Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А кое ги е отказало? Чули са жена ти да тропа отвътре?

Коментар

случка

Жената веднага ми се беше обадила и и казах да заключи от вътре всички ключалки и сигурно е чул че се тропа Звънели са на звънеца няколко пътиама жената на никой не отваря щото който трябва да влиза той си има ключове или предварително се обаждаме
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Здравейте колеги ударете по един like на този мустак http://www.

Коментар

Не мога да не се похваля - убийствен домашен вишнев ликьор ме черпиха днес! Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Днес бях почивка и се съсипах от каране на ски на Витоша - отидох пръв и си тръгнах последен, беше супер!

Коментар

Хвалба: Уговорих се с родителите ми, че ако взема сесията с оценка над 5.50 ще ми помогнат за да си купя мотор (както го написах прозвуча лапешко, ама си ми е мечта още от дете )Хвалба: Днеска взех практическата част от изпита ми.Мрън: Утре е теоретичната част от изпита и ми е малко притеснено, поради това че ми трябва висока оценка.Мрън: На 21 и на 31 са ми следващите изпити, и тогава пак ще се видя с приятелката ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Мрън: Един много добър и стар приятел заминава за Португалия на 21-ви и не знам кога ще се видим отново.
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Да се похваля - дойде ми колата
                Прикачени файлове
                F31 BMW 320d

Коментар

А неее, дай истински снимки. Всички имаме google :D Честито!

Коментар

Мерси!Не са от гугъл! От конфигуратора и са на реалната кола!Сега е много мръсна за снимане.
                    F31 BMW 320d

Коментар

Хем Тurbo, хем diesel, хем comby! Шегата настрана, Честита да ти е и със здраве да си я караш!
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Мерси!Хайде и малко по конкретни снимки:
                        Прикачени файлове
                        F31 BMW 320d

Коментар

Честито и от мене.Със здраве да си я караш.Дълги и безаварийни километри
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                            Мерси!Хайде и малко по конкретни снимки:
                            Колега, не ти ли е малко терсене да слезнеш от височината на Q7, пак на лек автомобил?Питам, защото аз от няколко дни съм с Мондео, а преди това бях с Форд Куга и сега при шофиране имам чувството, че съм седнал на пътното платно.
                            преди - TIPO
                            сега - VOLVO XC60

Коментар

Любимата ми комбинация - червено и черно, със сребърни бижута. Страхотна е! Честито! Със здраве да си я караш и само положителни емоции да ти носи!Олакване: много натоварена работна седмица. Иска ми се да попътуваме през уикенда, но още не знаем накъде.

Коментар

BMW-то е страхотно! Много безаварийни и много кеф да ти носи докато го управляваш (и в двете не се съмнявам, че ще е така)
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X