http://youtu.be/Dhtgn9tA69U280 на газ вдигна гадината s6 2.7T с леко ремапче така, колкото да не е без хичхвалба беше туйЗа моралистите - не съм карал аз, не съм се возил, просто видях клип как вдига 280
Оплакване: Вчера заредих половин резервоар бензин на цена 1,64 Евро/л, а днес са намалили цената на 1,58 Евро/л.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Хвалба: Направих си нов подпис във форума Това на снимката е моя дзер Хвалба2: Днес се наспах като пън...хвалба/опклакване: Все повече се навивам да се преместя в Благоевград за следващите две години...но още съм на примерно 70%...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Монтирах си шамотни тухли от вътрешната страна на водната риза на печката и май ке се сбориме с катрана...
А водата в инсталацията сгрява ли се?!?!?Намалил си топлоотдаването в камерата, с което си повишил температурата на димните газове.ПЛЮС: Температурата в комина стои над температурата на кондензация на водните пари и така не се образува течна гадост, която да течеМИНУС: По-голяма част от топлината заминава през комина навън. Шамотните тухли са добър изолатор и не знам как ще стига топлината до водната ти риза, за да загрява водата.
Загрява се инсталацията . Така се загрява , че не мога да пипна радиаторите. Единият даже го държа затворен.А какъв алумулиращ ефект имат тези тухли само
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар