Хвалба Празнуваме вече на маса настъпващата нова година.Вчера беше голямото пътуване и малкия е леко настинал,но на мястото,където се намираме има лек за всичко.Като пример снощи си пийнахме порядъчно до 3 часа и сутринта кокоряк в 8.За капак хазяите са много печени и постоянно ни изненадват с нещо.Абе няма такива добри хора като родопчаните.Пожелавам на всички весело посрещане на новата година и посетете като имате време уникалното село Ягодина.Има какво да видите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Как да не се похвали човек!?!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
И най вече ХОРАТА с които е споделено преживяването!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Оплакване: Зле ми е Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Хвалба : Снощния банкет мина добре , но за жалост той е причината за по горното оплакване, или по точно изпития алкохол на банкета. Писането в момента ми коства адски усилия
. Най хубавото в цялата работа е че документи, пари, телефон и ключове са си в мен не съм ги загубил, за разлика от някой моменти от снощи които ми се губят Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 .
Коментар
-
Хвалба: Оправих таблото и сега свети като коледна елха (в положителния смисъл). Централната конзола също. Вчера изкарах супер със страхотна компания. Днес е третата вечер и завършека на 3те вечери партита в различни градове. Довечера към Бургас евентуално...Успяхме с приятели да се съберем в последния момент за да отпразнуваме новата година заедно, иначе ме чакаше скучна вечер вкъщи!Весело посрещане на новата година и на вас колеги и не прекалявайте много с алкохола! :DFiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
dudulia написа:Да се похваля и аз. След 7 години отново посетих това прекрасно място наречено Нойшванщайн.Наричат го още замъка на Пепеляшка.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар