди да успея да реагирам.Общо взето щетите малки ама срама голям. Жена ми не спря да ме бъзика цял ден.Хвалба: Засега това ми е първото дърво А другата седмица си сменям работодателя - товa дали е хвалба или оплакване времето ще покаже ...Brava 1.6 ELX
Коментар
-
dudulia написа:Оплакване: За първи път от близо 20 години собственост на фиат, колата отказа да запали. Бензин има, искра има,палене няма. Да видим какво ще се окаже...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар