Тук имаше една компрометираща снимка, на която съм дебел, но вече я няма . Диетата ми действа, дори и без доказателствени снимки "преди-след". Който има воля и търпение да я пробва, ще се убеди.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Този режим на snake е много успешен. Използвам случая да му благодаря, че ме светна. След като четох за него в онази тема, реших да го пробвам. За 2-3 месеца свалих 6-7 кг и влязох в норма, повече не ми трябваше да свалям. След това не съм качвал нито съм свалял. Просто приемам по-малко храна и организмът си свикна с тези количества. Отказах напълно газираните напитки, намалих пържените храни и хляба. Бира пия редовно, твърд алкохол - рядко.Но това са 6-7 кг при мен. Как се свалят обаче 20-30 кг нямам идея.
Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Този режим на snake е много успешен. Използвам случая да му благодаря, че ме светна. След като четох за него в онази тема, реших да го пробвам. За 2-3 месеца свалих 6-7 кг и влязох в норма, повече не ми трябваше да свалям. След това не съм качвал нито съм свалял. Просто приемам по-малко храна и организмът си свикна с тези количества. Отказах напълно газираните напитки, намалих пържените храни и хляба. Бира пия редовно, твърд алкохол - рядко.Но това са 6-7 кг при мен. Как се свалят обаче 20-30 кг нямам идея.
Редовно хапване през деня, примесено с много вода - 2 до 2.5 литра/24 часа. Това е истината. Останеш ли с малко калории - почваш да правиш бели, модерно му викат холестерол. Организма не трябва да стои без енергия, но енергията трябва да е от бавни въглехидрати - ядки, зърно, разнообразни меса, зеленчуци. Пролет е - зеленото е на мода, а се и стопли и хвърляме дрехите - упражненията са на дневен ред - аз от утре спирам да ползвам асансьора - докато не кача всички етажи без да се запъхтя - няма да се откажа. Ако правите драстични диети - рано или късно тялото ще ви го върне - тъпкано при това.
Спокойно, нямам никакво намерение да изпадам в екстремен глад. По-скоро искам да вкарам някакъв ред в храненето си, а оттам нещата сами да си дойдат на мястото. Вместо да преяждам - да спирам като се наям, да махна междинните хрусвания я на солетки я на бисквитка, да спра яденето след 20ч, да махна тестяното...такива неща. Да се наяждам и да съм сит, но по правилния начин. Ей това ми е целта. А не гладуване и шок за организма. Между другото последните две седмици го давах по-кротко, за да мога някак да поприготвя организма си. Ден 2Старт - 145.2кгСегашни - 144.2кгРазлика - 1кгЗакуска ябълкиОбяд постен ориз с малко маринована херингаВечеря като обед 1/2 порцияЗа моите килограми 1кг надолу-нагоре е нищо. Многократно съм го правил, един ден без преяждане (и хляб!!) и на другия ден съм едно кило надолу. Знам че сега за 2-3 дни ще хвърля едни 3-4 кила (вода), и оттам нататък започва същинското сваляне, бавно и полека, че дори със застои. Понеже един колега предрече 130кг да стана за 90 дни, мисля че по-скоро 135кг е една добра перспектива и цел. От друга страна последните 10кг съм ги вдигнал през последната година, а прясно натрупани кила по-лесно падат казват.
На мен тази диета изооообщо не ми действа!Не знам защо, може би бъркам някъде или не съм достатъчно стриктен, НО е факт, че за две седмици изобщо не мръднах килограмите.Хубавото беше, че се чувствах по-добре, но реално сухите цифри не регистрираха отслабване!За сметка на това обаче открих СВОЯ начин за сваляне на килограми, а именно - каквато и по колкото си искам храна, но ДО 16ч. мааааааксимум, след което само течности и нищо друго Закусвам нещо дребно (солети, кифла, плод, шоколад), обядвам малко по-късно от нормалното (обилно, без никакви ограничения), след което приемам само и единствено течности За две седмици свалих около 5-6кг. (98кг.>93кг.) и се чувствах повече от прекрасно, НО както обикновено става няколко празника и събирания на маса ми объркаха всички планове В момента (след 3 дни агнешко, козунаци и яйца) съм 96к.г., но за лятото съм си поставил цел 85кг. с повечко фитнес
Слаботелесници, аз отворих темата за тюлените . Аз няма да коментирам много много теорията, щото от позицията на моите килограми би било смешно. За щастие при мен причината за килограмите е многото плюскане, а не метаболизъм или някакъв хормонален дисбаланс. Така че в момента в който се вкарам в дисциплиниран начин на хранене килограмите тръгват надолу сами. Затова почвам 90-дневната диета с редуване 1 ден белтъчини, 2-ри варива, 3-ти въглехидрати, 4-ти плодове, и после пак. Спазване на часове на хранене. Всеки 29-ти ден само на течности. Ден 1Старт - 145.2кгСегашни - 145.2кгРазлика - 0кгЗакуска ябълкиОбед мЕсо печено с една краставицаВечеря като обед 1/2 порция
Марто,аз я спазвах 3 месеца/не на 100 %/ефект имаше даже голям според мен,като се има предвид че често се отпусках.Резултата е 8 кг. за тези 3 месеца,от 110 на 102,сега ги задържам горе долу,но след тези тежки празници не съм се мерил
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Абе като жените сте станали . Един мъж трябва да си тежи на мястото, и като седне стола под него да скърца.
Ах, да бе! Лягай си ти с такъв мъж! П.С. Забравих да спомена още един трик - хапвам по малко и често - на 2-3 часа.Когато усетя глад - изпивам 1 чаша вода и залъгвам за малко.Лятото абсолютно си забранявам всякакви сладкиши,торти,сладоледи,с други думи - бързите въглехидрати,наблягам на плодове и зеленчуци,а когато много ми се дояде шоколад, та не се трае чак ,гледам да е не по-късно от 17ч. Вечерите също ги изместих до 20:00 максимум.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ей туй беше лафа на деня В тая връка, в смисъл с диетата да се похваля че съм качил 6кг. и и трябва да кача още 7 за да стигна 95кг. за който си мечтая. ПП гадно ли ви е, а? Срещу мен тичате и пак не може да ме стигнете
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар