Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - много е гадно да се ходи болен на работа. Ама какво да направя, като не могат без мен. Хвалба - мушвам един чай с ром и умирам.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

harifg написа:
      Колата вече е обута със 4 зимни гуми на железни джанти, с нови предни дискове и накладки, проверен антифриз. Нека зимата да идва ...
      Да , ама не.... Днес акумулатора реши, че трябва да се разделим след 5 години вярна служба. Вече си имам нов

Коментар

И аз вече обух колата си с зимните гуми.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

От днес с зимните гуми!
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

хвалба:днес се разродих до:Шипка,Етъра и Царевец с приятели,изкарахме денят страхотно
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Да се оплача: Днес работния ден бе тежък. Заплатите ще се определят на база оценка по десетобална система Да се похваля: Оценката ми по 7 критерия, както и оценката на 4-ри главни лица в фирмата е твърда 10-ка . В събота съм на тест-драйф във ВТ. Ще покарам "великата стена" Voleex c10
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Да се оплача, на какъв идиот попаднах в един форум:
                Прав си, единственото добро в тях са моторите, ако искаш за проблемите им да прочетеш, търси Bravo/Brava по разпространени са, а на практика Stylo им е файслифт(не особено успешен, ако говорим за купе/окачване)...

Коментар

nsn написа:
                  хвалба:днес се разродих до:Шипка,Етъра и Царевец с приятели,изкарахме денят страхотно
                  Завиждам. :D Хвалба - направих си страхотен безплатен подарък за Коледа.Оплакване - трябваше да свърша нещо изключително важно преди няколко месеца и сега си нося последствията!И това ще се промени.
                  Ванга

Коментар

Оплакване: Не ми стига времето! ... Даже и за едно обещание към колежка от форума.... Трябва ми повече време!!!Хвалба: Сутрин като получа една усмивка от малкия и горното, и всичко останало негативно се изпарява
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хвалба: 1000 !!!!!
                      Прикачени файлове
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хвалба: Вече с още един комплект железарки, чакащи зимните си гуми.Благодарности на колегата lithrone
                        Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                        Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Още няколко дена и отпрашвам да товаря Марчето с 200-300л. червено винце.
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Оплакване-смокиньовата ракия свърши,почвам сливовицата

Коментар

Хвалба - Колата е обута със зимни гуми. Смяната ми беше безплатна(когато имаш точните колеги, имаш и полза от тях). Оплакване - Колата загрява бавно, въпреки новия термостат и не духа както трябва топло от парното. Работата отива на сваляне на таблото, а как го мразя това занимание .

Коментар

Още не мога да разбера хвалба ли е или оплакване, но почнахме да учим Carmina Burana.
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X