Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мрън - Не мога да се прибера на коледа. Мрън - Не ме пускат отпуска на 27 и 28 декември.Голямо фук-фук - Днес приключих последната сделка за годината. пп г-н Хинчев съм му сърдит че не се обажда като идва до София
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

S_BANKOV написа:
      Мрън - Не мога да се прибера на коледа. Мрън - Не ме пускат отпуска на 27 и 28 декември.Голямо фук-фук - Днес приключих последната сделка за годината. пп г-н Хинчев съм му сърдит че не се обажда като идва до София
      Ти що се не обади га риби ловеше наблизо ...Другото път , Слави !!!
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба 1: Чакам гости, убави хора!Хвалба 2: Учудвам се на способностите си в кухнята. Ставам все по и по!Хвалба 3: На 21-ви (края на света) ще го отбележим с още по-арни хора!Хвалба 4: Нова година наближава и се очертава да е весело, и как не като знам с кви АРНИ хора ще се празнува!Хвалба 5: Спирам, че ще ви досадя.Хвалба последна: Нямам с какво да се оплача!
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба:От днес почивам чак до 7-ми януари.Как да нямаше едни 10-15 хилки за разтикване да тръгнем на нейде,че да не се приберем до 7-ми. Очаква ме пътуване към северна България и после към южна.Дано няма много поледици по Хаинбоаза,че тия тирове са голяма тапа.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            Хвалба:От днес почивам чак до 7-ми януари.Как да нямаше едни 10-15 хилки за разтикване да тръгнем на нейде,че да не се приберем до 7-ми. Очаква ме пътуване към северна България и после към южна.Дано няма много поледици по Хаинбоаза,че тия тирове са голяма тапа.
            В северна България къде ще ходиш?Ако идваш насам звънни ... Емо ми има телефона
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              popara801 написа:
              В северна България къде ще ходиш?Ако идваш насам звънни ... Емо ми има телефона
              Ми само до Горна Оряховица.Разград ми е малко далечко.Ама се надявам в скоро време да се видим де. И едно оплакване:Мноо пари трябват по празниците и като разходи по колата януари.Направо ще съм разорен.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да се оплача. Мислех да си вземам Фолксваген Шаран, обаче се оказва, че задната средна седалка е с колан само през кръста, а аз искам детето да е в средата, хем да го виждам, хем най-безопасно. Има възможност да изхвърля средната седалка и да дръпна страничните една идея по към средата, обаче реално детето пак е повече зад мен, отколкото отстрани. Много ме е яд, много се бях навил...

Коментар

ls1 написа:
                  Да се оплача. Мислех да си вземам Фолксваген Шаран, обаче се оказва, че задната средна седалка е с колан само през кръста, а аз искам детето да е в средата, хем да го виждам, хем най-безопасно. Има възможност да изхвърля средната седалка и да дръпна страничните една идея по към средата, обаче реално детето пак е повече зад мен, отколкото отстрани. Много ме е яд, много се бях навил...
                  Вкарваш малко българска инжинерна мисъл и си го преправяш.
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Абе да е друго - да го побългариш, ама колана на детето...

Коментар

Едно време само на колани са ви возили в Москвича.

Коментар

Оплакване-Изпратиха ми картичка от КАТ и на картичката е моята кола.Уж карам нормално,но някъде съм се отпуснал.
                        ex. punto elx 1.2i
                        Lancia Libra 1.6

Коментар

Оплакване - нема такава свиня като българския работодател.Хвалба - получих страхотни новини от Русия.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Оплакване:На коледа съм нощна смяна .Хвалба:На Нова година съм почивка и ще си наваксам. :P

Коментар

Оплакване: СЛед малко тръгвам за работа...Оплакване: Ще съм на работа поне до 22-23ч...Хвалба: Имам доста интересна и приятна компания за довечера... хо хо хо
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Компанията прайвът ли е ? Ако не е , кво са хвалиш Хвалба - празницииииииии
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X