И аз действам така......гледам смирено и доволно, след което изтърсвам нещо от рода на "-...да, разбирам че съм в нарушение, съжалявам"..........и почти винаги ме пускат.А миналата година дори имах куриозна ситуация......ограничение 30 клм/ч някъде към 10-тина километра преди Силистра......аз със 110 с темприната /имало е свлачище ли, какво ли, оправили го, обаче знака си стои още .../. Спира ме "органа" и започва да ми крещи....а аз уплашен....реагирах по описаният по-горе начин, при което оня ме гледа към една минута и тъй както ми крещеше, така ми подаде документите и даже ми пожела лек път.... .....на учудването ми и въпроса "-да не би да се познаваме", ми беше отговорено..."-обикновенно ни правят на диви маймуни, а ти си първият човек, минаващ по "наще земи"......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте!!!
Collapse
X
-
Логан
-
Добре де,винаги,когато баща ми кара бързо и го спрат,все нещо измисля и те го пускат.Дори един път ни спряха по магистралата и баща ми излезе.Вече 10 минути не се връща и се вслувам в разговора им.И познайте какво каза полицая на баща ми "Добре бе брадчед,начи да ти се обадя и ти ше ми кажеш тела на твоя човек да дойда да ми оправи предното окачване" Ей т’ва ме разби :D Дори,сега,когато отивахме за рали Хеброс пак ни спряха и баща ми им каза,че бързаме за рали и те ни пускат.Казвам ви,измислете нещо,защото има такива полицаи,дето само чакат някоя "рибка да клъвнат" и да ви напишат някоя солдна глобичка от сорта на 40 - 50 кинтаFiat Punto S2000 - The CHAMPION!!!
Коментар
-
ей чета си тук и не вярвам на очите си. аз веднъж съм спиран в сериозно нарушение и естествено си платих (искаха да ми вземат книжката едва ли не) булеварда от семинарията към софия ленд, точно след светофара я настъпвам и газ ... точно пред БТКто ми изкача оная фуражка посредата на платното и маха. Спира едни мерцедес последен модел, естествено куката го разкарва набарзо и ми маха на мен. Няма как спирам. Ограничението май било 40-50, аз карам с 110 не съм виновен спрях климатика и тя тръгна . Почнах да обяснявам че съм на бал и т.н. и накрая си платих де.Имах 20 лв та ги накарах да ми върнат ресто.Съмнявам се всички дето говорите така да не сте плащали никога и да се правите на отворени пред куките.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Логан написа:И аз действам така......гледам смирено и доволно, след което изтърсвам нещо от рода на "-...да, разбирам че съм в нарушение, съжалявам"..........и почти винаги ме пускат.....................Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Anaboliy написа:ей чета си тук и не вярвам на очите си. аз веднъж съм спиран в сериозно нарушение и естествено си платих (искаха да ми вземат книжката едва ли не) булеварда от семинарията към софия ленд, точно след светофара я настъпвам и газ ... точно пред БТКто ми изкача оная фуражка посредата на платното и маха. Спира едни мерцедес последен модел, естествено куката го разкарва набарзо и ми маха на мен. Няма как спирам. Ограничението май било 40-50, аз карам с 110 не съм виновен спрях климатика и тя тръгна . Почнах да обяснявам че съм на бал и т.н. и накрая си платих де.Имах 20 лв та ги накарах да ми върнат ресто.Съмнявам се всички дето говорите така да не сте плащали никога и да се правите на отворени пред куките.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
А аз с моя страннен 27точков талон винаги минавам с по 10лв и никога не ги отказват...аз "да в нарушение съм просто несъобразих: скоростта, маркировката ...дрън дрън", "през цялото време съм внимавал и сега ще загубя много точки неможе ли да измислим нещо"куката " КАКВО ДА ИЗМИСЛИМ Г/НЕ, КАКВО ????"аз "Един фиш за да мога да запазя точките си"кука: " Ти не си за фиш а за акт.......и мълчи"и разбира се заключителното "Ами ако ви платя фиша на вас направо......" след 5 мин. пускаш 10,20 лв. той или мълчи или дудне и всъщото време ти връща документите а ти като н*с*ан си тръгваш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар