Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диета

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тук имаше една компрометираща снимка, на която съм дебел, но вече я няма . Диетата ми действа, дори и без доказателствени снимки "преди-след". Който има воля и търпение да я пробва, ще се убеди.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Този режим на snake е много успешен. Използвам случая да му благодаря, че ме светна. След като четох за него в онази тема, реших да го пробвам. За 2-3 месеца свалих 6-7 кг и влязох в норма, повече не ми трябваше да свалям. След това не съм качвал нито съм свалял. Просто приемам по-малко храна и организмът си свикна с тези количества. Отказах напълно газираните напитки, намалих пържените храни и хляба. Бира пия редовно, твърд алкохол - рядко.Но това са 6-7 кг при мен. Как се свалят обаче 20-30 кг нямам идея.
      Alfa 147 JTD 115 hp
      ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

chandler написа:
        Този режим на snake е много успешен. Използвам случая да му благодаря, че ме светна. След като четох за него в онази тема, реших да го пробвам. За 2-3 месеца свалих 6-7 кг и влязох в норма, повече не ми трябваше да свалям. След това не съм качвал нито съм свалял. Просто приемам по-малко храна и организмът си свикна с тези количества. Отказах напълно газираните напитки, намалих пържените храни и хляба. Бира пия редовно, твърд алкохол - рядко.Но това са 6-7 кг при мен. Как се свалят обаче 20-30 кг нямам идея.
        Пак по същия начин,малко храна .

Коментар

Редовно хапване през деня, примесено с много вода - 2 до 2.5 литра/24 часа. Това е истината. Останеш ли с малко калории - почваш да правиш бели, модерно му викат холестерол. Организма не трябва да стои без енергия, но енергията трябва да е от бавни въглехидрати - ядки, зърно, разнообразни меса, зеленчуци. Пролет е - зеленото е на мода, а се и стопли и хвърляме дрехите - упражненията са на дневен ред - аз от утре спирам да ползвам асансьора - докато не кача всички етажи без да се запъхтя - няма да се откажа. Ако правите драстични диети - рано или късно тялото ще ви го върне - тъпкано при това.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Споко, ако диетата ви не върви по план... имам оферта за вас
            Прикачени файлове
            Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Спокойно, нямам никакво намерение да изпадам в екстремен глад. По-скоро искам да вкарам някакъв ред в храненето си, а оттам нещата сами да си дойдат на мястото. Вместо да преяждам - да спирам като се наям, да махна междинните хрусвания я на солетки я на бисквитка, да спра яденето след 20ч, да махна тестяното...такива неща. Да се наяждам и да съм сит, но по правилния начин. Ей това ми е целта. А не гладуване и шок за организма. Между другото последните две седмици го давах по-кротко, за да мога някак да поприготвя организма си. Ден 2Старт - 145.2кгСегашни - 144.2кгРазлика - 1кгЗакуска ябълкиОбяд постен ориз с малко маринована херингаВечеря като обед 1/2 порцияЗа моите килограми 1кг надолу-нагоре е нищо. Многократно съм го правил, един ден без преяждане (и хляб!!) и на другия ден съм едно кило надолу. Знам че сега за 2-3 дни ще хвърля едни 3-4 кила (вода), и оттам нататък започва същинското сваляне, бавно и полека, че дори със застои. Понеже един колега предрече 130кг да стана за 90 дни, мисля че по-скоро 135кг е една добра перспектива и цел. От друга страна последните 10кг съм ги вдигнал през последната година, а прясно натрупани кила по-лесно падат казват.

Коментар

ls1 написа:
                Затова почвам 90-дневната диета с редуване....
                На мен тази диета изооообщо не ми действа!Не знам защо, може би бъркам някъде или не съм достатъчно стриктен, НО е факт, че за две седмици изобщо не мръднах килограмите.Хубавото беше, че се чувствах по-добре, но реално сухите цифри не регистрираха отслабване!За сметка на това обаче открих СВОЯ начин за сваляне на килограми, а именно - каквато и по колкото си искам храна, но ДО 16ч. мааааааксимум, след което само течности и нищо друго Закусвам нещо дребно (солети, кифла, плод, шоколад), обядвам малко по-късно от нормалното (обилно, без никакви ограничения), след което приемам само и единствено течности За две седмици свалих около 5-6кг. (98кг.>93кг.) и се чувствах повече от прекрасно, НО както обикновено става няколко празника и събирания на маса ми объркаха всички планове В момента (след 3 дни агнешко, козунаци и яйца) съм 96к.г., но за лятото съм си поставил цел 85кг. с повечко фитнес

Коментар

Kuku написа:
                  ls1 написа:
                  Затова почвам 90-дневната диета с редуване....
                  На мен тази диета изооообщо не ми действа!
                  +1Аз съм вече на 80-тия ден и съм свалил общо 6кг (99->93).Явно нямам какво да свалям

Коментар

Абе като жените сте станали . Един мъж трябва да си тежи на мястото, и като седне стола под него да скърца.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ls1 написа:
                      Слаботелесници, аз отворих темата за тюлените . Аз няма да коментирам много много теорията, щото от позицията на моите килограми би било смешно. За щастие при мен причината за килограмите е многото плюскане, а не метаболизъм или някакъв хормонален дисбаланс. Така че в момента в който се вкарам в дисциплиниран начин на хранене килограмите тръгват надолу сами. Затова почвам 90-дневната диета с редуване 1 ден белтъчини, 2-ри варива, 3-ти въглехидрати, 4-ти плодове, и после пак. Спазване на часове на хранене. Всеки 29-ти ден само на течности. Ден 1Старт - 145.2кгСегашни - 145.2кгРазлика - 0кгЗакуска ябълкиОбед мЕсо печено с една краставицаВечеря като обед 1/2 порция
                      Марто,аз я спазвах 3 месеца/не на 100 %/ефект имаше даже голям според мен,като се има предвид че често се отпусках.Резултата е 8 кг. за тези 3 месеца,от 110 на 102,сега ги задържам горе долу,но след тези тежки празници не съм се мерил
                      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                      Ventura garage

Коментар

S_BANKOV написа:
                        Абе като жените сте станали . Един мъж трябва да си тежи на мястото, и като седне стола под него да скърца.
                        Ах, да бе! Лягай си ти с такъв мъж! П.С. Забравих да спомена още един трик - хапвам по малко и често - на 2-3 часа.Когато усетя глад - изпивам 1 чаша вода и залъгвам за малко.Лятото абсолютно си забранявам всякакви сладкиши,торти,сладоледи,с други думи - бързите въглехидрати,наблягам на плодове и зеленчуци,а когато много ми се дояде шоколад, та не се трае чак ,гледам да е не по-късно от 17ч. Вечерите също ги изместих до 20:00 максимум.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka написа:
                          Ах, да бе! Лягай си ти с такъв мъж! ....
                          Ей туй беше лафа на деня В тая връка, в смисъл с диетата да се похваля че съм качил 6кг. и и трябва да кача още 7 за да стигна 95кг. за който си мечтая. ПП гадно ли ви е, а? Срещу мен тичате и пак не може да ме стигнете

Коментар

S_BANKOV написа:
                            Irka написа:
                            Ах, да бе! Лягай си ти с такъв мъж! ....
                            Ей туй беше лафа на деня
                            Mи така де, я ги обичам финни и стройни като мен... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

S_BANKOV написа:
                              145 кила? Алооо. Това не е тежене, това си е направо "Ела инфаркт убий ме"...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                                S_BANKOV написа:
                                145 кила? Алооо. Това не е тежене, това си е направо "Ела инфаркт убий ме"...
                                Зависи, имам едно другарче дето е дълго метър сто и десет, и тежи 140кл които изобщо не му личат, даже изглежда строен

Коментар

Working...
                                X