Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СПЕШНО! Счупих термометър-въпрос!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имортале, къде сравняваш Георги Димитров с обикновен смъртен пък ти бе? Тоя нали беше сукал седем години На нас и една капка живак ни е достатъчна... да се паникьосаме. А той цели дни наред е бил в омая от водка и живачни пари в някоя руска парна баня
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Само Чък Норис е по-корав от Георги Димитров.... нъл видя - даже и мавзолея му не се даде лесно (Някой да не си помисли, че съм му фен на тоя Г.Димитров... неееее!)

Коментар

Immortal написа:
        ... Георги Димитров едно време руснаците го отровили с живачни пари, но ги е вдишвал няколко дни поред. И не от живак от термометър.
        ей това е интересно - от де го изкопа ?!?!?!?

Коментар

Живакът е живак, независимо дали е от термометър или не.

Коментар

u_bo написа:
            Immortal написа:
            jenshen73 написа:
            ... Георги Димитров едно време руснаците го отровили с живачни пари, но ги е вдишвал няколко дни поред. И не от живак от термометър.
            ей това е интересно - от де го изкопа ?!?!?!?
            Навсякъде го има в нета, но това е най-достоверно:Български хроники: история на нашия народ от 1878 до 1943 от Стефан Цанев

Коментар

coolboby написа:
              ilkor написа:
              Баси паниката Едно време като ученици чупехме термометри и си играехме с него Събери го и го изхвърли ... или пък смени жилището
              Ебати детството си имал Събрах каквото можах, след това поръсих с сяра на прах и след малко ще почистя. Ако утре ме няма на линия, считайте ме за умрял Може да сложите ключ
              Така не съм се смял от години Не ми е смешна леката паника в която си изпадна! А това със "считайте ме за умрял"

Коментар

Working...
              X