Маргарита Попова гледаше умно, но може и да е поела нещо.
Заинтересувах се, за коя Маргарита Попова иде реч. Искрено се надявам да не е вицепрезиденшата. Хвалба: Починах си, като бял човек - далеч от града и ежедневието му.Оплакване: Първото ми натоварване след почивката стана факт: Днес бях отсвирен от 65-70 годишен чичко управляващ автомобила си ( Тойота Авенсис - за протокола) зад мен, защото... спрях на знак Стоп. Същия този чичко ме изпревари с мръсна газ ( в участък с ограничение естествено) и 100 метра след това прегази пешеходна пътека, като парен локомотив - метална монета без да си направи труда дори да намали. Двеста метра по-надолу пък се изравнихме на светофар, като демонстративно слязох от колата си и му записах автомобилния номер...За "действието" си бях "овъзмезден" със среден пръст. "Чичкото" беше с неадекватен за хомосапиенс вид в резултат на внезапното му озверение, което го беше налегнало. Разликите във физиките ни, възрастта и възприятията ( явно) трябваше да ме отнесат в графа "гавра", ако търсех саморазправа или в графа "мисията невъзможна", ако търсех диалог...Срещата с безпаметни същества от низшия разред, които прегазват с крив усет за самочувствие елементарните правила на пътя, етиката и живота ме товарят най-много в иначе натовареното ми ежедневие.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
ntodorov, за нея иде реч, да.Концертът беше под нейния патронаж.Не издържа до края , но все пак...Оплакване - не стига, че ми откриха счупен инструмент в канала на зъба, ами откриха и втори.След 3 часови опити, първият още не е изваден, но поне втория няма да го вадят.П.С. vital, кака, залягай над учебниците и внимавай какви ги вършиш. П.С.С.dimmX, за 5мин. изтървах тото пункта и не успях да пусна фиш.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
То затова най-добре да се учат децата от малки да си мият зъбките, че да не се налага да им се правят такива интервенции Оплакване: чувствам се доста уморен, втора седмица съм ту болен, ту здрав...Хвалба: сложих ксенон, регулирах фаровете и са перфектни
Да се похваля: Сутринта в 10.30ч. направих поръчка през сайт който не ми вдъхваше доверие. В 15.50ч. поръчаните от мен неща ми бяха доставени. Онемях направо.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Тея глигани в детската градина пак ми разболяха детето. От 10-ти септември насам и е четвърто боледуване. Жената като води детето не е мяркала медсестрата с дни, камо ли да проверява на входа на градината пристигащите деца. Мързелива сган.
Тея глигани в детската градина пак ми разболяха детето. От 10-ти септември насам и е четвърто боледуване. Жената като води детето не е мяркала медсестрата с дни, камо ли да проверява на входа на градината пристигащите деца. Мързелива сган.
Оплаквам се:Напуснах работа ... Хваля се:Напуснах работа ... Оплаквам се:Докато почна на новата работа ще мине месец-два ... Хваля се:Отивам да обувам колата със зимни гуми. :P
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар