Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

и в бТВ цензурата взе връх

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кире, а арменчето знайш ли къф наглец е само...Както вече казахме - медала винаги има две страни
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Когато в БГ за някой се каже, че е трябвало да вземе едни пари и той вече е супер мръсник, независимо от всичко останало.След като на БиТиВи-то толкова са им де увидяли тия кинти - за чий к..р са подписвали договора с "арменчето"!?Някой да ги е карал?Га ядоха кифтетата-не реваха. Га требе да ги плащат - упищяват орталъка.
      Според мен още не са изяли кифтаците и за това не плащат милионите
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Yavor написа:
        Кире, а арменчето знайш ли къф наглец е само...Както вече казахме - медала винаги има две страни
        Ни го знам, ни го познавам, но пак повтарям:Защо са подписали такива договори от БТВ?Когато са подписали договора и двете страни са били съгрласни - сега искат да го изкарат алчен.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Yavor написа:
          Ни го знам, ни го познавам, но пак повтарям:Защо са подписали такива договори от БТВ?Когато са подписали договора и двете страни са били съгрласни - сега искат да го изкарат алчен.
          Абе ти що адвокатстваш на арменеца? Единия вади кирливите ризи на другия и обратно. Повечето са подписали договори с мобилен оператор и 4 месеца по-късно са недоволни. А в началото ги е устройвало. Странни разсъждения имаш - все пак са 2 частни компании и ни едната не е монополист в дейността си. Разбирам да ме пазиш мен от Е.ОН или някой от вашия край от ЧЕЗ или ЕВН, ама мазния арменец да го вардиш от още по-мазните евреи - не го разбирам...
          Steliyan's Life!

Коментар

Не го гледам отдавна и няма да ми липсва. В редица случаи не бяха и напълно обективни, а сътворяваха "сензации" с полуистини.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

и в бТВ цензурата взе връх

Ама каква хубава реклама си правят всички страни ....
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                Бтв и без тва не ги гледам, Нова са по малкото зомби....
                При мен случая е че има една медия БТВ и по едно време цъфна предаването "пълна лудница" просто не мога да се примиря да гледам това ( и не мога да до оприлича на комедийно предаване) Минах на нова и бива предавания, сериали сутрешен блок и ТВ7 също е горе-долу.А плащам за 120+ бр. канала Кои има време за тв ...работа, Интернет и пак работа а да рекламирам с ТВ просто неми се връзва.Но човек свиква с простотията и хоп "фен" в кавички Много големи кавички на http://vbox7.com/play:393a0343c3 И хоп някои се осъзна че не му е мястото в медия от ранга на БТВ.За сега ме ми липсва, но ако се появи по друга медия различна от БТВ дори и пак в БТВ ме губи ката бройка Имали фенове на предаването който него иронизират ........ че се съмняван и да са душевно здрави дразнеше ме адски много Нямам негативно мнение за актьорския състав, но пародията и персонажите не бяха по вкуса на всеки и за времето/часът на излъчване.

Коментар

Олееее ама Ефир 2 вече е БТВ ли не знаех, еи как се променят нещата с годините
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Малко встрани от темата...но току що чух как Вито казва на Нана че трябва да се вземат кални бани за да се свиква с пръстта.

Коментар

jenshen73 написа:
                      Според бТВ - иде реч за едни милиони дето е трябвало арменеца да вземе, но не е взел и за това се прави на ощипана девица...
                      Да взема "едни" милиони и аз ще се правя на ощипана девойка! Бтв като са толкова "добри" във всичко, защо не му платят милионите?
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                        jenshen73 написа:
                        Според бТВ - иде реч за едни милиони дето е трябвало арменеца да вземе, но не е взел и за това се прави на ощипана девица...
                        Да взема "едни" милиони и аз ще се правя на ощипана девойка! Бтв като са толкова "добри" във всичко, защо не му платят милионите?
                        Щото още не си е произвел продукцията.
                        Steliyan's Life!

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                          Олееее ама Ефир 2 вече е БТВ ли не знаех, еи как се променят нещата с годините
                          Не просто взеха тяхната ефирна честота, като първа българска частна ефирна телевизия.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                          X