Всичко е добре когато свършва добре.Сипи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
Оплакване.....спомних си детството и по-скоро юношестките ми години, когато се захласвах по вълка Ларсен......копи-пейст от фейса, за да не пиша отново:На днешният ден е починал един от любимите ми писатели - Джек Лондон. Умира млад, само на 40 години. Бих е изключителен бохем и абсолютно комерсиален тип. Пишел е просто за пари......но е имал и дарбата. Комерсиализма му обаче не му попречва да напише едни от най-култовите световни произведения - "Белият зъб", "Лунната долина", "Дивото зове"....и не на последно място - личният ми култ към "Морският вълк" - вълка Ларсен !!!!!!!!!!!!! Почивай в мир. Духа е още жив......
Коментар
-
Хвалба: Днес тичането спореше повече...добавих още км и полвина и станаха 5.5км за днес със средна скорост 7км/ч максимална 20.1км/ч... Добре е...Хвалба: Тениската ми се цеди...Хвалба: Започва и специален хранителен режим...как се пееше в една песен...с една закусвам с друга вечерям ))Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Лампата за алтернатора светна. Ходих на майстор, умрела работа. Правене, чак понеделник...Не ме е яд толкова че се развалила, стара кола, дошло му е времето, ама не мога да не отбележа, че за пореден път го прави в най-неподходящ момент. Трябваше да пътувам след работа, натоварих багажа, да не се връщам вкъщи даже. Тръгнах към работата, почна да премигва и светна за постоянно . Сутринта навъртях 10км, нищо...
Коментар
-
Immortal написа:emzo написа:С хубав акумулатор 1.8 131 минава 45км без консуматори със скорост 200км/чпървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар