Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: най-неочаквано днес дойдоха едни клиенти и ни купиха част от служебните коли, които дори не сме обявявали за продажба Не е лошо да си поддържаш колите :mrgreem:Оплакване, но пък и хвалба: ще трябва да се избира поне една нова кола.

Коментар

Оплакване:Гадна седмицаХвалба:Преди 3 часа хубави новини :D Нещо съфорумците се поизнервиха гледам Траурната церемония по изпращането на стадион Герена върви вече сума дни Споко хора камъни има за всички.Тая вечер паяка дойде за няма и 15 минути.Жалко,че отнесе Фиат. Хвалба:Предстои хубав уикенд в Мелник и Сандански.
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Оплакване: Тази вечер зимните гуми се изложиха адски...не можах да стигна до нас...а утре как ще е направо не ми се мисли...Хвалба: Вали хубав бял снежец
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
          Оплакване: Тази вечер зимните гуми се изложиха адски...не можах да стигна до нас...а утре как ще е направо не ми се мисли...Хвалба: Вали хубав бял снежец
          Оплакване: Снега ще дойде и при нас Оплакване: до 2седмици ще намеря хубав спрей и ще си боядисам централната конзола...Оплакване: останаха 10дни до началото на семестъра, а аз си губя времето по цял денХвалба: още 10 дена почивка и успях да си ушкуря конзолата :D сега трябва да мисля как да покрия някои части...
          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

kiselo написа:
            Нали не мислиш зимните гуми за вълшебни? Ако по заснежено нагорнище с летни гуми можеш да изкачиш 5 м, с зимните ще изкачиш 10 м. Това е разликата Оплакване: Нямам настроение нещо. Умряло ми е.Хвалба: Жив съм, здрав съм...

Коментар

Хвалба - вчера ме изкараха на 25 години. А аз съм само на 28! Оплакване- майка ми е в болница.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Ирке, бързо оправяне ан майка ти. Мрън - довечера ме чака скандал вкъщи, ама жена ми още не знае че ще вика ще складирам 4 джанти и гуми на терасата. Ух седмицата свърши
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да се похваля: изчистих си основния гараж. Супер стана, много съм доволен. Всичко ми е подредено Оплакване: смазан съм...

Коментар

Тежко мрън: Идва ми в повече напрежението и мисля да си ударя камшика и 1 месец да отсъствам от България!

Коментар

S_BANKOV написа:
                      Ирке, бързо оправяне ан майка ти. Мрън - довечера ме чака скандал вкъщи, ама жена ми още не знае че ще вика ще складирам 4 джанти и гуми на терасата. Ух седмицата свърши
                      Мерсаж, Слави. От твоята уста - в Божиите уши!Ама поне да си беше взела зарядното, че да я чувам ли? П.П. Много позитивно подхождаш към семейните скандали. Хвалба - обещаха ми,че като тръгнат за Италия - ще ме вземат.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Оплакване: За първи път от близо 20 години собственост на фиат, колата отказа да запали. Бензин има, искра има,палене няма. Да видим какво ще се окаже...
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплакване: Едно дърво успя незабелязано да изскочи изневиделица и удари фиата изотзаде преди да успея да реагирам.Общо взето щетите малки ама срама голям. Жена ми не спря да ме бъзика цял ден.Хвалба: Засега това ми е първото дърво А другата седмица си сменям работодателя - товa дали е хвалба или оплакване времето ще покаже ...
                          Brava 1.6 ELX

Коментар

Хвалба: Имам си работеща МЕС 1.3 Хвалба: Много смях тази вечер с приятели ))Оплакване: Не ми се спи а утре трябва да ставам в 04...
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

dudulia написа:
                              Оплакване: За първи път от близо 20 години собственост на фиат, колата отказа да запали. Бензин има, искра има,палене няма. Да видим какво ще се окаже...
                              ми освен да няма разбирателство между двете....
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Оплакване: наложи се да ползвам куката за теглене и изтеглих колата до един сервиз.Хвалба: Колата запали без да се правят интервенции. Комп диагностика не отчете никакви грешки.
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X