Най-важното в една диета е излизането от режима, 95% се издънват точно там.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диета
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето един лесен вариант за спорт за по-мързеливите, на които не им се ходи на фитнес или в парка да бягат.Купувате си безжични слушалки.Сваляте си динамична музика.Взимате едно плътно малко килимче като кече.Пускате си песни с продължителност 30 минути или по-малко в началото.Отивате с килимчето в коридора на апартамента, където е мозайка или теракот, за да не думкате на съседите по паркета.Започвате ситно подскачане върху килимчето в такт с музиката. Ако сте виждали боксьорите как ситно подскачат на въже на пръсти, правете същото, но без въжето. Правете това почти всеки ден. Сменяйте за разнообразие музиката. Ще видите колко пот ще се лее и колко ще се пристрастите. Идеята е да са слушалки, за да се потъне повече в музиката и да няма странични дразнители, което прави подскачане по 30-40 минути да изглежда като един миг. :D Резултатът е цялостно отслабване и прасци от стомана. Може и да си закачите леки тежести на китките на ръцете, които да движите по време на подскачането.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
noriaga написа:Аз в момента карам на циклично хранене и постоянно си държа въглехидратите ниски и не омазнявам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
noriaga написа:...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
noriaga написа:snake явно някъде си писал, но съм изпуснал. Каква точно е диетата ти? Би ли споделил. Какви точно принципи спазваш?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Днес малко по-късно пиша, но сутринта имах време за тоалет, мерене, закуска и изхвърчах по задачи. Плодовия ден се оказа труден, но се справих. По принцип аз колкото повече плодове ям толкова повече съм гладен, тъй че трябваше да намеря златната среда. Имаше няколко по-сериозни огладнявания, туширах с плод, вода или воля. Чувствам се добре, никакви прималявания, имам енергия.Ден 5Старт - 145.2кг Сегашни - 142кгРазлика - 3.2кгЗакуска ябълкиОбяд кюфтета скара и краставицаВечеря половин обедно менюКакто се вижда плодовия ден даде резултат, макар че още си мисля че съм във началната фаза на освобождаване на течности. Няма да се учудя дори ако утре направя лек камшик нагоре с тая скара. Искам друго да се похваля обаче. Понеже си въвеждам в едно софтуерче теглото и според него индекса ми на телесна маса е вече под 40 и от ’степен затлъстяване 3’, или както се изказа нещатния утешител в онкологията "ела инфаркт убий ме", вече съм в ’степен затлъстяване две’.
Коментар
-
Има едни бисквити, които са много подходящи за залъгване на глада: Хогаренас с фибри или със зърнен микс. Нискокалорични, вкусни и полезни. Като казвам залъгване обаче, имам предвид да се хапват по една-две бисквити в периоди, в които на човек му премалява от глад, а не цялото пакетче . Аз задължително имам един ден в седмицата, в който ям само такива бисквити и кисело мляко, нищо друго.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар