Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвал: най-накрая ми пристигна кабелчето от DX. Веднага го моднах и пробвах. Работи - ЕКУ, АБС, AirBag - всичко под ножа.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

оплакване:Падна ми акумолатора.Който го е монтирал ей това http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-PUNTO...0453003584да му изсъхне пикалника.
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

кола

То бива защити ама заради един ток да не може да си извадиш ключа и запалиш колата много екстри много нещо
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Някой може ли да ми обясни защо в детската градина температурата трябва да е 30 градуса? Детето е свикнало на 22-23, там на 30 се разсополява и онея мързеливи цоцолани поучавали жената да слага капки в носа. Прибере се вкъщи, промием и носа и след час няма хрема. Защо онези гадни змии вместо малко да пийнат вода да имат кръв да ги стопли трябва да експлоатират до край ’топлото на аванта’ за сметка на комфорта на децата? Детето се задържа здраво трета седмица в градината, обаче понеже я прибираме последна малката онез скочибри се чудят как да я изкарат болна, барем си тръгват в 18ч вместо в 18.10, нищо че работното им време е до 19ч. Стигнаха дотам да разправят на детето, че мама закъснява щото явно и се е случило нещо. И после посрещат жената с думите ’аааа, ето я мама, нищо не и се е случило, сигурно рейса е закъснял и тя затова тя така много закъснява’. А до края на ш***ното им работно време има още час!

Коментар

Оплаквам се: 3-ти ден се размотавам по разни кабинети във поликлиниката във ВМА.Оплаквам се: То страшното е не,че се разкарвам,а че на една голяма част от хората,които работят във поликлиниката на ВМА едвам гледат от мързел съответно си го изкарват на теб под вид на лош поглед и гадно отношение.Пази боже да им зададеш някакъв въпрос.А да си викат един на друг по коридорите "Хиииииич не ми се работииии днескаа" е доста весело. Добре поне ,че все още са останали хора,които въпреки че са затрупани от работа и са нервни ти обясняват любезно ако ги попиташ нещо ...
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

хвалба: Музикална вечер... Хвалба: Няма чалгарии... Оплакване Утре в 04 на работа...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Колеги,преди няколко вечери 14 кучета се опитаха да ми разфасоват колата.След като се прибрах от работа към 23.30,паркирам пред блока и след 15 минути чувам тропане,чупене и помислих че е крадец,но не е.Излизам на балкона и виждам глутница кучета накацали по колата ми.Едно беше на капака,второ на предната маска,на две кучета се виждаха само задните крака под колата.Да не пишем какво ми беше в този момент и какво видях за помалко от 5 минути.След като ги разкарах от балкона,слязох да видим ПОРАЖЕНИЯТА по колата:изядени странични мигачи,предна маска,една чистачка и най лошото когато отворих капака ламбда сондата беше на сол.
                FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

ekna написа:
                  Колеги,преди няколко вечери 14 кучета се опитаха да ми разфасоват колата.След като се прибрах от работа към 23.30,паркирам пред блока и след 15 минути чувам тропане,чупене и помислих че е крадец,но не е.Излизам на балкона и виждам глутница кучета накацали по колата ми.Едно беше на капака,второ на предната маска,на две кучета се виждаха само задните крака под колата.Да не пишем какво ми беше в този момент и какво видях за помалко от 5 минути.След като ги разкарах от балкона,слязох да видим ПОРАЖЕНИЯТА по колата:изядени странични мигачи,предна маска,една чистачка и най лошото когато отворих капака ламбда сондата беше на сол.
                  Завряла се е котка на топло при двигателя и гладните кучета са се опитали да стигнат до нея. На съседката ми две ловуващи из квартала кучета така потрошиха предницата на нейната кола. Гладът дава крила.
                  преди - TIPO
                  сега - VOLVO XC60

Коментар

Да се похваля: Днес си измих автомобила Да се оплача: Заваля дъжд и язък ми за миенето
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хвал - навън е бялоооооооМрън - дрифти ми се, ама нямам кола
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: от Чирпан до нас - магистралата беше снежно-ледена пързалка. Карах с 50 км/ч над 100 км. Срещнах/настигнах поне 10 снегорина, но въпреки това - много трудно се караше.Един льонгур пред мен се завъртя и се заби в мантинелата (караше с доста повече от мен).Аз се залепих зад един камион, карах в неговите следи и така яваш-яваш се прибрах благополучно.

Коментар

Велико Търново - Казанлък 3 часа и 30 мин през хаинбоаз-Нова Загора-Стара Загора утре трябва да се връщам в Търново дано поне отворят Казанлък-Мъглиж-Николаево.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Току що получих страхотна вест! Ще имам гости, свидни гости, арен човек, верен от всякъде!
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хваля се:В Стара Загора е зимна приказка.Оплаквам се:Ударих колата странично в дърво.Резултата-огъната врата и праг ...
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хвалба - Днеска си прекарах страхотно.Благодарности на целата компания.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X