Ако попадна при такъв нотариос ако продам колата,който няма да иска платен данък ще мога да я прехвърля без проблем и данъци няма да плащам. Не е ли дупка в закона това
Нотариуса рискува хляба си, като изповядва сделка без пълния комплект документи ... а там хляба е доста и обилно намазан с масълце!
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Ако попадна при такъв нотариос ако продам колата,който няма да иска платен данък ще мога да я прехвърля без проблем и данъци няма да плащам. Не е ли дупка в закона това
Българското законодателство не е като швейцарско сирене, то е като телена мрежа, - дупка до дупка.С добър юрист можеш и влак да прекараш през дупките му отделно че дори и ако занесеш платежно нареждане/ може и написъно вкъщи/ за платените данъци ще минеш без да ти искат удостоверение по 87. А най новата мода е да се минава с договор за дарение и нотариална заверка за 6лв. на съдаржанието на договора.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
И аз бих го ползвал този нотариус ... ама май не се е получило... или ?
Аз също. Колегата да каже какво се е случило. 90% от познатите ми не са си регистрирали колите, мога и доста клиенти да му пратя на този нотариус срещу съответния % естествено.
Днеска минах технически преглед, и ме питаха за показанията на километража, които са 115 000, но сигурно неса чули и са записали в талоните 118 000 дали е проблем това
Коментар