хвалба:измих и изчистих колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се похваля и аз.Успешно разглобен ,почистен и сглобен отново лаптоп.Стегнах му и пантите на дисплея защото се клатеха.Оплакване - трбва да сменя платката с двете USB разбити са и ще се отваря още веднъж.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Да се похваля и аз!Подариха ми ODB II кабел. Успях да си направя преходник към 3пина (фиат) и да вържа колата към лаптопа! o/Сега остава да имам малко повечко време, за да поразгледам какво има за ровичкане по тия програмки за диагностика...За оплакване - имам 3 грешки записаниFiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати
Коментар
-
vital написа:To e ясно, че са нерви, за да вдигнеш кръвно.Взимаш си като един приятел(наш набор) едно блистерче бонбонки валериан по 2-3пъти на ден и си в играта. И бъди над нещата, не си заслужава да си тровиш здравето.
Коментар
-
Ако от сега почна с валерианите.... Всяко нещо което не е както трябва и ме изнервя.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Immortal написа:А аз сутрин, обед и вечер си взимам по една доза "бал съм мааму". Действа моментално и по-добре от валериана. И на всичко отгоре, е безплатно. Това беше хвалба.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Immortal написа:А аз сутрин, обед и вечер си взимам по една доза "бал съм мааму". Действа моментално и по-добре от валериана. И на всичко отгоре, е безплатно. Това беше хвалба.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар