Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хвалба:измих и изчистих колата
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Да се похваля и аз.Успешно разглобен ,почистен и сглобен отново лаптоп.Стегнах му и пантите на дисплея защото се клатеха.Оплакване - трбва да сменя платката с двете USB разбити са и ще се отваря още веднъж.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да се похваля и аз!Подариха ми ODB II кабел. Успях да си направя преходник към 3пина (фиат) и да вържа колата към лаптопа! o/Сега остава да имам малко повечко време, за да поразгледам какво има за ровичкане по тия програмки за диагностика...За оплакване - имам 3 грешки записани
        Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

Коментар

хвалба:взех листовките за Е категория
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Аз пък да разваля серията с хвалби и да се оплача: Нашиха ми г*за с Хлофазолин и си полежах на топло в спешното отделение!

Коментар

Е браво... От какво това...Оплакване: отлагах днешната работа за утре, ама утре e вече днес :D

Коментар

vital написа:
                Е браво... От какво това...
                Нерви!Бил съм хиперреактор.

Коментар

To e ясно, че са нерви, за да вдигнеш кръвно.Взимаш си като един приятел(наш набор) едно блистерче бонбонки валериан по 2-3пъти на ден и си в играта. И бъди над нещата, не си заслужава да си тровиш здравето.

Коментар

vital написа:
                    To e ясно, че са нерви, за да вдигнеш кръвно.Взимаш си като един приятел(наш набор) едно блистерче бонбонки валериан по 2-3пъти на ден и си в играта. И бъди над нещата, не си заслужава да си тровиш здравето.
                    Ако от сега почна с валерианите.... Всяко нещо което не е както трябва и ме изнервя. Оня ден добре, че беше една маса по-наблизо иначе на приятелката ми зъбите щяха да ядат бой!

Коментар

Той си е така от 8 клас :DОплакване: имам още работа...За пореден път се заричам, че няма да оставям за последно и въпреки това съм наясно, че няма да го спазя Хвалба: края се вижда

Коментар

Ако от сега почна с валерианите.... Всяко нещо което не е както трябва и ме изнервя.
                        И аз съм вече така, но от скоро. Валериана е безобиден. Аз си взимам валериан, глог и мента. Напрегнато е ежедневието. Гледам да релаксирам, но първото, което направих е да избягвам хората, в чиято компания не се чувствам добре и да не се ядосвам за неща, които не мога да променя. За малко бях на Диаксит...Но все пак съм на 43 години. Ти си млад. Можеш да промениш по-лесно нещата.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Опитайте да си намерите валериан от Русия. Нашенския е пълна бутафория.

Коментар

А аз сутрин, обед и вечер си взимам по една доза "бал съм мааму". Действа моментално и по-добре от валериана. И на всичко отгоре, е безплатно. Това беше хвалба.

Коментар

Immortal написа:
                              А аз сутрин, обед и вечер си взимам по една доза "бал съм мааму". Действа моментално и по-добре от валериана. И на всичко отгоре, е безплатно. Това беше хвалба.
                              Това е най-доброто. Жалко, че понякога не ми го усвоява организма.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                                Immortal написа:
                                Това е най-доброто. Жалко, че понякога не ми го усвоява организма.
                                За успокоение ще ти кажа, че не си единствен.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X