Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo от Турция.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Bravo от Турция.

    Хора има ли някой запознат с закупуването на кола от Турция.Има доста запазени екземпляри по сайтовете.Тези дни ще се обърна към един познат и да позвъним да питаме за информация,но гледам и някакви доста завишени цени от порядъка на 10 000 турски лири=10 000лв за Bravo ,което е доста доста доста :DНякой компетентен може ли да се изкаже ? Лека вечер желая и успешна седмица!

    #2
    МИТО
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

    Коментар


      #3
      Ти вероятно би бил първия дето ще си купи кола от Турция.Лирата е по-евтина от лева.Това май е единствената страна в която като влизаш с кола и я зачисляват на името на шофьора и като напуснеш страната проверяват дали си е тръгнал с колата. Познай защо.
      F31 BMW 320d

      Коментар


        #4
        В Турция е почти безсмислено да се вкара кола втора употреба отвън, защото докато мине регистрация става на цената на новата.Затова и цените на автомобилите втора ръка там са уникално високи. По-старите помнят по времето на социализма, как една нова Лада струваше нова 6500 лв, а едно-годишна втора ръка се продаваше за около 15000 лв. Да вкараш кола отвън беше невъзможно, а за нова трябваше да се чака между 1 и 15 години. Нещо такова е и там. (не се чака за нова, но да регистрираш стара кола отвън е МНОГО скъпо)Не е никак разумно да се купи кола от там и да се вкара тука. Не е невъзможно, но е абсолютно безсмислено (и трябва малко да ти хлопа дъската).За тези пари ще си вземеш чисто нова кола, а не тази 2 годишна кола: http://www.araba.com/4919779/Fiat-Br...Plus-AutИли пък това - Браво 2001 за 13500 лири (пък били те и по 90 стотинки) - тук с още малко отгоре ще си вземеш чисто ново Гранде Пунто Ево примерно. http://www.araba.com/4534638/Fiat-Br....cars.bg/n5828

        Коментар


          #5
          Благодаря за изчерпателните отговори

          Коментар

          Working...
          X