Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Климатгейт? Или пък не?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще се охлади, но не се знае кога. Те не могат да ти кажат утре какво ще е времето

Коментар

Любопитно, но дали е истина?Потърсете в TV7 в раздела ...
      Новина/Технологии/Електромагнитно-оръжие-предизвиква-катаклизми
      Учени твърдят, че програмата ХААРП може да влияе на природата и на човешкия организъмВ продължение на 21 години американски изследователски проект всява смут в целия свят. Учени се опасяват, че е възможно чрез високи технологии да се манипулират природата и хората.Програма за изследване на активното сияние на високата честота, това означава в превод на български език абревиатурата ХААРП. Програмата е разработена за научно изследване на йоносферата, чрез електромагнитни вълни.Работата на изследователската станция ХААРП започва през 1993 г. Построена е в Аляска и на пръв поглед не изглежда по-различно от струпани на едно място антени. Парадоксалното е, че програмата се ръководи едновременно от военновъздушните и военноморските сили на САЩ. Не след дълго се появяват и теории, че зад ХААРП се крие нещо повече - странни експерименти за промяна на климата, за контрол на съзнанието и дори за предизвикване на земетресения. Учени определят ХААРП като нов вид оръжие, което със своята милионватова мощност може да усили бури, да предизвика суша или потоп.Според специалисти електромагнитното оръжие е причината за редица катаклизми в наши дни - като опустошителните земетресения в Япония и в Хаити. Съществува теория, че дори земетресението в Перник през май 2012 г. също е дело на ХААРП. Освен на природата, американското изобретение може да влияе и на нас - хората. Или поне това са се опитвали многократно да докажат изследователи. Според тях различни честоти, които ХААРП излъчва, могат да ни докарат главоболие, мигрена и нарушения в сърдечния ритъм.През 1998 г. Европейският парламент признава страничните ефекти от ХААРП и призовава да се изготви "зелена книга" за последствията на военните действия върху околната среда. Тази идея обаче е отхвърлена под натиск от САЩ.Инженерът Петко Ганчев направи демонстрация с умален модел на ХААРП, за да докаже мощта на това военно съоръжение. Според него то може доведе до лудост човек и той да посегне на живота си.
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Инменера Петко Ганчев прави демонстрация пред журналисти на най-секретното и митично оръжие в човешката история... За*би... :D :D :DВсичко си следва своя ритъм, просто на някой не му се вярва, че няма някаква световна конспирация

Коментар

Е то тва още през комунизма сащ и русия са подписали спогодба за неразпространение на климатични оръжия, значи вече са ги познавали.
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            Е то тва още през комунизма сащ и русия са подписали спогодба за неразпространение на климатични оръжия, значи вече са ги познавали.
            Нищо ново под слънцето. Хамериканците и филм си даваха как могат да отклоняват бури...... но не го правят защото нямали разрешение.Човека по ТВ7 не е открил нищо ново.

Коментар

Айде стига с тоя HAARP бе... Американците лоши и го ползват да причиняват зло, пък руснаците добрите ползват техния аналог за повишаване на реколтата ли?Комплекс Сура

Коментар

Иииии аз съм гледал теория на конспирацията, но въпреки това ми е чудно как може да се отклони торнадо от Tornado Alley например...Или как ще предотвратиш взрив във фабрика за утилизация на експлозиви в цех на Зора Първанова...

Коментар

Humppa написа:
                  Иииии аз съм гледал теория на конспирацията, но въпреки това ми е чудно как може да се отклони торнадо от Tornado Alley например...Или как ще предотвратиш взрив във фабрика за утилизация на експлозиви в цех на Зора Първанова...
                  Какво общо има взрива с торнадото?

Коментар

И двете са необратими...... сори за черния хумор.

Коментар

Working...
                    X