Хвалба 1: Марчето вече е на пътя.Хвалба 2: Имам си 2бр. те такива:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Румен_Хинчев написа:Само простотии и липса на толерантност покрай мен вече цял месец....аман !!!!!!!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Оплакване - термостата на фризера се предаде.Тъпите сервизни така наречени тесни специалисти - майстори са си оставили ръцете.Оправих си го сам с нов термостат.Как никой не се сеща в тази държава да въведе закон с който да се регламентира ,че работното място трябва да се заема от такъв който или е завършил образованието си в тази насока или има курсове и положени изпити.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Хвалба: Днес ходих да тичам...Оплакване: С това моето тичане на месец по веднъж до никъде няма да я докарам...днес резултата е още по-зле от предния път...4км...средна скорост 6,27км/ч...Няма ли някой близо до лифта на симеоново дето да му се тича да правим тандем...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Хвалба: Прескочих трапа този път.Вече мога да разкажа:В събота съвсем лекомислено набрахме гъби и ги изядохме в неделя. Уж ги оглеждахме, но не много подробно.И чак в неделя вечерта ме загложди да проверя из нета какво пише за отровните гъби.Изправи ми се косата от това, което прочетох. Обхвана ме паника, същата като при игра на руска рулетка. Все едно оръжието е някъде на разстояние. Натиснал съм спусъка, чул се е гръм и не знаеш дали към теб лети истински куршум или е бил халосен.Обадих се на личния си лекар, който ме наплаши още повече и ме прати сутринта да ходя на чернодробни изследвания. Хукнах аз още посред нощите, там друг лекар... Той още повече ме наплаши..но изследванията се оказаха добри.Въпреки това, до вчера вечерта, че и до днес бях силно притеснен и все чаках да се появят първите симптоми на отравянето....Е, прескочихме трапа този път. Повече гъба, дори култивирана, не хапвам. Не докосвам!За справка - двойникът на печурката са зелената и бялата мухоморка. Тя е най-отровната гъба. Смъртността е до 90%. Дори и да се открие отравянето, при лекуване смъртността е 15%, а останалите остават чернодробни инвалиди за цял живот. Хемодиализи и т.н... Най-лошото е, че от 6 до 48 часа няма никакви симптоми, а след това вече е късно за каквото и да било...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар