Току предималко си закупих след доста обикаляне е тая джаджа , 3G рутер на батерии TP-LINK TL-MR3040 http://www.tp-link.com/en/products/d...Направо се размазвам от кеф
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
-
Да се похваля: Страхотна компания, хубава музичка и вечерта се очертава да е на ниво.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
bubachko
vital написа:bubachko написа:3G рутер на батерии
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:В Кюстендил заваля сняг като из ведро! Нека маа-зима е!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikolovvd написа:Спокойно идва! От един час във Видин вали сняг и вече всичко е бяло.Хвалба - има подходящи гуме, ABS, ESP, тракшън и спирачен асистен. Дано не случа на някой с изтъркани летни гуми и автомобил соц.производство.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:nikolovvd написа:Спокойно идва! От един час във Видин вали сняг и вече всичко е бяло.Хвалба - има подходящи гуме, ABS, ESP, тракшън и спирачен асистен. Дано не случа на някой с изтъркани летни гуми и автомобил соц.производство.
Коментар
-
Хвалба : И при нас днес наваля малко снежец и откри сезона на зимния олимпийски дрифт за мен . Оплакване : Работата ми е свързана с работене на температури близки до тези на околната среда и нещо никак не ми ес нрави зимата, ама заради веселбата от пързалянето ще устискам някви 3-4месеца на кучешки студ .
Коментар
-
Току що се сдобих с 20л. елексир за душата.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
nelegalniq написа:Работата ми е свързана с работене на температури близки до тези на околната среда и нещо никак не ми ес нрави зимата, ама заради веселбата от пързалянето ще устискам някви 3-4месеца на кучешки студ .Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар