Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диета

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диета

Тюлени, време е да смъкваме шкембетата! От днеска! Кой е с мен?

Я раздуй как става номера?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

С повечко движение, без автомобил, разделно хранене ...
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аз съм на диета от ноемрври месец 2010-та година. Не ям хляб, не пия газирано и избягвам даже и натуралните сокове. Пия само вода, освен ако не излезна някъде де.Опитвам се да ограничавам до 0 сладкото, но от време на време взимам 1 шоколат или бонбони шоколадови. Всяка седмица поне 1 ден от седмицата, когато се чувствам добре не ям нищо. Пия само едно кафе сутрин и цял ден минерална вода.Ефекта.... От 98 кила сега съм 79-80 и ги поддържам вече повече от 6-7 месеца. Като през поне последната година започнах и да правя лицеви опори по 2-3 серии с по 20-30 повторения всяка вечер или през вечер. Събота и неделя и коремни преси на лежанка за такива.Вече успявам да правя серии по 120-150 повторения, без на другия ден да ме вдигат от леглото... Автомобила не мисля че е причината за напълняването, а по- скоро боклуците, които ядем през деня... Мен в офиса ме бяха научили да пия coca cola.... е щом стигнах до 4 литра на ден ..... Няма по- голяма простотия от тия сокове. Да не споменавам, че съм на 24 и така да се бях зарязал на 178- 98 кила ..... Сега се чувствам перфектно, много по- подвижен съм, да не говорим за самочувствието....В началото, като започнах да отслабвам имаше седмици, през които не ядях нищо друго освен плодове. От понеделник до петък 4-5 кила плодове и вода. Само събота и неделя ядях салата и месо. Негативни резултати не съм видял... някой ще каже, че увисва кожа и т.н.... с малко упражнения дори и бързото сваляне на килата не е проблем.

Коментар

@avvasilev - с 2 и 3 ме отказа тотално.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Време е пак да си рекламирам моята диета . Безотказна е. По Нова година си позволих да се освиня и качих 2 кг. С тази диета, но сваляйки не по 1, а 1/2 кг. на месец, отново съм на оптималните си 80 кг., които поддържам вече 10-ина години. Дори се замислям, както съм започнал, тази година да се опитам да се върна трайно към ученическите си килограми - 78.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Първата и най-голяма грешка, която правят тежките хора, са да орежат калориите с много и рязко.Не може при прием на 4000 калории, за един ден, защото си решил да слезеш на 2000, това огромен шок. Ще свали бързо , да кажем по 5 кила на седмица и като дойде един момент, в който организма се е адаптирал в така наречения starving режим ще се чуди и мае, защо не ходи кантара надолу.Основни правила за всеки начиенаещ:- кантар само 1 път седмично, сутрин след WC с еднакви дрехи и на един и същ кантар- необходимите калории разделение на 5-6 приема, тука има една много добра поговорка - Закусвай като Крал, обядвай като Принц, вечеряй като Просяк, което не означва да не се яде вечер, просто се набляга на белтъчини и мазнини.- фибри с всяко основно храненен- вода, забравете газираното- разнообразявайте храната- на всеки 7 ден си позволявайте по нещо по-така, но имайте впредвид, че 1 ден може да Ви върне седмица назадАбе, на който му се чете:http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Само с диета без спорт, нищо не става. Наскоро попаднах на един сайт, на както те се наричат - "Пионерите на ниско-въглехидратна диета "НВД" и тежко трениране със свободни тежести". Начините на хранене и тренировки, които прилагат, са малко нетрадиционни, но са бях изненадан, че са близки до това, което аз съм достигнал като изводи за себе си откакто тренирам. Накратко - във фитнеса правите тренировка с тежести, която натоварва цялото тяло, известна като кръгова тренировка (разделните тренировки са за зобачите), а в храненето почти напълно зарязвате въглехидратите, но за сметка на това може и трябва да ядете повече мазнини (да, мазнини, няма грешка!) - вратни пържоли, кашкавал, високо маслено кисело мляко и т.н. Наблягате на зеленчуците и почти забравяте за плодовете. http://spidersport.com/ , не е някаква реклама, аз не ходя там, нито дори познавам някой, който ходи, просто случайно попаднах на него. Стана ми интересно, защото от около две години прилагам това което те проповядват, без да съм чел за тези методи някъде, просто някак сам стигнах до тях :D На сайта имат програми за трениране и диети, както и форум. Всичко е подробно обяснено, да не пускам аз някакви дълги постове.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Уточенение - спайдър спорт са фенове на ВМ НДВ - високо мазнинна , ниско-въглехидратна диета.Аз лично не я толерирам, предпочитам си класическото НВД.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Слаботелесници, аз отворих темата за тюлените . Аз няма да коментирам много много теорията, щото от позицията на моите килограми би било смешно. За щастие при мен причината за килограмите е многото плюскане, а не метаболизъм или някакъв хормонален дисбаланс. Така че в момента в който се вкарам в дисциплиниран начин на хранене килограмите тръгват надолу сами. Затова почвам 90-дневната диета с редуване 1 ден белтъчини, 2-ри варива, 3-ти въглехидрати, 4-ти плодове, и после пак. Спазване на часове на хранене. Всеки 29-ти ден само на течности. Ден 1Старт - 145.2кгСегашни - 145.2кгРазлика - 0кгЗакуска ябълкиОбед мЕсо печено с една краставицаВечеря като обед 1/2 порция

