Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka написа:
    coolboby написа:
    Irka написа:
    Ах, да бе! Що не дойдохте в София??? Е, не съм Ради, ама ...Голяма хвалба - водиха ме на театър!! Празник за душата! Не бях ходила близо 5 години.Още по-хубавото е, че беше с пропуск. Пиесата я препоръчвам на всеки - "Столетие мое" с невероятната Стоянка Мутафова. Смях през сълзи, ама буквално! История за взаимоотношенията на 4 поколения жени.
    Пък какъв виц се сетих...само, че за 3 поколения жени
    Диване с диване търновско, знаех си, че веднага ще се "закачиш". Оплакване - за пръв път, от 5 месеца насам, не ми се ходи на работа (утре).Оплакване - абе тия мъже направо полудяха! Какво им става - не знам!
    Все пак...вица знаеш ли го?

Коментар

"Да се похваля": или радиаторчето на парното, или шибаните му "О" пръстени са протекли, защото изгубих близо литър охладителна течност. При това всичкото литър е в краката ми ... Ся да се оплача вече: ми вързах директно двете тръби с една гумена кривка, докато намеря качествени "О" пръстени! Такива, които да не се превръщат в пластмаса поне в близките 5години ,щото тая галимация с изваждането на радиаторчето я правя два пъти и вече ми писна!Не вярвам чисто ново радиаторче да се пробие за няма и две години?!Та така , живота е хубав и весел ... .
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Хвалба - заключих си ключа в колата, колата е на 10км от нас.Потичах малко, повървях малко, сега ми предстои обратната посока.Чудя се кой съфорумец да ангажирам ама от инат мисля да потичам и походя още 10км
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Хвалба - заключих си ключа в колата, колата е на 10км от нас.Потичах малко, повървях малко, сега ми предстои обратната посока.Чудя се кой съфорумец да ангажирам ама от инат мисля да почитам и походя още 10км
          Що не се обади ве?
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Наи вероятно и телефоните са били при ключа
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Хвалба - не бяха, не бяха бат Енчо, ама рекох да изчистя организма от алкохолните увреждания на Бяло Камъне T’ва малко като .... винаги съм се чудел, как някой си залива лаптопа с бира или сок, пък аз изсипах цяла саксиия с пръст отгоре му , че и за ключа същата работа.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - Колата вече е измита от вън и прахосмучена от вътре.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

coolboby написа:
                  Irka написа:
                  coolboby написа:
                  Irka написа:
                  Ах, да бе! Що не дойдохте в София??? Е, не съм Ради, ама ...Голяма хвалба - водиха ме на театър!! Празник за душата! Не бях ходила близо 5 години.Още по-хубавото е, че беше с пропуск. Пиесата я препоръчвам на всеки - "Столетие мое" с невероятната Стоянка Мутафова. Смях през сълзи, ама буквално! История за взаимоотношенията на 4 поколения жени.
                  Пък какъв виц се сетих...само, че за 3 поколения жени
                  Диване с диване търновско, знаех си, че веднага ще се "закачиш". Оплакване - за пръв път, от 5 месеца насам, не ми се ходи на работа (утре).Оплакване - абе тия мъже направо полудяха! Какво им става - не знам!
                  Все пак...вица знаеш ли го?
                  Не! Мятай го в темата за вицовете.Хвалба - днес беше мноого спокоен ден! Косьоооо, ай утре да не идваш на работа, а? Хвалба - имам си 2 нови пломбички. Най-после, поне 6 месеца се разхождах с отворен зъб! Такава простотия никога не бях правила!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Оплаквам се:Цял ден обикаляне и ходене по мъките.Хваля се:Причината беше търсене на заден капак за алфата на едно приятелче и все пак намерихме и даже го сложихме.Оплаквам се:Взе сериозно да ми писва от тоз моя късмет ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      Оплаквам се:Взе сериозно да ми писва от тоз моя късмет ...
                      Да не почвам аз да се оплаквам

Коментар

Не е точно оплакване ама ... много надути тези ланчисти бре, затуй у форума им има 30-40 потребителя на кръст, 20 от които шуробаджанаци
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Не е точно оплакване ама ... много надути тези ланчисти бре, затуй у форума им има 30-40 потребителя на кръст, 20 от които шуробаджанаци
                          няма +чета да ти цъкна едно
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Хваля се направихме едно походче Христо Даново - х.Козя стена - х.Ехо(върховете Кавладан и Юмрука) - Клисура.Оплаквам се пак съм у големото село
                            FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                            ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                            миг невнимание и вече си татко

Коментар

Оплакване: Покрай тези почивни дни, свикнах да стоя до късно и да ставам късно и днес ми е много шантаво, като трябваше да ставам за работа
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

:D Голямо хвалби ми се стовариха тия дни:Изкарах страхотно обучение във Врачанския балкан; колата е със сменени лагери на задната ос; изкарах натоварена, но ползотворна командировка; почивните дни обиколих В.Търново(ей, любим ми е тоя град), Дряново и околята, Трявна и Етъра- страхотна почивка с приятели; от днес съм собственик на нов лаптоп. За равновесие в природата имам и оплаквания: тези дни ще се сменя носач, в резултат на обучението, командировката и обиколката из страната съм на +с 4кг , трябва да се пише дипломна работа, а само с нея не ми се занимава. Не знам дали си внушавам, ама колата не ми харесва как спира...има нещо не наред...АБС-а се включва на сух, чист път при не много висока скорост и не много рязко натискане на педала на спирачката... ще се търси компетентно мнение...

Коментар

Working...
                                X