Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ICS ромовете за Галакси S2 достатъчно стабилни ли са вече?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ICS ромовете за Галакси S2 достатъчно стабилни ли са вече?

Мисля си да го пробвам тоя андроид 4.0 да го видя какво животно е. Някой има ли впечатления как се държи спрямо 2.3.6? Става ли за нормално ползване?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Смених 4-5 такива Ром-а. Стават за нормално и ежедневно ползване, но не са оптимизирани като хората още. Доста често има "force close", батерията пада доста по бързо и затова мисля сега да мина пак на 2.3.6 докато не изпадне нещо добро
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Аз съм с светкавичния от 4-5 дни. Идва си с друг кернел, батерията държи пак точно толкова: 1-2 дни според потреблението. Имам на две места force close: 1 - при слагане на отметки за ползване на външна/чужда сим карта2 - след като си гледал някой клип с MX player, точно преди да свърши клипа Като цяло съм доволен. Мисля имаше някаква драма при мен със съобщенията, когато ползвам Apex лаунчър, ама го реших с Gosms, която много обичам.

Коментар

При мен забива включването на wi-fi понякога и се оправя с преминаване в самолетен режим и последващо връщане в нормален или с рестарт на телефона. Батерията държи същото време или малко повече. Малко по-мудна е и работата с телефонната книга, има едно леко замисляне сякаш.

Коментар

Не сме андроиден форум. Има тема за андроид, има тема и за съответния телефон. Ключ. Само ще добавя, че при мен работи сравнително добре - полската версия с root на chainfire и почти 100 инсталирани приложения и игри. Всичко ми работи нормално след правилно флашване.

Коментар

Working...
          X