Здравейте колеги! Да се похваля първо,че си взех LCD Philips :D Ще вкарвам и цифрова и днес ходих до офиса на Булсат.Всичко точно обаче ми искат 20лв.за свързване,казаха че ако искам мога и аз да си го свързвам.Лесно ли става настройката на тоя цифров приемник,че хич не ми се иска да давам пари за нещо,което може би бих могал и сам да направя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на цифров приемник
Collapse
X
-
iliyan написа:Ако си го монтираш ти,нямаш гаранция ако стане нещо.
Коментар
-
Не става въпрос дали можеш или не можеш, дали става лесно или не! Сигурно ще можеш и става лесно, но ако не те забрадят 20 лв. - теб и не само теб тоя Булсатком откъде ще вземе някое левче - от месечната такса? Ами те и нея все я намалят, намалят. Не ме разбирай погрешно - некого не защитавам. Просто ти обяснявам как стоят нещата. Мой приятел е дистрибутор на Булсатком и за монтаж не ми взе пари, но ме предупреди, че до два-три дни ще получа обаждане от централния офис с въпрос каква такса съм платил и трябва да им кажа ХХХ лв. В противен случай налагат санкции на дистрибуторите.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Няма нищо сложно колега. Само че не разбрах ти ли ще си монтираш чинията или само приемника ще връзваш..?Относно това Булсатковците от къде ще вземат пари не ги мисли , те си печелят достатъчно!!!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Не си уточнил сигнала как ще го приемаш:-по кабел-няма нищо сложно.-с ’чиния’-там е проблема.Един колега сам си я монтира и при един силен порив на вятър чинията падна в едно с дюбелите,и му казаха,че щом не са я монтирали те,не носят отговорност.И понеже се счупи,си купува друга,а иначе щяха да му дадат друга безплатно.
Коментар
-
Xaus написа:Няма нищо сложно колега. Само че не разбрах ти ли ще си монтираш чинията или само приемника ще връзваш..?Относно това Булсатковците от къде ще вземат пари не ги мисли , те си печелят достатъчно!!!
Коментар
-
Извинявай, че пак настоявам на моето си мнение, но не се хаби да си монтираш сам чинията. Докато не си всемат от теб 20-те лв. няма да ти пуснат тв. Пък щом си плащаш защо да си трошиш ръцете. Дано да греша но... едва ли.Апропо, и аз сам си свързах автоматичната пералня, но за да ми заверят гаранционната карта си ми взеха парите за свързване...Peugeot 301
Коментар
-
Никакъв уред не е необходим - поне за Булсатком. Една от опциите на приемника е индикация за нивото на сигнала и по него става точно насочването на антената. От опитен човек се прави за не-повече от 3-5 мин. със затягането на гайките. На мен ми отне 1 час псувни и закани и в крайна сметка - не успях, а приятелят ми го направи с едно движение на ръката.Peugeot 301
Коментар
-
Въпрос на личен избор!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Настройката е елементарна,поне на мен ми коства два часа сам да си монтирам чинията,кабелите до двата телевизора и да я настроя,но не беше първоначален монтаж,а си сменях жилището. Първоначално е задължително монтажа да е от техните техници...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,подчертавам,защото явно си твърдоглав. Иначе ако сам си я монтираш,оборудването си го купуваш,а ако те ти го монтират,си е за тяхна сметка.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар