Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

похвал : смених гумите и броните и вече съм екипиран за зимата оплакване : ... развалих стойката на вещицата

Коментар

Да се хваля ли, да се оплаквам ли, но днес сътворих те тая гадост: :D
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Иване, гад мръсна!

Коментар

http://youtu.be/Dhtgn9tA69U280 на газ вдигна гадината s6 2.7T с леко ремапче така, колкото да не е без хичхвалба беше туйЗа моралистите - не съм карал аз, не съм се возил, просто видях клип как вдига 280
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - приготвих една голяяяма торба с подаръци за Коледа.Хвалба - рано или не, тая вечер украсихме елхата с дечурлигата.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Оплакване - преди 10-тина минути ни стресна земетресение. Разлюляването беше доста осезаемо. Дано да няма следващи по-силни трусове.

Коментар

=Rudi= написа:
                Оплакване - преди 10-тина минути ни стресна земетресение. Разлюляването беше доста осезаемо. Дано да няма следващи по-силни трусове.
                http://ndc.niggg.bas.bg/
                Румъния393 км СИ от София2012-12-01 20:52:10Lat: 45.35°N; Lon: 26.56°E; Дълбочина: 15 кмMag: 4.7
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хвалба:Станах леля
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Оплакване: Вчера заредих половин резервоар бензин на цена 1,64 Евро/л, а днес са намалили цената на 1,58 Евро/л.
                    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Хвалба: Направих си нов подпис във форума Това на снимката е моя дзер Хвалба2: Днес се наспах като пън...хвалба/опклакване: Все повече се навивам да се преместя в Благоевград за следващите две години...но още съм на примерно 70%...
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Монтирах си шамотни тухли от вътрешната страна на водната риза на печката и май ке се сбориме с катрана...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
                          Монтирах си шамотни тухли от вътрешната страна на водната риза на печката и май ке се сбориме с катрана...
                          А водата в инсталацията сгрява ли се?!?!?Намалил си топлоотдаването в камерата, с което си повишил температурата на димните газове.ПЛЮС: Температурата в комина стои над температурата на кондензация на водните пари и така не се образува течна гадост, която да течеМИНУС: По-голяма част от топлината заминава през комина навън. Шамотните тухли са добър изолатор и не знам как ще стига топлината до водната ти риза, за да загрява водата.

Коментар

kiselo написа:
                            ...Все повече се навивам да се преместя в Благоевград за следващите две години...
                            Градът е супер Оплакване: снегът ми дойде много рЕзко...Хвалба: новите ми зимни гуми за момента надминават очакванията ми

Коментар

Загрява се инсталацията . Така се загрява , че не мога да пипна радиаторите. Единият даже го държа затворен.А какъв алумулиращ ефект имат тези тухли само
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба: Днес е свети паралейОплакване: Утре няма да има и помен от него.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X