Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Темпра с ЕКСТРИ в интериора :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темпра с ЕКСТРИ в интериора :)

е колеги направих малко "подобрения" на баба Темпра, какво мислите, дали е по скоро красиво или е по-скоро циганско,идеята ми е ипанела с врътките на парното да ги направя такива, та да стане цялата конзола в един цвят, ама имаме търкане с жена ми, та реших да постна малко снимки пък после ще видим
    Прикачени файлове
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Не се засягай , но не ми харесва, много ярко фолио си си избрал. А отвън какъв цвят ти е возилото?

Коментар

Re:

EVITA написа:
      Не се засягай , но не ми харесва, много ярко фолио си си избрал. А отвън какъв цвят ти е возилото?
      Виж втората снимка в подписа.Според мен е станало много добре!
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

А на мен ми допада.....чак ме хвана носталгията по моята Темпра.......просто не съм се сещал, иначе със сигурност щях да я "ъпдейтна"......Супер е...

Коментар

Според мен или цялото да е в 1 цвят или нищо. Иначе става шаренийка!

Коментар

Ами, колега, не се обиждай, ама не ме кефи. В някои салони на Алфа Ромео 155 има някакви подобни имитации и са ми много дразнещи. Можеш да помислиш за някакъв друг вариант.
            Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
            Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

...

Коментар

брат ми има дедра и не ме кефи много, аз харесвам такова дърво, светло , дори си мислих ако ми хареса да си купя фурнир да го изрежа, лакирам и изшкуря и да си е истинско дърво, ама засега само събирам мнения, освен това може би ще изчистя колата понеже на жена ми също не и хареса много, просто реших да постна първо снимки.....мен лично си ме кефиправи колата малко по-малко пластмасова вътре и някак по мека и уютна ми изглежда, ако имах време и пари бих си направил целия интериор от такова дърво и светла кожа или велур. дори се чудя дали да не си намеря още едно такова табло и да си поиграя с него пък ак нищо не стане на боклука.....голяма работа, човек трябва да твори а не да спи.....лично мое мнениеп.с.всички мебели в нас и офиса съм си ги правил сам, гардероби, бюра, маси етажерки, библиотеки.....просто нещо като ми хареса се хващам и го правя, после ако се наложи доправям, аз съм си такъв, но критика винаги трябва да има понеже само така има прогрес.....чао засега и наздравеблагодаря и на мнението на СВЕН понеже е единствената градивна критика, не просто " това е много тъпо"......, "ами не ме кефи защото......" и после "според мен е по добре ......."
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Мен също много ме кефи, даже отдавна замислям нещо подобно.само че аз си мислех за онова фолио дето имитира метал. Но и така става.

Коментар

Според мене стои грозно махагон+дигитално табло...Някак си не се връзва
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Според мен е идеално. Бих ти препоръчал да се пробваш с дърво. Трябват ти няколко летвички, финна шкурка, безир в подходящ цвят и лак. Сигурен съм че ефекта ще е 100% по-добър. Проблема при тези фолиа е че се отлепват от слънцето, и аз щях да слагам но като видях при един приятел какво е станало се отказах.Иначе нама лошо. Новите мерцедеси също са с махагон и много им отива. Возиха ме в един С230 с бял кожен салон и махагон-мисля че е страшно красиво.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

geshabeli написа:
                        Според мен е идеално. Бих ти препоръчал да се пробваш с дърво. Трябват ти няколко летвички, финна шкурка, безир в подходящ цвят и лак. Сигурен съм че ефекта ще е 100% по-добър. Проблема при тези фолиа е че се отлепват от слънцето, и аз щях да слагам но като видях при един приятел какво е станало се отказах.Иначе нама лошо. Новите мерцедеси също са с махагон и много им отива. Возиха ме в един С230 с бял кожен салон и махагон-мисля че е страшно красиво.
                        Абсолютно си прав.Махагона (истинския) придава изтънченост...
                        Прикачени файлове

Коментар

Предлагам ти и да си помислиш за ленти по вратите.
                          Прикачени файлове

Коментар

еми разбирам ви, и на мен ми харесва махагона, смятах да го направя цялата средна конзола + вратите с истинско дърво, но след несъгласие от половинката (все пак колата е 50/50 колкото моя толкова и нейна) изчистих колата и сега пак си е лъскарка в черно.......а пробвах първо с фолио да видя как ще се приеме по-принцип, но......Капата си има оригинални дръвца вътре.....
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Мойта стандартно е с такива работи на пепелника, таблото около врътките за парното и скоростния лост. Горе долу е добре
                              Прикачени файлове
                              Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                              Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                              Совалката средно на LPG
                              Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Working...
                              X