Коментар

Я всички под 100 кила вън от темата... В родата на майка ми се казва : " Мъж под сто кила не е мъж" Както и да е - диети съм правил много пъти, пробвал съм всякакви. Най много кила свалих с тази на Дюкан - протеиновата, но наитина ми докара разни странични ефекти. Дълго време ( 2 год) задържах постигнатите килограми но миналата пролет пак тръгнах нагоре. Качих 10тина кила, после свалих повечето от тях и тръгнах на зала. Резултата е че пак качих 5-6кила но на други места Не на шкембето - колана си го чувствам както когато съм под 100тина кг, а съм 108 в момента. Сега мисля да се попазя, след като минаха празниците и хапнахме агънцето...Месо и салати само, нищо друго. Лошото само че трудно спирам алкохола, особено ракийката със салатката.... Не че поркам като див, ама всяка вечер по малко...И не закусвам, което отчитам като голяма грешка!Изобщо диетите започват и се провеждат най вече в главата на човек, само с промяна на мисленето и нагласите се постига резултат. А който си е предразположен да качва, той си качва малко ако се отпусне само.
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ls1 написа:
                        Ден 1Старт - 145.2кг
                        Много ама много внимателно помисли над това, колко калории си приеамал до онзи ден и колко ще приемаш сега.Килата ще ги сваляш много бързо, но до 130 да кажем и от там ще стане мазало.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Yavor написа:
                          Я всички под 100 кила вън от темата...
                          Аз преди 10-ина години почти бях ударил стотака. Последно се видях 95 и от уплах спрях да се меря :D . След това 1-2 месеца пробвах какво ли не и накрая се обърнах към изпитаната диета. С нея на два пъти съм свалял по много (относително много - 10-15) килограми и след това съм ги задържал в продължение на 10-ина години. А колкото до спорта, аз никога не съм спирал да спортувам, но се отслабва без проблем и без спорт. Дори спортът понякога има и обратен ефект - усилва апетита и изгорените калории след това се наваксват на масата.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Преди 7-8 год отказах цигарите и рязко за около 7-8 месеца от 85 станах 102кг. един ден след като тръгнах да си търся дънки/джинси се уплаших че нищо не ми става и се взех в ръце. Почнах да карам колело вечерно време/сутрин ме мързи да ствам рано/ ,минавах около10-15км всеки ден, след време като свикнах ,почнах и по повече,.Ограничих сладко,тестяно,газирано , вечерно време наблягах на салата или кис.мляко . След година вече бях 82 кг, което за мен е оптималната ми форма.А и да не забравя пия много вода ,минимум 3л. на ден.Сега съм се отпуснал малко,стигнах 87 кг, но не е за мен проблем да сваля 3-4 кг.

Коментар

avvasilev написа:
                              С повечко движение, без автомобил, разделно хранене ...
                              ...и сутрешни кросове,чадо мое,и сутрешни кросове! Тая история с повечкото движение си го практикувам отдавна и всички много ми се чудят,като кажа, че обичам да ходя пеша и извървявам по няколко километра в София,когато имам възможност,разбира се.Така нареченото разделно хранене също - от повече от 10г. - не ям бял хляб,не пия газирано,избягвам тестените изделия,гледам да пия повече ...вода ( не огнена,де )и нея съм я спряла,не употребявам пържени храни или да го кажа така - позволявам си 2-3 пъти в годината. Ся съм станала като фиданка - 62кг.на 1.68 ръст. Май ще ги докарам до 60 след още месец -два.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Working...
                              X