Да ме прощават нежните половинки, но нямаше как да не ви споделя тази информация, макар че сигурно сте я чули по новините...:Самолет Боинг 737, собственост на турската авиокомпания Скай, кацна снощи на погрешно летище в Полша. Вместо на гражданското летище в Познан, боингъг, управляван от жена пилот, кацнал на военното летище, което било в близост до гражданското. Самолетът извършвал чартърен полет, с който туристи се връщали от почивка. Полските антитерористични служби час и половина разпитвали жената, управлявала самолета, след което позволили самолетът да се прехвърли на гражданското летище в Познан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как пилотират жените...
Collapse
X
-
ЛоганЕтикети: –
-
Логан
Ще да се е заплеснала нещо с вторият пилот....или да е объркала ръчката с ......на вторият пилот.....
Коментар
-
Ех то като настанала една суша за новини, едни отпуски, бе скука, добре, че ги има журналистите И нищо чудно - жена щом кара. Като беше войната в Ирак пък един американски самолет танкер на НАТО се беше объркал и кацнал на селскостопанското летище в с. Пирне (Айтоско) и стопаните се бяха вдигнали да ги линчуват, че лука и чесъна дето го гледат там се бил стресирал и спрял да расте, че така. После американския посланник ходи лично да освобождава самолета.no pain no pain
Коментар
-
Колко сте заблудени... Препоръчвам ви да застанете на улицата и да броите жените зад волана. Ще се изумите колко са много! На моменти са повече от мъжете. Но не се забелязват, защото карат нормално. Иначе начинаещи има и мъже и жени, но жените май повече ги забелязвате като сгафят.no pain no pain
Коментар
-
подкрепям колегата Бънди, прав е , и освен това съм имал доста повече случки със самоуверени тъпаци мъже, дето си мислят че са много велики......да не говоря и че ме блъсна един тъпак докато паркираше назаден, а жените са доста по внимателни.....е не че нямат изключения разбира сеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Sven написа:Абе такова объркване чак не ми се вярва, ама спор няма просто, че повечето жени немогат да карат и никога немогат да се научат. Леле е тука в тая страница на форума точно, се кълна че в 90% от случайте като вида как някой кара по средата между двете ленти и като задмина седи жена която се е буквално удървила и гледа изплашено всеедо кара по лед и няма спирачки. И такива разни подобни случаи, все жени.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
AlBundy написа:Колко сте заблудени... Препоръчвам ви да застанете на улицата и да броите жените зад волана. Ще се изумите колко са много! На моменти са повече от мъжете. Но не се забелязват, защото карат нормално. Иначе начинаещи има и мъже и жени, но жените май повече ги забелязвате като сгафят.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Mazgarev написа:Sven написа:Абе такова объркване чак не ми се вярва, ама спор няма просто, че повечето жени немогат да карат и никога немогат да се научат. Леле е тука в тая страница на форума точно, се кълна че в 90% от случайте като вида как някой кара по средата между двете ленти и като задмина седи жена която се е буквално удървила и гледа изплашено всеедо кара по лед и няма спирачки. И такива разни подобни случаи, все жени.
Коментар
-
Ами... принципно и аз харесвам жените, ама когато не са зад волана! :P Шегата на страна... всеки ден навъртам поне 30км из улиците на София... определено в 90% от случаите, когато имам кола пред мен, и нещо ме дразни в поведението на тази кола се оказва, че я управлява жена... А именно моето мнение е - много от жените още от детска възраст са закърмени с манталитета, че останалите трябва да се съобразват с тях (говоря за живота), т.е. ако се качва/слиза, влиза/излиза някъде всички трябва да им правят път, също така другото нещо, което оказва влияние и при шофирането е, че трябва винаги да се движат бавно и грациозно, без да бързат... и имам усещането, че този им манталитет се предава и в шофирането... А и колегата по-горе каза нещо много вярно - сутрин когато се ходи на работа много по-радко попадам на мудни жени-шофьорки, но през деня е ад... и явно наистина голяма част от дневните шофьорки са ходещи да пазаруват или отиващи при приятелка на кафе и карат така сякаш искат да пречат за да ги забелязват... Не знам как е в др. градове, но в София движението е невероятно претоварено и колкото и да се опитвам да бъда спокоен шофьор когато някоя фръцла се мота пред теб и изпускаш светофар след светофар, защото потегля 4-5-10 секунди след като този пред нея е тръгнал... е не мога да не се сдържа да употребя едни "хубави" епитети... Еееееее, не стигам до там да правя злобни физиономии през стъклото и да крещя, но на ум си ги казвам...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар