Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимавайте!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз действам така......гледам смирено и доволно, след което изтърсвам нещо от рода на "-...да, разбирам че съм в нарушение, съжалявам"..........и почти винаги ме пускат.А миналата година дори имах куриозна ситуация......ограничение 30 клм/ч някъде към 10-тина километра преди Силистра......аз със 110 с темприната /имало е свлачище ли, какво ли, оправили го, обаче знака си стои още .../. Спира ме "органа" и започва да ми крещи....а аз уплашен....реагирах по описаният по-горе начин, при което оня ме гледа към една минута и тъй както ми крещеше, така ми подаде документите и даже ми пожела лек път.... .....на учудването ми и въпроса "-да не би да се познаваме", ми беше отговорено..."-обикновенно ни правят на диви маймуни, а ти си първият човек, минаващ по "наще земи"......

Коментар

Добре де,винаги,когато баща ми кара бързо и го спрат,все нещо измисля и те го пускат.Дори един път ни спряха по магистралата и баща ми излезе.Вече 10 минути не се връща и се вслувам в разговора им.И познайте какво каза полицая на баща ми "Добре бе брадчед,начи да ти се обадя и ти ше ми кажеш тела на твоя човек да дойда да ми оправи предното окачване" Ей т’ва ме разби :D Дори,сега,когато отивахме за рали Хеброс пак ни спряха и баща ми им каза,че бързаме за рали и те ни пускат.Казвам ви,измислете нещо,защото има такива полицаи,дето само чакат някоя "рибка да клъвнат" и да ви напишат някоя солдна глобичка от сорта на 40 - 50 кинта
      Fiat Punto S2000 - The CHAMPION!!!

Коментар

А можете да пробвате да си напишете на акта възражение, че "пари за подкуп не давам" нека да си предадат акта
        FIAT GRANDE PUNTO 1.3 MJT '09
        FIAT BRAVO 1.6 16V '97

Коментар

ей чета си тук и не вярвам на очите си. аз веднъж съм спиран в сериозно нарушение и естествено си платих (искаха да ми вземат книжката едва ли не) булеварда от семинарията към софия ленд, точно след светофара я настъпвам и газ ... точно пред БТКто ми изкача оная фуражка посредата на платното и маха. Спира едни мерцедес последен модел, естествено куката го разкарва набарзо и ми маха на мен. Няма как спирам. Ограничението май било 40-50, аз карам с 110 не съм виновен спрях климатика и тя тръгна . Почнах да обяснявам че съм на бал и т.н. и накрая си платих де.Имах 20 лв та ги накарах да ми върнат ресто.Съмнявам се всички дето говорите така да не сте плащали никога и да се правите на отворени пред куките.
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Логан написа:
            И аз действам така......гледам смирено и доволно, след което изтърсвам нещо от рода на "-...да, разбирам че съм в нарушение, съжалявам"..........и почти винаги ме пускат.....................
            Така е... понякога помага... ! Ето - тренирайте този поглед и почти винаги ще ви се разминава.... :D
            Прикачени файлове
            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
            --- в сърцето завинаги... ---
            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Ха Ха това с погледа е яко!!! Представи си само някой "ВРАТ" със потник в мерцедеса да гледа така
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

jqb написа:
                А можете да пробвате да си напишете на акта възражение, че "пари за подкуп не давам" нека да си предадат акта
                Да бе, и ще им пръднеш на оная работа с извинение. Ти ако мислиш че тия възражения някой ги чете ... жестоко се лъжеш

Коментар

Anaboliy написа:
                  ей чета си тук и не вярвам на очите си. аз веднъж съм спиран в сериозно нарушение и естествено си платих (искаха да ми вземат книжката едва ли не) булеварда от семинарията към софия ленд, точно след светофара я настъпвам и газ ... точно пред БТКто ми изкача оная фуражка посредата на платното и маха. Спира едни мерцедес последен модел, естествено куката го разкарва набарзо и ми маха на мен. Няма как спирам. Ограничението май било 40-50, аз карам с 110 не съм виновен спрях климатика и тя тръгна . Почнах да обяснявам че съм на бал и т.н. и накрая си платих де.Имах 20 лв та ги накарах да ми върнат ресто.Съмнявам се всички дето говорите така да не сте плащали никога и да се правите на отворени пред куките.
                  Anaboliy там където са те спряли до БТК-то редовно висят с радар, а мисля там имаше ограничение на скоростта 60 км/ч, така че по тази отсечка винаги трябва да се внимава, това се отнася за всички които искат да си спестят неприятностите и да пътуват спокойно. Лично аз не съм платил и една стотинка на ченгетата, а и смятам че с ченгетата е въпрос на подход, най-вече да успееш да ги уловиш в какво настроение са, за съжаление последния път когато ме спряха ми писаха акт и нямаше начин да се измисли каквото и да било, защото докато единия ми проверяваше документите, другия вече пишеше акта.
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

А аз с моя страннен 27точков талон винаги минавам с по 10лв и никога не ги отказват...аз "да в нарушение съм просто несъобразих: скоростта, маркировката ...дрън дрън", "през цялото време съм внимавал и сега ще загубя много точки неможе ли да измислим нещо"куката " КАКВО ДА ИЗМИСЛИМ Г/НЕ, КАКВО ????"аз "Един фиш за да мога да запазя точките си"кука: " Ти не си за фиш а за акт.......и мълчи"и разбира се заключителното "Ами ако ви платя фиша на вас направо......" след 5 мин. пускаш 10,20 лв. той или мълчи или дудне и всъщото време ти връща документите а ти като н*с*ан си тръгваш

Коментар

Защо да ти е странен талона? 27 точки мисля че дават на водачите със стаж по малко от 2 години. Моя беше такъв ама един приятел ми направи справка в КАТ и ми каза че вече са ми 39 от много време и требва да хода да си пусна молба да ми сменят талона. Ама нещо .. малко ме мързи.

Коментар

Working...
                      X