е колеги направих малко "подобрения" на баба Темпра, какво мислите, дали е по скоро красиво или е по-скоро циганско,идеята ми е ипанела с врътките на парното да ги направя такива, та да стане цялата конзола в един цвят, ама имаме търкане с жена ми, та реших да постна малко снимки пък после ще видим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Темпра с ЕКСТРИ в интериора :)
Collapse
X
-
Темпра с ЕКСТРИ в интериора :)
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
EVITA
Не се засягай , но не ми харесва, много ярко фолио си си избрал. А отвън какъв цвят ти е возилото?
-
Логан
А на мен ми допада.....чак ме хвана носталгията по моята Темпра.......просто не съм се сещал, иначе със сигурност щях да я "ъпдейтна"......Супер е...
Коментар
-
брат ми има дедра и не ме кефи много, аз харесвам такова дърво, светло , дори си мислих ако ми хареса да си купя фурнир да го изрежа, лакирам и изшкуря и да си е истинско дърво, ама засега само събирам мнения, освен това може би ще изчистя колата понеже на жена ми също не и хареса много, просто реших да постна първо снимки.....мен лично си ме кефиправи колата малко по-малко пластмасова вътре и някак по мека и уютна ми изглежда, ако имах време и пари бих си направил целия интериор от такова дърво и светла кожа или велур. дори се чудя дали да не си намеря още едно такова табло и да си поиграя с него пък ак нищо не стане на боклука.....голяма работа, човек трябва да твори а не да спи.....лично мое мнениеп.с.всички мебели в нас и офиса съм си ги правил сам, гардероби, бюра, маси етажерки, библиотеки.....просто нещо като ми хареса се хващам и го правя, после ако се наложи доправям, аз съм си такъв, но критика винаги трябва да има понеже само така има прогрес.....чао засега и наздравеблагодаря и на мнението на СВЕН понеже е единствената градивна критика, не просто " това е много тъпо"......, "ами не ме кефи защото......" и после "според мен е по добре ......."СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Според мен е идеално. Бих ти препоръчал да се пробваш с дърво. Трябват ти няколко летвички, финна шкурка, безир в подходящ цвят и лак. Сигурен съм че ефекта ще е 100% по-добър. Проблема при тези фолиа е че се отлепват от слънцето, и аз щях да слагам но като видях при един приятел какво е станало се отказах.Иначе нама лошо. Новите мерцедеси също са с махагон и много им отива. Возиха ме в един С230 с бял кожен салон и махагон-мисля че е страшно красиво.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:Според мен е идеално. Бих ти препоръчал да се пробваш с дърво. Трябват ти няколко летвички, финна шкурка, безир в подходящ цвят и лак. Сигурен съм че ефекта ще е 100% по-добър. Проблема при тези фолиа е че се отлепват от слънцето, и аз щях да слагам но като видях при един приятел какво е станало се отказах.Иначе нама лошо. Новите мерцедеси също са с махагон и много им отива. Возиха ме в един С230 с бял кожен салон и махагон-мисля че е страшно красиво.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
еми разбирам ви, и на мен ми харесва махагона, смятах да го направя цялата средна конзола + вратите с истинско дърво, но след несъгласие от половинката (все пак колата е 50/50 колкото моя толкова и нейна) изчистих колата и сега пак си е лъскарка в черно.......а пробвах първо с фолио да видя как ще се приеме по-принцип, но......Капата си има оригинални дръвца вътре.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар