Номера от друг автомобил и внимателно към посоченото място.Винетка и ГО задължително залепени.Риска е голям и не си струва.Преди години купувахме на мой приятел автомобил и на първия километър след автокъщата го спряха и акта налице.Интересното в случая ,че после се прибра отново без нищо по автомобила.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
цена на транзитни номера
Collapse
X
-
Колега, повече от 50лв. за Екотакса да не съм чул да си дал!Сега пиша против бизнеса си, ама нали сме си наши хора тука
Екотаксата зависи само от годините на автомобила, който каквото и да ви казва това е истината
Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Само луд човек би тръгнал без номера или с фалшиви...Купуваш кола за 2000лв и ти се свидят 50 за номера...ама имаш 300лв за глобата и ти се седи 3 месеца без книжка...ЛОГИКА ГОЛЯМАНе че аз не го направих преди време,но стана толкова изневиделица,че нямаше накъде...уж отидохме само да гледаме кола,то се оказа,че ако я вземем на момента свалят от цената и давай... В 20 часа къде ти транзитни номера
...Джамбазина направи застраховка,бутна някакви изтекли транзитни,отпред и отзад ескорт и аз със въпросната кола. Не ми се мисли ако ме бяха спрели( бях приготвил едни 50лв за всеки случай). Е отървах кожата,но идея си нямате как ми настръхна козината,когато пред нас изникна патрулка. Добре,че имаха занимавка ,че идиота пред мен беше избягал 50 метра и не можеше да ме скрие да не бия на очи. Не си струва страха просто. Ако все пак се налага(примерно като моя случай) не се прави като нас... Най-добре с теб да има поне две коли още,но може и с една да минеш. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО редовната кола тръгва 6-7 минути по-рано и карате с еднаква скорост. При опасност звъните си по телефона и нередовния спира в някоя отбивка,чакайки или търси алтернативен път.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Аз бях пилотна кола,когато купувахме на брат ми първата кола.В Пловдив я харесахме,но беше събота,кви ти номера.Пък и ние пишман купувачи,за пръв път купуваме кола от джамбази.И тъй излитам аз посока Казанлък 5 минути по рано,а брата и наш приятел кормуват "новата" кола без номера.Посред бял ден,няма заобиколни пътища,няма нищо.На разклона за с.Дунавци патрулка-съответно вадя телефона и нелегалните спират назад,като аз спирам 100-200 метра след ченгетата,така че да ги виждам.В момента,в който тръгна патрулката и се обадих да тръгват.Така успяхме да се приберем без ексцесии.
Коментар
-
paralesa написа:Само луд човек би тръгнал без номера или с фалшиви....
Коментар
-
Аз преди няколко седмици купувах кола без номера. Събота КАТ не работи, разбира се. Питам джамбазина какво правим и той предложи да осигури камион с платформа, като си разделим разходите. Излезе ми 40 лв., а номерата са 50 лв. Е, зависи откъде докъде превозваш колата. В моя случай от Габрово до Търново (50 км).Питай продавача, може да има някой човек с платформа и също да поделите парите, знам ли.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
кола
Аз като си докарах Пунтото имаше Италянски № и то рисувани като истински ужБях взели транзитни тогава бяха 27лв сложих на предно стъкло единия и така минах повече от 200км.тогава таман имах книжка и много не знаех какво да правя и как трябва да е .С чужди номера по става и транзитни си е почти нормално но без номер направо се набива в очи на полицаите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар