има още какво да пипнеш по настройките, за да нямаш проблеми в лошо време...не гледай нивото на сигнала, а децибелите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на цифров приемник
Collapse
X
-
аз пак не получи отговор на въпроса си закупувал ли е оборудването или не...Важно е да изясним защо в началото му говорех за задължителния монтаж от техни хора. Тоя едногодишен договор ми говори,че е заплатил цена на оборудването и затова е имал право сам да си го монтира. Малки подробности са,но точно дребния шрифт е разковничето в случая. Просто ми е твърде интересно защото на мен ми казано ясно като си пусках булсата "не платиш ли оборудването се подписва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО две години договор и монтажа е от тях,защото техниката си е тяхна" .ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Sev написа:има още какво да пипнеш по настройките, за да нямаш проблеми в лошо време...не гледай нивото на сигнала, а децибелите
Коментар
-
paralesa написа:аз пак не получи отговор на въпроса си закупувал ли е оборудването или не...Важно е да изясним защо в началото му говорех за задължителния монтаж от техни хора. Тоя едногодишен договор ми говори,че е заплатил цена на оборудването и затова е имал право сам да си го монтира. Малки подробности са,но точно дребния шрифт е разковничето в случая. Просто ми е твърде интересно защото на мен ми казано ясно като си пусках булсата "не платиш ли оборудването се подписва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО две години договор и монтажа е от тях,защото техниката си е тяхна" .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар