Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С какво да залепя емблема?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С какво да залепя емблема?

Колеги, пристигна ми дългоочакваната емблема за Бравото.Искам съвет - с какво да я залепя ?Ще се монтира там, където в момента е червения скорпион на снимката по-долу. Няма винтче или нещо подобно. Трябва да се лепи.Кажете марка двойно-залепващо, което да държи здраво. Ама здраво!Или някакъв друг вариант?Идеята е да не може да се отлепи лесно - нито от друсане, нито от крадци.СНИМКА

Двойно залепящо тиксо на 3М.

Коментар

Секундно лепило JIP. Струва 2-3пъти по-евтино от другите, но държи повече. Лепил съм рейка на покрива на кола, още си е здрава, а често се закача багажник за покрив.

Коментар

Силикон. Каквото и тиксо да сложиш, ще се отлепя лесно.При късмет, после може и да го отлепиш без следи по боята.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

+1 за лепенката на 3М, моите на типото ги лепнах преди години с такава и не мръднаха 5 години ни от миене, ни от жега или студ, ни от пароструйки, а накрая ги свалих за да ги продам с много зор и пцуене... Силикона също е вариант, но там е малко на късмет работата дали ще уцелиш някой хубав, а се сумнявам, че може да се повреди и боята накрая...

Коментар

Не знам за силикон... пробвал съм няколко различни марки - нито един не става за лепило... един среден стоп с какво ли не го лепих на Дедрата - двойно залепващи (евтини), силикони... пада и пада. Накрая един приятел ми даде някакво двойно-залепващо, с което не мръдна повече, но така и не му разбрах марката (дали не беше 3М??)...Оригиналните емблеми и те са залепени с нещо като двойно залепващо - едва ги махнахме. Такова търся. Или секундно лепило - също е вариант.

Коментар

Immortal написа:
              Не знам за силикон... пробвал съм няколко различни марки - нито един не става за лепило... един среден стоп с какво ли не го лепих на Дедрата - двойно залепващи (евтини), силикони... пада и пада. Накрая един приятел ми даде някакво двойно-залепващо, с което не мръдна повече, но така и не му разбрах марката (дали не беше 3М??)...Оригиналните емблеми и те са залепени с нещо като двойно залепващо - едва ги махнахме. Такова търся. Или секундно лепило - също е вариант.
              Пробвай с черен силикон за лепене на стъкла.За час хваща като бетон, а в същото време е еластичен, за да обира вибрациите на стъклото.
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Най-лесно и бързо с двойно залепващо.Имам на работа и е много здраво.Обади се да взема една ролка да не купуваш цяла на теб ти трябва малко.Ще държи като умрял свещта.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  Най-лесно и бързо с двойно залепващо.Имам на работа и е много здраво.Обади се да взема една ролка да не купуваш цяла на теб ти трябва малко.Ще държи като умрял свещта.
                  Обаждам се. Вземи още сега.Утре вечер или най-късно вдругиден вечерта ще дойда хем да си взема емблемата, хем направо да я залепим. Ще дойда с Бравото. Сега като гледам пак в и-бей, тя май има с нея някакво двойно залепващо... ма като ги знам китайските...

Коментар

Immortal написа:
                    popara801 написа:
                    Обаждам се. Вземи още сега.Утре вечер или най-късно вдругиден вечерта ще дойда хем да си взема емблемата, хем направо да я залепим. Ще дойда с Бравото. Сега като гледам пак в и-бей, тя май има с нея някакво двойно залепващо... ма като ги знам китайските...
                    ОК.Ще взема,а ти ще решиш на място ама от опит ти казвам,че е здраво.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Има различни тикса на 3М с различна сила на залепване. По-големия ти проблем ще е автомивката с по-слабо тиксо.

Коментар

С двойно лепящо няма да мръдне бе !
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ако е хубаво двойното няма да мръдне. На либрата всичките емблеми, букви...... съм залепил с такова на Кар Систем и до ден днешен нищо не е съборено на мивка...... Имам и едно на Боди, но него го пазя за някой който го мразя Иначе ако искаш да не мръдне я лепиш с лепило за стъкла и гаранция ще падне с боята.

Коментар

Двойно лепяща лепенка на Вюрт , другия вариант е двукомпонентно лепило на основата та епоксидна смола.пп Я готини джанти, дали са от ланча делта интеграле ево 1?
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              ...пп Я готини джанти, дали са от ланча делта интеграле ево 1?
                              Джантите са оригинални от Ланча Делта II HPE, но да, същите са като на ево 1 (с 4 болта).Както и седалките (Recaro Lancia) и ауспуха (SuperSprint).

Коментар

Working...
                              X