Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване. Блендера му пропуска уплътнението и не мога да си разбърквам компоти.Хвалба. Пратих го по жената на тъщата, подарък за Коледа.Оплакване. Жената не даде отдолу да напиша ’Тече, а?’

Коментар

Хвалба - от 21-ви запразнявам до 2-ри или 7-ми януари.Оплакване - за сега немам.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

То и аз така , ама аман от тези отпуски ....китайците през това време работят !!!!
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване: Пак бомба в ТУ Варна, пак празна седмица :@... как да уча после

Коментар

Хвалба:Купих си к-т LED дневни светлини.Оплакване:Пусто му любопитство-отворих ги да видя какво има в тях и скъсах кабелчето на единия
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Хвалба: С нови лаптоп за мен и таблефон ( Ноте ) за съпругата ми сме вече.Оплакване: Ще се "боря" с осмицата. За сефте я виждам... И на жената и моя телефони са андроид-ни, а тая осмица на лаптопа ми се чини някаква, като от "Лумия"- та "преписана" . : Пак не сме напълно "синхронизирани" у дома... :P
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                Ще се "боря" с осмицата. За сефте я виждам...
                Kaто дойде момента , в който си готов да и теглиш една майна на 8цата - Google за Classic Shell - хвалба
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - 5 часа в сервиз AUTOBOX Казанлък за смяна на задните тампони на носачите и стенд за геометрия на предницата.Понеже се туткаха на един Москвич да му сменят радиатора ,а пък другата клетка трябвало да бъде свободна за смяна на гуми ме приеха в 9.30 и от там излязох в 13.00.Аз разбирам да работят по колата през това време ама да си миеш ръцете 7 пъти ,да си клатиш ръцете по 6-7 минути танцувайки или да избиваш тампон 35 минути е това вече е прекалено.Оплакване - едва се стърпях да ги накарам да я сглобят и да си тръгна посредата преди да започнат да избиват тампоните.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

относно Windows8-цата

Осмицата на WIndows е 7ца с надстройка от WIn7-Mobile. Всъщност е адски добра - стабилността и от Win7 заедно с богатството от драйверите е запазена. Махнати са Аеро ефектите за да стане годна за таблети и телефони. Ориентирана е към Облачните услуги на Майкрософт - така, че колегата с новия с Нокиа Лумиа и новия Windows го съветвам да си направи акаунт в SkyDrive. Щом имаш опит с Андроид - ще видиш, че е същото, но реализирано по друг начин и по-богато. Има си безплатен MS Office 2010, който се стартира дори и от мобилен браузър, на български е и с 8Гб безплатно дисково пространство. Синхронизацията на контактите е директно през WiFi, и има съвместимост на телефонните и имейл контакти с тези от Андроид телефоните. Запазваш си контактите във формат разделен със запетайки или табулатори и можеш да импортираш и експортираш както от Андроид към Уиндоус - така и в обратна посока. Всични нужни инструменти си ги има. Може да се наложи да почетеш малко, но ако се справиш, адски ще ти хареса... Дерзай! ...

Коментар

Хвалба - утре пак имаме концерт.Оплакване - ще пеем в Народното събрание.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Не стига, че до сега карах без задно гърне, ами на всичкото отгоре вчера ми се откачи и средното, а днес тотално се срина. Тва беше оплакване.Не ми дреме, чувствам се перфектно и не обръщам внимание на дреболии като посочената по горе. Т’ва да се счита за хвалба.Чаветата са писали страотни писма до дядо им Коледа. Другата седмица разбрах, че същия щял да посещава Джъмбо и да удовлетворява желанията на послушните деца. Тва отново е хвалба.Има още една ’фалбичка, ама нея ще си я оставя, че току виж някой ми завидел и ша требе после да се оплаквам.ХВАЛБА: Скапаната 2012 си заминава!
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Re: относно Windows8-цата

emo1766 написа:
                          Осмицата на WIndows е 7ца с надстройка от WIn7-Mobile. Всъщност е адски добра - стабилността и от Win7 заедно с богатството от драйверите е запазена. Махнати са Аеро ефектите за да стане годна за таблети и телефони. Ориентирана е към Облачните услуги на Майкрософт - така, че колегата с новия с Нокиа Лумиа и новия Windows го съветвам да си направи акаунт в SkyDrive. Щом имаш опит с Андроид - ще видиш, че е същото, но реализирано по друг начин и по-богато. Има си безплатен MS Office 2010, който се стартира дори и от мобилен браузър, на български е и с 8Гб безплатно дисково пространство. Синхронизацията на контактите е директно през WiFi, и има съвместимост на телефонните и имейл контакти с тези от Андроид телефоните. Запазваш си контактите във формат разделен със запетайки или табулатори и можеш да импортираш и експортираш както от Андроид към Уиндоус - така и в обратна посока. Всични нужни инструменти си ги има. Може да се наложи да почетеш малко, но ако се справиш, адски ще ти хареса... Дерзай! ...
                          Хвалба: Да. Всъщност съм много приятно изненадан. Обикалях с мишката по екрана и менютата падаха изневиделица (за мен де) докато не срещах това, което ми трябва. Аз нямам опит и със седмицата дори. Иначе много държах на синхронизацията в гугълския календар и тези в телефоните на съпругата ми и моя. Облика на този календар беше досущ, като този в телефона ми ( аз съм с андроидно HTC, Лумия само съм пробвал на едно изложение). Разгледах MS Office 2010. Хареса ми и то много. При все, че не съм консервативен се плашех от облика на осмицата...И, което е най-интересното на няколко пъти подсъзнателно се опитвах да "бродя" по екрана на лаптопа с ръка. Т.е. Убеден съм, че скоро мишлетата ще ги заровим в боклука, а всичките ни устройства ще имат таблетен вид. Явно и Майкрософт натам са се запътили, но определено ми допадна осмицата. Днес ще я "опипам" по-обстойно. :P
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Мишката скоро няма да я хвърлим, вярвай ми. Най-много да я преработим някак. Но пръст не може да замени мишка.

Коментар

да се оплача вече съм без кола един ме засече кръшнах на дясно колата занесе завъртя се наобратно и нацелих един стълб с задницатаи по пурвоначален оглед колата не става за нищо згънал се е пода на багажника
                              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Много кофти!!!! Обаче багажника какво отношение има към геометрията на автомобила ... не знам. Имах пежо с ударен и изкривен, преден носещ детайл. Нещо от моторният кош, не помня ... е опънаха го /един софийски сервиз в ст.град/ и в момента съм сигурен ,че си джитка някъде в Смолян. Сигурно ще е трудно, но не е съвсем загубена кауза ... това искам да кажа, успех!!!!И на свой ред да се оплача, че гадният, фалшивоизмекярски заден тампон въпреки ,че е нов се е удървил от студа толкова много, че СД-то ще ми падне при педалите ... ! Ужасно е!
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X