Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как пилотират жените...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Че мъжете малки сме говеда нали Навремето бях в Долна Митрополия - летец да ставам, ама се отказах...та както и да е - един от тамошните ми колеги се "загуби" над Букурещ и го върнаха с ескорт, като за малко не го свалиха....мъже....шофьори...летци...ех, герои мои :D :D :D

Коментар

А спомняте ли си на времето някъде около 1985 -1986 г как едно германче от бившата ГФР помня му още името Матеус Рус как с едномоторен самолет литна от Германия и минавайки през Литва Латвия кацна на Червения площад в Москва :D Какъв смут настана тогава в руската въздушна отбрана какво чудо беше :D Така че всичко е възможно......
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Скоро гледах по....а ся де....май "Риалити" за самолетна катастрофа на пътнически самлет на Аерофлот с Боинг.....пилота поканил сина си и дъщеря си в кабината....дал на сина си да пилотира / поне да седи на мястото му /, като се надявал че самолета е на автопилот.......правиха видео-разтановка на случая...оказа се че малкият, въртейки руля, изключил автоматично автопилота, за което баща му - опитният летец не знаел, тъй като Аерофлот тъкмо била получила въпросният Боинг, на който автопилота се изключвал сам, когато пилота завърти руля....а в Ту... не било така.........накрая всъщност станало така, че едно дете свалило самолета, в който загинали всички.....мисля че е било към края на осемдесетте.....Поука...и децата да внимават като шофират/пилотират машинките на бащите си.....

Коментар

Логан написа:
          ...Поука...и децата да внимават като шофират/пилотират машинките на бащите си.....
          Поука: Не давайте ключовете от Боинга си на децата! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Съжалявам... :D
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

АЭРОФЛОТ, Боинг, края на 80-те Интересна тема за търсене тази вечер
            no pain no pain

Коментар

не беше честно да ми цензурирате Нарицателното за мъж все пак не е неприлична или вулгарна дума...а и всички знаем що за цензурирани .... сме...или някои имат самочувствие за друг тип...мъже :P

Коментар

Working...
              X