Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим бездомните кучета...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами по тяхно време нямаше ец-мец. Бой с камшика и малко лагеруване по лагерите и Белене и всичко поема по правия път.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ти осъзнаваш ли какво си написал?!?

Коментар

Ми доле-горе щом съм го написал.

Коментар

От около седмица, откак спя на отворен прозорец заради аромата на липите, една глутница не ме оставя на мира - по цяла нощ лаят. Има двама в блока дето хранят две улични кучета - женски, не лоши, маркирани, но около тях са се навъртели и други... Въпросът е да подам ли сигнал в общината (въпреки, че знам какво ще стане) или да търся друго решение.
          Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

D. Stanev написа:
            От около седмица, откак спя на отворен прозорец заради аромата на липите, една глутница не ме оставя на мира - по цяла нощ лаят. Има двама в блока дето хранят две улични кучета - женски, не лоши, маркирани, но около тях са се навъртели и други... Въпросът е да подам ли сигнал в общината (въпреки, че знам какво ще стане) или да търся друго решение.
            На вълка врата му е дебел защото ... ?
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тук вече съм съгласен с Киро. :D Нахрани ги и ти с "нещичко "и ще си решиш проблема.

Коментар

коцев написа:
                Тук вече съм съгласен с Киро. :D Нахрани ги и ти с "нещичко "и ще си решиш проблема.

Коментар

http://www.dnes.bg/sofia/2012/06/17/...-sofiia.161541

Коментар

nedialk00 написа:
                    коцев написа:
                    Да със лек примес и ще си оправиш проблема.Но това със бездомните мастии е голем бизнес.Що пари тръскат от там .

Коментар

Сериозна въздушна пушка с оптика с нощно виждане и ги лекувам много добре аз кучетата...Да ми викат ,че не е човешко!!!
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...162615Това е дна статия, която ме кефи. Най-интересен е края, в който се цитира един руски пътешественик.
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Нахапаното от ловно куче момиченце почина:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5200451
                          По данни от Регионалната здравна инспекция в Силистра (РЗИ) от началото на годината до края на август в Силистренска област са регистрирани 122 граждани, нападнати от кучета и други животни.
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ужасна трагедия, но какво общо има вързано в двора на собственика си куче, с темата за бездомните кучета? В случая виновен е този, който се е грижил за детето (почти бебе) в този момент. Не знам какъв олигофрен трябва да си, за да изпуснеш дете на няма и две години да се разхожда по чужди дворове.
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

и мен онази вечер, като се прибирах от дискотека, ме залаяха 6-7 "кученца", добре че бяхме 4 човека и ги наритахме...
                              Брава 1.6

Коментар

Working...
                              X