Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka написа:
    Още не мога да разбера хвалба ли е или оплакване, но почнахме да учим Carmina Burana.
    Пусни ми запис, като го направите!Обичам това "парче"!
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хем хвалба, хем оплакване:Имаме вече още едно стило в групата. Лошото е, че ми звъннаха да ме питат след като го взеха...хубавото е, че е бъкано с екстри. Като парктроник и сензор за дъдж и т.н. )) Ще има още какво да се разучава. Дзвера е 1.6 бенз и е на братовчед ми
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Дойде време за зимните гуми. Имам 4 броя Мишелин Алпин, на 10 000км най-много, в перфектно състояние, с грайфер, мекички, пазени...обаче от 2007-ма. Ако ги сложа утре ще им е шести сезон. Единствено годината на производство ме плаши, иначе изглеждат перфектно, миналата година си се държаха добре на пътя. Уф, не ми се пазарят нови гуми...

Коментар

http://www.toplo.bg/novini/2012/11/2...nie_28.11.2012 Топлофикация цял ден не могат да оправят тая повреда. Да им е.а майките, и на тях, и на всичките им некадърни подизпълнители
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хвал: в събота ще се видя с един много арен човек!... С преспиване в дома му...
            Stop giving directions, just say "Follow me."
            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Хвалба: Дните в колежа започнаха да стават много приятни благодарение на един прекрасен човек.Хвалба: Утре ще сме отново заедно.Мрън: Утре по обед си заминава за Стара Загора и няма да я има 3 дни Хвалба: В понеделник ще сме отново заедно...
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Спретнах си чудна разходка днес.За капак и открих че има с. Красимир
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хвалба:Гледах филма Здрач...първите 7 минути и рекламите преди тях Оплакване:Евакуираха ни!Мола се запалил/пак външна реклама/ така казаха,и това стана в 19,07 часа.В 21,40 ме пуснаха да си взема Фифа от -3 ниво на паркинга Фифа е с нови накладки и зимни гума,ама те са старите :P
                  Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                  Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Днес при опит за паркиране, се нанизах в някакво си желязо и в резултат на това се наложи да си купувам нова зимна гума.

Коментар

avvasilev написа:
                      Irka написа:
                      Още не мога да разбера хвалба ли е или оплакване, но почнахме да учим Carmina Burana.
                      Пусни ми запис, като го направите!Обичам това "парче"!
                      Мдааа, "парчето" е страхотно, но ти си мислиш само за "O, Fortuna", а самата Carmina Burana е "350 000" части. Яко латински. И Слава Богу, че не е немски!Вече звучи много добре в наше изпълнение. Ще предам на колегите да направят запис на конкурса в Анталия, защото аз най-вероятно няма да ходя.Оплакване - излезли са последните книги на двама от любимите ми автори. Оплакване - намерих си майстора.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Да се оплача: Отново съм хремав и кашлям!Да се похваля: От днес съм отпуска до 12.12.2012, ама уцелих ден в който да ми свърши отпуската
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Е аз да се похваля:Краси може да е намерил село с неговото име,ама аз пък имам цял град съименник:Димитровград. Да сме живи и здрави.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            Е аз да се похваля:Краси може да е намерил село с неговото име,ама аз пък имам цял град съименник:Димитровград. Да сме живи и здрави.
                            Ха, аз пък имам едно село, на което цялото ми име пасва село Д.Атанасово, Старозагорско (Аз съм Д. Атанасов).... Иначе селото е Даскал Атанасово и дори и по професия ми пасваше преди години

Коментар

хвалба - открих метод да вдигна аванса и не само, на прословутите хитачи компютримрън - трябва ми компютър за проба и по специфичен програматор, чудя се да инвестирам ли
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                хвалба - открих метод да вдигна аванса и не само, на прословутите хитачи компютримрън - трябва ми компютър за проба и по специфичен програматор, чудя се да инвестирам ли
                                Като се има предвид, че ще си първия в България, който го може - според мен си струва да инвестираш.Ще си избиеш инвестицията от първите няколко клиента.

Коментар

Working...
                                X