Мрън - Не мога да се прибера на коледа. Мрън - Не ме пускат отпуска на 27 и 28 декември.Голямо фук-фук - Днес приключих последната сделка за годината. пп г-н Хинчев съм му сърдит че не се обажда като идва до София
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
S_BANKOV написа:Мрън - Не мога да се прибера на коледа. Мрън - Не ме пускат отпуска на 27 и 28 декември.Голямо фук-фук - Днес приключих последната сделка за годината. пп г-н Хинчев съм му сърдит че не се обажда като идва до СофияFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Хвалба 1: Чакам гости, убави хора!Хвалба 2: Учудвам се на способностите си в кухнята. Ставам все по и по!Хвалба 3: На 21-ви (края на света) ще го отбележим с още по-арни хора!Хвалба 4: Нова година наближава и се очертава да е весело, и как не като знам с кви АРНИ хора ще се празнува!Хвалба 5: Спирам, че ще ви досадя.Хвалба последна: Нямам с какво да се оплача!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Хвалба:От днес почивам чак до 7-ми януари.Как да нямаше едни 10-15 хилки за разтикване да тръгнем на нейде,че да не се приберем до 7-ми. Очаква ме пътуване към северна България и после към южна.Дано няма много поледици по Хаинбоаза,че тия тирове са голяма тапа.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Хвалба:От днес почивам чак до 7-ми януари.Как да нямаше едни 10-15 хилки за разтикване да тръгнем на нейде,че да не се приберем до 7-ми. Очаква ме пътуване към северна България и после към южна.Дано няма много поледици по Хаинбоаза,че тия тирове са голяма тапа.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:popara801 написа:Хвалба:От днес почивам чак до 7-ми януари.Как да нямаше едни 10-15 хилки за разтикване да тръгнем на нейде,че да не се приберем до 7-ми. Очаква ме пътуване към северна България и после към южна.Дано няма много поледици по Хаинбоаза,че тия тирове са голяма тапа.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Да се оплача. Мислех да си вземам Фолксваген Шаран, обаче се оказва, че задната средна седалка е с колан само през кръста, а аз искам детето да е в средата, хем да го виждам, хем най-безопасно. Има възможност да изхвърля средната седалка и да дръпна страничните една идея по към средата, обаче реално детето пак е повече зад мен, отколкото отстрани. Много ме е яд, много се бях навил...
Коментар
-
ls1 написа:Да се оплача. Мислех да си вземам Фолксваген Шаран, обаче се оказва, че задната средна седалка е с колан само през кръста, а аз искам детето да е в средата, хем да го виждам, хем най-безопасно. Има възможност да изхвърля средната седалка и да дръпна страничните една идея по към средата, обаче реално детето пак е повече зад мен, отколкото отстрани. Много ме е яд, много се бях навил...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар