Колеги трябва да си сменя единият халоген ... неска тръгнах да развивам болтовете да сваля стария стихнах до тези под бронята развих единия с много зор дойде ред на другия обача няма мърдане ... даже болта се заглади дайте идея какво да правя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с болт :Д
Collapse
X
-
nedialk00
каква е колата, в какво е навит загладеният болт, в пластмаса или метал ? колко мм е ? с какво го развива, че го заглади.. пробвай да хванеш главата с клещи резачи и върти
-
nedialk00
-
kiselo написа:И все пак не мога да разбера какви болтове развиваш по бронята!?! За да свалиш халогена трябва да развиеш 3-4 винтчета с кръстата отверка и целия халоген слиза...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
И аз имах съшия проблем, реши се с обилно пръскане с WD-40 от вътрешната страна (на канал), леко зарязване с флекс на самата глава на болта (беше звезда и се заобли), яко напън и псувни (разбира се) :D и стана . В последствие смени и четирите болта (на двата фара) с нови с инбузни глави .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
drnkk написа:та с една дума да режа главата на болта лиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:drnkk написа:та с една дума да режа главата на болта лиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар