Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всичко е добре когато свършва добре.Сипи.

Коментар

presinka написа:
      Оплакване: вече няма да упражнявам общинска власт;Хвалба: ще упражнявам по-силна
      А каква е тази по силна власт ?
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Мрън: Страшни рестрикции на работа........
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Оплакване.....спомних си детството и по-скоро юношестките ми години, когато се захласвах по вълка Ларсен......копи-пейст от фейса, за да не пиша отново:
          На днешният ден е починал един от любимите ми писатели - Джек Лондон. Умира млад, само на 40 години. Бих е изключителен бохем и абсолютно комерсиален тип. Пишел е просто за пари......но е имал и дарбата. Комерсиализма му обаче не му попречва да напише едни от най-култовите световни произведения - "Белият зъб", "Лунната долина", "Дивото зове"....и не на последно място - личният ми култ към "Морският вълк" - вълка Ларсен !!!!!!!!!!!!! Почивай в мир. Духа е още жив......

Коментар

Похвала. Полицията се е сдобила с 20 нови автомобила за една нощ.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Май полицаите са сръбнали и са играли на ’пу, за мене!’

Коментар

Хвалба: Днес тичането спореше повече...добавих още км и полвина и станаха 5.5км за днес със средна скорост 7км/ч максимална 20.1км/ч... Добре е...Хвалба: Тениската ми се цеди...Хвалба: Започва и специален хранителен режим...как се пееше в една песен...с една закусвам с друга вечерям ))
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: Тампоните на стабилизиращата щанга вече са сменени. Оплакване: 3 часа работаОплакване: Едната биалетка е за смяна
                  Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                  Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Лампата за алтернатора светна. Ходих на майстор, умрела работа. Правене, чак понеделник...Не ме е яд толкова че се развалила, стара кола, дошло му е времето, ама не мога да не отбележа, че за пореден път го прави в най-неподходящ момент. Трябваше да пътувам след работа, натоварих багажа, да не се връщам вкъщи даже. Тръгнах към работата, почна да премигва и светна за постоянно . Сутринта навъртях 10км, нищо...
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

С хубав акумулатор 1.8 131 минава 45км без консуматори със скорост 200км/ч Хвалба - седмицата свърши.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        С хубав акумулатор 1.8 131 минава 45км без консуматори със скорост 200км/ч
                        Аз съм се прибирал с Делтата (1.8 131) от точка между Стара Загора и Подслон до Ямбол на акумулатор (около 60 км).Оплакване: Ще работя и утре, макар и не съвсем служебно.

Коментар

оплакване:утре съм на работахвалба:колата има нови зимни гумиоплакване:само отпред
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Мрън: Цял ден звъня по телефоните и обикалям като гламав и не мога да намеря животоспасяващо лекарство, а ми трябва за утре сутрин в 10ч.

Коментар

Immortal написа:
                              emzo написа:
                              С хубав акумулатор 1.8 131 минава 45км без консуматори със скорост 200км/ч
                              Аз съм се прибирал с Делтата (1.8 131) от точка между Стара Загора и Подслон до Ямбол на акумулатор (около 60 км).Оплакване: Ще работя и утре, макар и не съвсем служебно.
                              Дидо аз от два месеца работя и в събота.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

А аз от как знам, че работя
                                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X