Хвалба: Имам 3 на изпита по Анатомия, което е добре на фона на 2 на 50% от колегите. Мрън: Искаше ми се да е повече.Хвалба: Вчера си изкарах страхотна вечер с приятелката ми Мрън: В четвъртък си заминава за Стара Загора и няма да се видим до Нова Година или до 9 януари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба:Днес ми подариха лаптоп,ей така от една фирма Довечера ще гледам Хобит на кинооплакване:От няколко дни в София е мазаляк за каране.Всички неделчовци изкараха колитеЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Мръна по-горе вече е хвалба - минах преглед, никой не гледа имаш ли газова, нямаш ли, имаш ли ксенон, нямаш ли, имаш ли изгорели крушки, нямаш ли, само спирачките проверихаА за хвалбата по-горе - Мрън, в тия пътни условия няма как да пробваме устройството - навън е ледена пързалка :Dp.s. за данък гледат гадовете мръсниF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:но днес видях 3 леки катастрофи между двойки коли из снежния хаос в Зарето
Коментар
-
emzo написа:на нашия кмет ще му подаря макет на снегорин, да види кво е т’ва чудо и има ли почва в Зарата
Коментар
-
emzo написа:Tornado написа:Оплакване - в Казанлък няма грам сняг.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
avvasilev написа:Оплакване:Хора, които не знаят какво е сняг реват до бога ... а ние какво да кажем - над 50 см. сняг ... пфу!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
S_BANKOV написа:avvasilev написа:Оплакване:Хора, които не знаят какво е сняг реват до бога ... а ние какво да кажем - над 50 см. сняг ... пфу!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар