Приятно прекарване! Момента не е толкова лош, защото няма да има толкова много туристи А и вероятно няма да мирише толкова като лятото :DХвалба: отремонтирах си няколко дребни неща вкъщи, които ме дразнят отдавна.Оплакване: искам да свърша още неща, но май няма да имам време скоро.
Мрън - Фифи е в бокса, вчера скъса кормилен накрайник в движение и освен него си заминаха картера и тръбния колектор.Нищо, маслото вече трябваше да се сменя.Хвалба - след 3 или 4 оборота на леда пораженията са само описаните горе, и на мен врата ми е схванат.Хвалба - Имам страшни приятели , единия ми вдигна колата с рапатрака, а другия отвори сервиза
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Мрън - Фифи е в бокса, вчера скъса кормилен накрайник в движение и освен него си заминаха картера и тръбния колектор.Нищо, маслото вече трябваше да се сменя.Хвалба - след 3 или 4 оборота на леда пораженията са само описаните горе, и на мен врата ми е схванат.Хвалба - Имам страшни приятели , единия ми вдигна колата с рапатрака, а другия отвори сервиза
Хвалба: Колегата е жив и здрав.Оплакване: На всеки може да се случи.Как се случи колега ?С риск да звучи, като спам в тази тема би ли споделил ( ако не си го направил някъде другаде де). Интересно ми е.Има ли предистория това скъсване на кормилния накрайник. Можел ли си да го избегнеш с действие ( или бездействие ). Пиши. Важно ми е, а и на другите предполагам.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Приятно прекарване! Момента не е толкова лош, защото няма да има толкова много туристи А и вероятно няма да мирише толкова като лятото :DХвалба: отремонтирах си няколко дребни неща вкъщи, които ме дразнят отдавна.Оплакване: искам да свърша още неща, но май няма да имам време скоро.
Момента е чудесен, защото е точно след карнавала. Ще е спокойно и ще има все още хубави промоции отделно, че цената на хотела и самолетните билети със закуска за 2-ма за 5 дни е по ниска от миналогодишната почивка във Велинград....Оплакване: Трябва да сменям маслото....
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Как се случи колега ?С риск да звучи, като спам в тази тема би ли споделил ( ако не си го направил някъде другаде де). Интересно ми е.Има ли предистория това скъсване на кормилния накрайник. Можел ли си да го избегнеш с действие ( или бездействие ). Пиши. Важно ми е, а и на другите предполагам.
Ми как, чу се ЧАТ и почна да се върти, накрайниците бяха на не повече от 3х.км. лятото сменях рейка и поднових и накрайниците.
Мрън - само боклуци се продават в БГ.Каква марка бяха, та да знаем да ги избягваме като дявол тамяна.Славчо, нещо курбанче ааа уу, за здраве ?
AYD беше марката, а курбан вярно ще трябва да нправя че, мислех събота сутринта с малкия и жена ми да ходим на гости при нашите до Разград, е добре че не тръгнах.Сега се чух със Стефан, ситуацията е следната на пръв поглед - Вътрешен и външен накрайник скъсани,биалетка - скъсана, Картера е за заварка, маншони вътрешен и външен - скъсани, тръбния колектор е за подмяна на тръбата, масло и филтър - всичко за 170-180лв. и довечера сме на пистата
кроко61 моите съболезнования! Мрън: в четвъртък имам изпит по Зъботехническо материалознание, на което миналата година са били скъсани 36 от 36, а на поправката са го взели само 6 човека.Мрън: Имам чувството че нищо не знам, макари, че чета сериозно близо две седмици.Мрън: Надявах се тази седмица да мина нещата още 5-6 пъти, а изглежда че и веднъж няма да успея защото ме е хванал зимния сън.Хвалба: Yellow_Flash_Colorz_PDT_49
Какви са тези миризми от каналите във Венеция ?Това са митове , ама нейсе ...
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Ами не е като да не съм ходил няколко пъти. На мен не ми харесва особено чистотата и миризмата на каналите...Оплаквене: тая сесия не свършва... писна ми вече...
Да се пофаля:Вечерята беше мнооого вкусна Утре съм интервю в БНР.Ще правим запис ,а темата е още плаваща.Днес беше ползотворен ден ,почват да се клатят няколко директорски стола
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар