Еееее, тук вече задълбахте много в темата за мускулна маса, мазнини и прочие....Нищо против нямам да бъда 100кг. мускули, но имам против да съм 100кг. лоена топка Което автоматично води до изводите от предишни постове - само с диета не става, както и само с тренировки не става
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диета
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:Еееее, тук вече задълбахте много в темата за мускулна маса, мазнини и прочие....Нищо против нямам да бъда 100кг. мускули, но имам против да съм 100кг. лоена топка Което автоматично води до изводите от предишни постове - само с диета не става, както и само с тренировки не ставаFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Не ползвам ’готова’ диета. Ползвам това че трябва да редувам 4 вида храни в 4 дни, че храненето трябва да е в и до определени часове. Толкоз. Сам си съставям менюто, според прочетено тук там, според каквото има около мен. Пак казвам основната ми цел е да коригирам храненето си, да спра преяждането и да се отърва от тестяното. Понеже това са причините да напълнея предполагам че корекцията ще доведе и до постепенно нормализиране на килограмите. Има хора които пълнеят заради заболяванията си и хапчета които взимат за тях, други от разни хормони, метаболизъм и т.н. Аз не съм от тях, станал съм дебел щото съм преяждал. Понеже имаше въпрос какво става след 90-те дни - режима се прекратява за 90 дни, в които храните отново се смесват. Вече е въпрос на воля и прилагане на вече наученото и свикнатото от организма да се задържат килограмите. След тези 90 дни почивка диетата може да започне наново. Защо някои колеги реагират като че ли съм почнал диета тип ’десет дена няма да ям и на единайстия ден една ябълка’? Няма такова нещо. Наяждам се ,НО в правилния час и спирам като съм сит. Относно упражненията това което правя е да вървя няколко километра на ден. Мисля че в момента някакви силови упражнения са ми непосилни, но пък който от 80-90 килограмовите иска може да окачи на себе си едни 60кг и да дойде да повървим заедно няколко километра. Мога да прочета един тон книги, може да се консултирам с 50 диетолози, но за мен крайния резултат винаги ще е поглед в огледалото и призив ’СПРИ ДА ПЛЮСКАШ, започни да се храниш’.Ден 4Старт - 145.2кгСегашни - 143.4кгРазлика - 1.8кгЗакуска портокалиОбяд ябълки (2 пъти през 2ч)Вечеря круши (2 пъти през 2ч)Чувствам се добре, леко ми е, имам енергия, сит съм. Лекия запек продължава. Вечерната ми разходка от няколко километра е все по-приятна, само вятъра малко разваля кефа. Скоро трябва да мисля как да си удължа маршрута. Днес е денят изцяло на плодове, интересно ми е как ще се чувствам вечерта, гладен и изтощен или зареден с гмо витамини и енергичен.
Коментар
-
ls1, подкрепям изказването ти. Аз също съм на тази диета, но ако ви кажа кг. ми, ще ми се изсмеете, и ще си премълча. Краят на диетата ми е на 20.05., и досега съм свалила 4 кг., и съм повече от доволна. Аз я започнах за да се контролирам по някакъв начин, защото си хапвах безразборно, и бях започнала да качвам стремително. Днес ми е белтъчен, и само знам, че за вечеря ще хапвам рибка, а към нея върви малко биричка, че все пак довечера има нещо интересно по тв.Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
Тате вика, яж, пии, носи си новите дрехи, и си карай фиата. Това е истината за живота, дали съм слаб и красив или съм дебел и грозен ми е все тая. Важното е да ми е кеф.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Темата стана много интересна и във всеки пост има някакво основание, но... В казармата като ни строиха на плаца първия ден и взеха да ни "сортират" ми се изясни картинката. Там командирът на батальона заяви, че хората са два вида - свински и конски. Свинският вид, дори дъвка да сдъвчели им се лепяло на задника, а конския тип каквото и колкото да ядели нищо не им се ловело... та затова нас сухите жилки ни подредиха в трите най-върли кашишки роти (тоест по подразбиране ние би трябвало да ставаме за това). Осемнадесет години откакто съм се уволнил от казармата си давам сметка, колко е бил прав комбата. Още от тогава си стоя на 65 килограма и това е, без да спазвам какъвто и да било хранителен режим. Сутрин не закусвам, обядвам ако смогна, но задължително вечерям, по възможност обилно (това е най-противопоказното нещо за спазване на диета - знам го от жената). Та в цялата работа явно определящо е преди всичко диспозицията (предразположеност, вероятно наследствена) и едва тогава начина на живот, хранителният режим и качеството на храната.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Измамно и преходно викаш, ама 1 жена не се влюбва в характера на 1 мъж от пръв поглед
Коментар
-
noriaga написа:ls1 ако искаш трайно да свалиш килограми, да ги поддържаш и най-вече да си здрав - остави тези готови диети. Попрочети малко за храненето като цяло, за състава на храните... от там нататък във времето като усетиш кое как ти се отразява, ще напаснеш и количества и вид на храната и ще се чувстваш добре! Защото след тази 90 дневна диета, дори да има резултат.. какво следва - нова 90 дневна диета или стария начин на хранене с който килата пак ще се върнат?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
според моя опит, всичко е въпрос на дисциплина - без дояждания след вечеря и пр. другото е активен живот - не спорт, просто активна дейност, за да не ти е постоянно главата в хладилника. ама айде стига цял живот с тая дисциплина! и кво да правя по цяла вечер? да си разваля семейството или да съм с наднормено тегло? всяка нормална жена ще предпочете да глези (угоява) мъжа си, пред това да го изпусне някъде за малко. не е правилно, ама така разсъждават жените. тъй че, ако вече сте се разможили окончателно, живейте си спокойно и си трупайте килцата. процесът ще спре, където е наследствено заложено, както каза колегата по-горе. жените, така или иначе не се влюбват от пръв поглед и външния вид на тялото няма почти нищо общо. п.с. от последното съм готов да се отрека официално, ако пречи на нечия житейска философия. на мен не ми е важно, макар да е над 80% вярно.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар