Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свързване на цифров приемник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

има още какво да пипнеш по настройките, за да нямаш проблеми в лошо време...не гледай нивото на сигнала, а децибелите
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

аз пак не получи отговор на въпроса си закупувал ли е оборудването или не...Важно е да изясним защо в началото му говорех за задължителния монтаж от техни хора. Тоя едногодишен договор ми говори,че е заплатил цена на оборудването и затова е имал право сам да си го монтира. Малки подробности са,но точно дребния шрифт е разковничето в случая. Просто ми е твърде интересно защото на мен ми казано ясно като си пусках булсата "не платиш ли оборудването се подписва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО две години договор и монтажа е от тях,защото техниката си е тяхна" .
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Sev написа:
        има още какво да пипнеш по настройките, за да нямаш проблеми в лошо време...не гледай нивото на сигнала, а децибелите
        Плюс това на държача на окото има една скала с градуси.По спомен трябваше да се завърти окото на 13 градуса,но вече ми е разглобена чинията и няма как да видя.Имах ниво на сигнала 65% и 14 децибела

Коментар

около 16 градуса са, обратно на часовниковата стрелкано това важи при нивелирана стойка и антенапри любителското настройване, истината е въртене и гледане на скалата
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

paralesa написа:
            аз пак не получи отговор на въпроса си закупувал ли е оборудването или не...Важно е да изясним защо в началото му говорех за задължителния монтаж от техни хора. Тоя едногодишен договор ми говори,че е заплатил цена на оборудването и затова е имал право сам да си го монтира. Малки подробности са,но точно дребния шрифт е разковничето в случая. Просто ми е твърде интересно защото на мен ми казано ясно като си пусках булсата "не платиш ли оборудването се подписва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО две години договор и монтажа е от тях,защото техниката си е тяхна" .
            Аз съм го написал,но ще го напиша пак:Оборудването си го плащаш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Избираш дали да го монтираш ти или да дойде техник ако дойде техник се плаща допълнително.Гаранцията на приемника и на антената важи и при двата случая.Договора е за 1г. като първите 3 месеца не се плаща месечната такса.Никъде в договора не е опоменато кой е монтирал и настройвал антената.
            FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
            Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Working...
            X