Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим бездомните кучета...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    Демек не си заслужава.Кучегона ще се използва за една и съща глутница. Ако наистина привикват към ултразвука, след второто, третото използване няма да има смисъл от джиджавката.
    Абе да ти кажа - служава си. В къщи имам подобен. Беше първо на жена ми, а сега го ползва малката. Помиярите пред блока си ги "облъчвам" редовно и винаги с успех. Винаги! С домашните кучета е "малко" по-различно - явно 90% от тях са глухи и не му обръщат внимание. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
      fihi написа:
      Демек не си заслужава.Кучегона ще се използва за една и съща глутница. Ако наистина привикват към ултразвука, след второто, третото използване няма да има смисъл от джиджавката.
      Абе да ти кажа - служава си. В къщи имам подобен. Беше първо на жена ми, а сега го ползва малката. Помиярите пред блока си ги "облъчвам" редовно и винаги с успех. Винаги! С домашните кучета е "малко" по-различно - явно 90% от тях са глухи и не му обръщат внимание. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Да съживя малко темата ...http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4886911 Е до кога ще трябва да търпим помиярите ????? Закони против пушачите сътвориха, магистрали правят ( с двете леви ), за евросъюз говорят, а нас - кучета ни яли ! Трябва едно масово изтребване на всички бвзстопанствени кучета, както се трепят вълци и мечки, когато се навъдят по много ! Друга оправия няма !!!
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Ами в моето блокче дето живея децата са 8, а домашните кучета са 18. Я кажи на някого от собствениците нещо лошо за кучетата и те като куче ще те разкъсат на парцали.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

За всички, които така "усилено" се борят за правата на бездомните кучета, ако толкова много ги е грижа за тях - да си вземат в къщи такива.А не само да обвиняват и да карат други хора да решават проблема!
            <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
            Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

коцев написа:
              Ами в моето блокче дето живея децата са 8, а домашните кучета са 18. Я кажи на някого от собствениците нещо лошо за кучетата и те като куче ще те разкъсат на парцали.
              Коцев, не говоря за домашните кучета. И аз имам куче на село, но си го държа на як синджир, щото оттърва ли го ... и кокалите ти няма да намерят ако те подкара Ако се наложи, ще го убия, но няма да го пусна на улицата, да яде хора. Колкото и да ми е жал, то си е хищник и съвеста ми не ми позволява да изложа на риск живота на хората които би срещнало.
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Моля ВИ, разберете, че проблемът с бездомните кучета у нас НЯМА НИЩО ОБЩО С ТЯХ! Проблемът е във всяка една община, проблемът е, че и това е бизнес! Не мразете кучетата ,те не са виновни, виновни са всичките копелдаци, включително и тези от псевдо защитните им организации. Има бизнес, който изкарва едни кинти от едни кучета. Това е.

Коментар

За мен са проблем и половината от домашните кучета . След раходка около блока когато е кално дирите им кал личат много ясно по стъпалата на входа . Второ ,не ги водят както го иска закона със каишка, а отварят вратата си и то хуква по стълбището надоло ,отива в градинката къде се опитваме да поддържаме тревичка и цветя ,рови с задните си лапи . изходи се там особенно им приятно да се изпикаят около туфите с цветя . На който и собственик да направиш забележка веднага те оплюва .Още не съм видял голямо куче водено с предпазна кошница на устата . Въобще куче влачи рейс както се казваше едно време.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    Трябва едно масово изтребване на всички бвзстопанствени кучета, както се трепят вълци и мечки, когато се навъдят по много ! Друга оправия няма !!!
                    Това е ясно за всички, но някои все още не го признават. Явно трябва лично да пострадат от бездомни кучета, че да им дойде акъла. Вижте обаче, каква глупост са измислили от столична община - http://www.dnes.bg/index/2012/06/14/...gresiia.161297 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ще тестват кучетата за агресия!? И какво, ще им предпишат успокоителни или ще ги изпратят на спа да си лекуват нервите?
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Dido_Lyubenov написа:
                      Трябва едно масово изтребване на всички бвзстопанствени кучета, както се трепят вълци и мечки, когато се навъдят по много ! Друга оправия няма !!!
                      Това е ясно за всички, но някои все още не го признават. Явно трябва лично да пострадат от бездомни кучета, че да им дойде акъла. Вижте обаче, каква глупост са измислили от столична община - http://www.dnes.bg/index/2012/06/14/...gresiia.161297 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ще тестват кучетата за агресия!? И какво, ще им предпишат успокоителни или ще ги изпратят на спа да си лекуват нервите?
                      Сега ще назначат зоопсихотерапевти на щат, за да осъществят anger management програма сред бездомните кучета ...
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да, така е ! После ще ни вдигнат здравните осигровки за да има пари по клинични пътеки за изхран... угояване на кучешките психотерапевти ... Ега ти и бизнеса дето се заформи Отивм да кандидатствам за кучешки психар ! Къде продават дипломи за тая специалност ?

Коментар

dikanio написа:
                          Вижте обаче, каква глупост са измислили от столична община - http://www.dnes.bg/index/2012/06/14/...gresiia.161297 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ще тестват кучетата за агресия!?
                          Дамм,...:
                          Един от друг форум написа:
                          Моля-моля, мерки се вземат! Още утре от общината ще изразят загриженост, ще назначат комисийка, ще й зачислят бюджетче. Ще поканят няколко от добрите кученца на събеседване и наблюдение, ще ги изкъпят, нахранят, ваксинират, кастрират (пак), а един чичко психо-терапевт ще ги прегледа дали не са стресирани от инцидента. След няколко месеца къртовски труд на комисията, 17-тият зам-директор на "Екоравновесие" ще излезе с два тома отчет, плюс програма за овладяване на ситуацията, с междинен срок 2020та. Накрая ще си раздадат и по едно бонусче за добре свършената работа.
                          Сега сме на удебеления шрифт .
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Кучета

Кучетата по улиците да ги премахват /както беше преди / а който си има в къщи да си го гледа и ако го пусне на вън яки глоби .Другите защитници като искат да има кучета да си ги прибират и да им осигуряват условия не да са на улицата.
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ех, дего бай Тошо да стане от гроба пък да видим дали ще има свободно скитащи се кучета и цигани да крадат .

Коментар

ОФФ:
                                коцев написа:
                                Ех, дего бай Тошо да стане от гроба пък да видим дали ще има свободно скитащи се кучета и цигани да крадат .
                                Коцев, подсети ме на един дядо от Македония, само където той казваше: "Стани бе Тито, да видиш какво прави младежта"
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X