Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свързване на цифров приемник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свързване на цифров приемник

Здравейте колеги! Да се похваля първо,че си взех LCD Philips :D Ще вкарвам и цифрова и днес ходих до офиса на Булсат.Всичко точно обаче ми искат 20лв.за свързване,казаха че ако искам мога и аз да си го свързвам.Лесно ли става настройката на тоя цифров приемник,че хич не ми се иска да давам пари за нещо,което може би бих могал и сам да направя?
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Ако си го монтираш ти,нямаш гаранция ако стане нещо.
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

iliyan написа:
      Ако си го монтираш ти,нямаш гаранция ако стане нещо.
      това не го уточнихме.Но все пак си мисля че не е кой знае каква философия защото на примеркато ми свързваха рутера после се наложи да разкачам нещата и повторих стъпките,които момчето направи и които бяха описани в ръководството на рутера и всичко си заработи.Така че си мисля че цифровия приемник би требвало да е по-опростен.

Коментар

Не става въпрос дали можеш или не можеш, дали става лесно или не! Сигурно ще можеш и става лесно, но ако не те забрадят 20 лв. - теб и не само теб тоя Булсатком откъде ще вземе някое левче - от месечната такса? Ами те и нея все я намалят, намалят. Не ме разбирай погрешно - некого не защитавам. Просто ти обяснявам как стоят нещата. Мой приятел е дистрибутор на Булсатком и за монтаж не ми взе пари, но ме предупреди, че до два-три дни ще получа обаждане от централния офис с въпрос каква такса съм платил и трябва да им кажа ХХХ лв. В противен случай налагат санкции на дистрибуторите.
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Няма нищо сложно колега. Само че не разбрах ти ли ще си монтираш чинията или само приемника ще връзваш..?Относно това Булсатковците от къде ще вземат пари не ги мисли , те си печелят достатъчно!!!
          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Не си уточнил сигнала как ще го приемаш:-по кабел-няма нищо сложно.-с ’чиния’-там е проблема.Един колега сам си я монтира и при един силен порив на вятър чинията падна в едно с дюбелите,и му казаха,че щом не са я монтирали те,не носят отговорност.И понеже се счупи,си купува друга,а иначе щяха да му дадат друга безплатно.
            Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
            ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Xaus написа:
              Няма нищо сложно колега. Само че не разбрах ти ли ще си монтираш чинията или само приемника ще връзваш..?Относно това Булсатковците от къде ще вземат пари не ги мисли , те си печелят достатъчно!!!
              Аз ще монтирам и чинията,но там си мисля че няма да имам проблем все пак са 4 болта,ще ги хвана за парапета на терасата и съмготов.Притеснява ме свързването на чинията и приемника и техните настройки!

Коментар

Извинявай, че пак настоявам на моето си мнение, но не се хаби да си монтираш сам чинията. Докато не си всемат от теб 20-те лв. няма да ти пуснат тв. Пък щом си плащаш защо да си трошиш ръцете. Дано да греша но... едва ли.Апропо, и аз сам си свързах автоматичната пералня, но за да ми заверят гаранционната карта си ми взеха парите за свързване...
                Peugeot 301

Коментар

Няма да можеш да си настроиш чинията!На ITV първите беше лесно, но сега вече не става без техника!Само ще се ядосваш!
                  F31 BMW 320d

Коментар

че каква е разликата с ITV?същата работаако не си го правил ще се луташама повече от час няма да ти отнеме...но доколкото знам има изискване за задължителен монтажиначе цената на оборудването е друга
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Разликата е че сега нещата са доста трудни за настройка на антената за да хванеш сигнала. За 20 лева си е повече от добре да дойде човека с техниката и да стане за 1 час работата!Аз така си скапах една чиния от донастройки (като нямаш уредчето)
                      F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                        Аз така си скапах една чиния от донастройки (като нямаш уредчето)
                        и какво требва да е това уредче???????????

Коментар

Никакъв уред не е необходим - поне за Булсатком. Една от опциите на приемника е индикация за нивото на сигнала и по него става точно насочването на антената. От опитен човек се прави за не-повече от 3-5 мин. със затягането на гайките. На мен ми отне 1 час псувни и закани и в крайна сметка - не успях, а приятелят ми го направи с едно движение на ръката.
                          Peugeot 301

Коментар

Въпрос на личен избор!
                            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Настройката е елементарна,поне на мен ми коства два часа сам да си монтирам чинията,кабелите до двата телевизора и да я настроя,но не беше първоначален монтаж,а си сменях жилището. Първоначално е задължително монтажа да е от техните техници...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,подчертавам,защото явно си твърдоглав. Иначе ако сам си я монтираш,оборудването си го купуваш,а ако те ти го монтират,си е за тяхна сметка.
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                              X