Първо - да от Балканите съм, а ти? Второ - темата, е мноогооо обширна.Трето - по-нагоре jenshen73 ти даде пример пък с затоплянето, океани атмосфера и т.н. Четвърто - ти си никой, аз съм никой. Тая планета не иска иска никакви сексуални контакти с мен, теб или с когото и да е било. И аз я раазбирам, виждам че ти не.Сега в прав текст - Земята не я *б* нито за теб и твоето мнение, нито пък за моето. Защото за теб и мен ако живота е много, за нея ние сме прашинка дето, с едно изчезване например на тази така обичана от теб атмосфера, нашият така значителен да кажа живот, ще приключи. И аз не съм с чак такова високо мнение за себе си, че да знам, претендирам и мога да и помогна. Ти ако си ... сори балкансия манталитет явно е на друго място :D .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатгейт? Или пък не?
Collapse
X
-
Абе щом изкараха пръднята от кравите виновна за глобалното затопляне/озоновата дупка /не помня кое точно/, е..ем ги у д...пе и учените .....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Mupo написа:Първо - да от Балканите съм, а ти? Второ - темата, е мноогооо обширна.Трето - по-нагоре jenshen73 ти даде пример пък с затоплянето, океани атмосфера и т.н. Четвърто - ти си никой, аз съм никой. Тая планета не иска иска никакви сексуални контакти с мен, теб или с когото и да е било. И аз я раазбирам, виждам че ти не.Сега в прав текст - Земята не я *б* нито за теб и твоето мнение, нито пък за моето. Защото за теб и мен ако живота е много, за нея ние сме прашинка дето, с едно изчезване например на тази така обичана от теб атмосфера, нашият така значителен да кажа живот, ще приключи. И аз не съм с чак такова високо мнение за себе си, че да знам, претендирам и мога да и помогна. Ти ако си ... сори балкансия манталитет явно е на друго място :D .Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Mupo написа:Сериозно ли ? Поигра си на пейнт някоко минути в моя чест. Благоадря ама нямаше нужда. Както казва тази емотикона - you are the manОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ей, за един въглероден диоксид ще се изпокарате бе Смятайте - 7 милиарда човека - всеки от тях при едно издишване колко СО2 отделя?!? Предлагам рязко да намалим популацията на 3 милиарда - така изведнъж нивото на отделения СО2 ще спадне повече от наполовина. Да теглим чоп - 2 на всеки 3 - сепуко - останалите - непуко Абе я си я живейте живеячката и не се занимавайте с глупости. Да му мислят господарите.И за да ви успокоя - имам нещо общо с търговията с СО2 емисии - нямате си на представа за какво става въпрос. Ако наистина искаме да спрем отделянето на СО2 - то трябва НЕЗАБАВНО да прекратим всякаква индустриална дейност.И друго - ако сте чели книгата на съветския астрофизик Йосиф Шкловски - "Вселена, живот, разум" - ще сте наясно, че индустриалния колапс така или иначе ще се случи (2030-2050 година). Неизбежно е и с бодри крачки сме се запътили натам.Ей на, рускочетящите да четат ТУК . В коментарите отдолу също има много интересни неща.
Коментар
-
Искате ли прост пример, че всичко, за което се казва, че е ЕКО, всъщност е начин за точене на пари?!?Найлоновите торбички.Какво казаха, че ще правят?- Слагат ЕКО такса на найлоновите торбички с дръжки . Предполага се, че парите от тази ЕКО такса ще идат за преработка на изхвърлените ПЕ отпадъци.Какво се случи всъщност:- Навсякъде спряха да използват найлонови торбички с дръжки, и ги замениха с такива без дръжки, за които няма ЕКО такса. Туй то.
Коментар
-
Immortal написа:Ей, за един въглероден диоксид ще се изпокарате бе Смятайте - 7 милиарда човека - всеки от тях при едно издишване колко СО2 отделя?!? Предлагам рязко да намалим популацията на 3 милиарда - така изведнъж нивото на отделения СО2 ще спадне повече от наполовина. Да теглим чоп - 2 на всеки 3 - сепуко - останалите - непуко Абе я си я живейте живеячката и не се занимавайте с глупости. Да му мислят господарите.И за да ви успокоя - имам нещо общо с търговията с СО2 емисии - нямате си на представа за какво става въпрос. Ако наистина искаме да спрем отделянето на СО2 - то трябва НЕЗАБАВНО да прекратим всякаква индустриална дейност.И друго - ако сте чели книгата на съветския астрофизик Йосиф Шкловски - "Вселена, живот, разум" - ще сте наясно, че индустриалния колапс така или иначе ще се случи (2030-2050 година). Неизбежно е и с бодри крачки сме се запътили натам.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ако някой го бе грижа за екология и безопасност, колите нямаше да гонят 2 тона, а щяха да са максимум тон. Скоростта щеше да е софтуерно и хардуерно ограничена, спрямо пътните условия - съвсем лесно и евтино постижимо днес.Важното е да се потребява все повече и повече...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
rotdot
muns61 написа:Ако някой го бе грижа за екология и безопасност, колите нямаше да гонят 2 тона, а щяха да са максимум тон. Скоростта щеше да е софтуерно и хардуерно ограничена, спрямо пътните условия - съвсем лесно и евтино постижимо днес.Важното е да се потребява все повече и повече...
Коментар
-
muns61 написа:Ако някой го бе грижа за екология и безопасност, колите нямаше да гонят 2 тона, а щяха да са максимум тон. Скоростта щеше да е софтуерно и хардуерно ограничена, спрямо пътните условия - съвсем лесно и евтино постижимо днес.Важното е да се потребява все повече и повече...
Коментар
-
Е стигнахме до Колапса.В книгата на Шкловски се разглеждат всички варианти - тези, които са разгледани и от Римския клуб през 1968, както и други - при които още през 70-те се спира индустриалното развитие и увеличаването на населението. Само че нищо не е спряно.И всички тези модели казват едно и също - Колапс ще има. Дали през 2030 или през 2100 - рано или късно- ще има.Искам да кажа, че ВЕЧЕ не зависи от нас - от теб, от мен, от комшията. Системата ни е такава, че съвсем скоро - ако не за нас - за нашите деца, ще стане въпрос на живот и смърт. Можем само да се радваме, че макар и бедни, сме в клуба на богатите 1/5-та от населението на света. Първо ще стане страшно в Африка, Индия, Китай... в крайна сметка - ще се достигне оптималната цифра от 3 милиарда население на Земята. Войни не знам дали ще има, но ако има - ще се ускори процеса... СПИНове, Рак-ове... всичко е КОНТРОЛ над популацията.Казах - да живеем и да не се занимаваме с неща, които НЕ ЗАВИСЯТ от нас. Не си въобразявайте, че нещо зависи от теб, от мен или дори от тълпата. Кучетата си лаят - керванът си върви...На този свят няма НИЩО СЛУЧАЙНО.В момента, в който го проумеете, ще станете по-щастливи.Както казва един мой приятел - "Засял съм си една люта чушка в саксия. Всеки ден си я гледам как расте и ми е кеф!"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар