Здравейте колеги. Проблема е следния, купих си DVR HIKVISION DS-7204 който е вързан след рутер TP-LINK TL-WR340G. Самият DVR работи нормално и камерите си излизат на екрана на телевизора. Когато се опитам да гледам камерите от външна мрежа (таблет, GSM, PC) не се получава. Според мен провлема е че не мога да настроя рутера така че като напиша съответното IP + порта да ме препрати директно към DVR. Изтеглил съм всички възможни PDF упътвания и не мога да се справя. Ако някой разбира от такива неща нека да помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с DVR
Collapse
X
-
Отвори всички портове на рутера.Или за проба вържи директно ДВР без рутера. Този ДВР имали браузар контрол панел функция или трябва да се свързваш посредством клиентска програма!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Директно си излизат всички менюта на екрана и си има мишка. Може и през клиентска програма. Пробвал съм да го вържа директно и пак не се получава. Рутера винаги дава един и същ адрес на ДВР. Сега се прибрах и ще го мъча отново.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
какъв порт си задал на ДВР-а?Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
chaki написа:тои си е фабрично зададен 8000Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ами женшена ми е взел мисълта така да се каже...Само да допълня да смениш порта на ДВР с например 4000 или 4050!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Коментар
-
За да ти работят нещата имаш да изпълниш няколко стъпки.1. Трябва да имаш статично IP от Интернет доставчика ти.2. Трябва да резервираш IP в рутера чрез DHCP-то, което опознавайки MAC адреса, винаги да дава едно и също IP на DVR-а.3. Правиш резервация в DMZ-то и задаваш IP адреса на DVR-а. С други думи, когато отвън се обърнеш към твоето IP, то DMZ ще те свърже с DVR-а.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:За да ти работят нещата имаш да изпълниш няколко стъпки.1. Трябва да имаш статично IP от Интернет доставчика ти.2. Трябва да резервираш IP в рутера чрез DHCP-то, което опознавайки MAC адреса, винаги да дава едно и също IP на DVR-а.3. Правиш резервация в DMZ-то и задаваш IP адреса на DVR-а. С други думи, когато отвън се обърнеш към твоето IP, то DMZ ще те свърже с DVR-а.Steliyan's Life!
Коментар
-
То само като влезеш в менютата на рутера, можеш да се ошашкаш, ако не знаеш какво правиш.Отделно доставчиците си правят техни си настройки или не си отстраняват проблеми, но всичко си е вързано с пари. На мен например ми искат 5 лв. на месец допълнително за статично IP и с таксата ми става 28 лв., но ги прецаках с описаната от Женшен процедура.Хората за 25 лв. и цифрова телевизия с чиния гледат и интернет получават, а тия ме сурвакат с 23 само за интернет, при това за скорост, която съм виждал само на фактурата.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:То само като влезеш в менютата на рутера, можеш да се ошашкаш, ако не знаеш какво правиш.Отделно доставчиците си правят техни си настройки или не си отстраняват проблеми, но всичко си е вързано с пари. На мен например ми искат 5 лв. на месец допълнително за статично IP и с таксата ми става 28 лв., но ги прецаках с описаната от Женшен процедура.Хората за 25 лв. и цифрова телевизия с чиния гледат и интернет получават, а тия ме сурвакат с 23 само за интернет, при това за скорост, която съм виждал само на фактурата.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар