Хвалба : Дадоха ми "крачето" да си го нося у дома и да тренирам красива походка Сега е малко по-лека и по-удобна.Чакаме продължение..П.С Ходяяяяяя :DПохвали се, оплачи се! 4-та серия - ЛИНК
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Мрън - олекнах 700лв. за очна операция на майка михвалба - мина успешно всичко
Не ги жали тея пари, важно е всичко е минало добре.Да се оплача - Писна ми от мрънкащи клиенти дето са се заринали в големи л***** и ми минават с номера аз съм лоялен и вие сте длъжни.- Трябва да сменя цялата генерация, оказва се че вибрациите от сегашната ми генерация са вредни за милото ми и ако не я сменя няма да може да пътуваме. Ужас с толкова любов я слагах тая спортна генерация.- По случай горното трябва да олекна с 200лв.Сега хвалба чу се че ще има бонуси
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Хвалба - почивах 3 дни,работих 1 и сега пак почивам 2. Шефът ми полуде. Хвалба - вчера на работа намерих телефон.То па...ква хвалба е,докато се усетя - картата беше блокирана и сега собственикът не може да се свърже с мен, за да си го вземе. Оплакване - мама,баба и внучка боледуват заедно.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Оплакване:1. Днес сутринта се качих в колата да ходя на работа и ми се скъса жилото на съединителя.2. Реших да отида на работа с колелото, след около 1км път спуках гума.... (как е възможно просто)Хвалба:Смених си жилото и гумата
Хвалба: Оправих си лаптопа след двуседмично чакане за един скапан вентилатор...Оплакване: От другия месец ще ме разцепят от тестове и изпити и какво ли още не...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар