Връщам се вчера вечерта около 21.30 от посока Перник.След Княжево има един светофар,на който трамвая влиза в средата на платното.Та карам аз след един камион и когато се изравних със светофара,той превключи на жълто.Не спрях/а можех в интерес на истината/ и изведнъж пред мен се материализираха двама полицаи-сякаш от нищото.Не носеха светлоотразителни жилетки и това ги правеше абсолютно незабележими в тъмнината.Връчиха ми призовка и днес в 6-то РПУ ми написаха акт за преминаване на червено.Аз възразих естествено,но акта е факт.Ще видим след месец какво наказание ще ми друснат .Та предупреждението към всички е-внимавайте,явно вечер полицаите си свалят жилетките за да могат по-лесно да ловят псевдонарушители,а истинските продължават с Мерцедесите и БМВ-тата си да сеят хаос и опасности по пътищата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте!!!
Collapse
X
-
Колега в грешка си. Поне аз до колкото знам има и някои без жилетки които могат да пишат актове. Май това бяха районните инспектори. Освен това до колкото ми става ясно те не са го връткали за пари ами директно са му връчили призовка. Значи всичко е законно. И един съвет. Когато не са КАТ и си сигурен че не могат да ти пишат акт по ЗДвП по добре ги остави да ти напишат и след това обжалвай, защото ако послушаш колегата да драснеш в най лекия случай ще имаш лишаване за 6 месеца.
Коментар
-
Ако си минал на червено, дори ако си влязал на жълто а си можел да спреш - вината си е изцяло твоя и да ти е честит акта. Но що се отнася до полицаите - в нарушение са. Можеш да пуснеш оплакване в РАПУ (да се чете: районното арменско полицейско управление), но това няма да ти отмени акта.no pain no pain
Коментар
-
Mitko написа:Не могат. Могат да констатират нарушение, но КАТ може да санкционира. Спираш проверяват ти документи и багажник и може да си ходиш. Почне ли се "ти що така" палиш и чао.
Коментар
-
Добре бе, аз не мога да разбера за толкоз тъпи ли ги имате? Те да не ядат доматите с колците. Тва с раждането приятел го е ползвал по съвет на многознайковци и отговора е бил: "Чудесно, да ти е живо и здраво, влез в колата да не ни пречиш да свършим по бързо и те пускаме. Все пак не раждаш ти."Мене като ме спрат и съм сгафил, предпочитам да си призная. Тези признания на няколко пъти са ме спасявали. А пари не давам. Обаче като си призная и ме пускат.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Мене като ме спрат и съм сгафил, предпочитам да си призная. Тези признания на няколко пъти са ме спасявали. А пари не давам. Обаче като си призная и ме пускат.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар