до къде сме я докарали.............. да се чудим с кво да се предпазваме, ей мамицата им и еколожченца и животозащитничета, да ми дадат на мен да се справя с този проблем за 2 месеца куче няма да оставя за цар, ама много пари печелят от тях и заради тва не правят квото трябва, то е ясно иначе, пускат се екипете, излавят ги, инжекцията и край с проблема, но няма интерес да се реши....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим бездомните кучета...
Collapse
X
-
nedialk00
-
Докога ще търпим бездомните кучета...
Специалистите дойдоха , метнаха една примка и отведоха дзверо.Но това куче е влязло във входа , защото някоя двукрака свиня не е затворила вратата .Майка им комунистическа дето ни намъкнаха да живеем в такива огромни блокове и ме принуждават да съжителствам с хора , които не желаят да спазват правилата .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ls1 написа:Фихи, аз имам кучегон. Захранва се от 9 волта батерия. Ето такъв.Действа, но с някои ограничения.Имай предвид че на домашни кучета почти не действа. Те са свикнали на всякакви електронно звуци, бипкания, телевизори и на такова нещо може да се зачудят, но не и да ги стресне. Също ако кучето е на своя територия, в смисъл пази двор, също не бяга, а озверява. Ако е извън двора си обаче ще се прибере в него да си го пази. За уличните кучета действа с голям успех, стига кучетата да чуват. Нямаш идея колко кучета улични са полуглухи. Натискам кучегона и кучето завърта глава да чуе по-добре, после забива нос в земята и почва да души и да се чуди какво стана. Обаче чува ли ДРАСВА като ракета. Хубавото е че ако те нападне глутница например и натиснеш кучегона ако две три се стреснат яко и избягат другите се разколебават веднага и те. Аз съм разгонвал така глутници, с един кучегон, а бяха тръгнали да ме нападат. С жената веднъж спасихме и едно сляпо момиче във вилната зона, 7-8 кучета го бяха наобиколили и откровено щяха да го ядат. Още нещо се сещам, трябва да изчакаш кучето да те приближи и така да го стреснеш с кучегона. Да имаш нервите да го пуснеш примерно на 2-3 метра. Подраниш ли докато стигне до теб вече е привикнало и ефекта не е такъв. Но отблизо ’светнеш’ ли го...направо изхвърча наобратно.Не го ползвай около малки деца и бебета!Според мен си струва покупката.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
ls1 написа:Фихи, аз имам кучегон. Захранва се от 9 волта батерия. Ето такъв.Действа, но с някои ограничения.Имай предвид че на домашни кучета почти не действа. Те са свикнали на всякакви електронно звуци, бипкания, телевизори и на такова нещо може да се зачудят, но не и да ги стресне. Също ако кучето е на своя територия, в смисъл пази двор, също не бяга, а озверява. Ако е извън двора си обаче ще се прибере в него да си го пази. За уличните кучета действа с голям успех, стига кучетата да чуват. Нямаш идея колко кучета улични са полуглухи. Натискам кучегона и кучето завърта глава да чуе по-добре, после забива нос в земята и почва да души и да се чуди какво стана. Обаче чува ли ДРАСВА като ракета. Хубавото е че ако те нападне глутница например и натиснеш кучегона ако две три се стреснат яко и избягат другите се разколебават веднага и те. Аз съм разгонвал така глутници, с един кучегон, а бяха тръгнали да ме нападат. С жената веднъж спасихме и едно сляпо момиче във вилната зона, 7-8 кучета го бяха наобиколили и откровено щяха да го ядат. Още нещо се сещам, трябва да изчакаш кучето да те приближи и така да го стреснеш с кучегона. Да имаш нервите да го пуснеш примерно на 2-3 метра. Подраниш ли докато стигне до теб вече е привикнало и ефекта не е такъв. Но отблизо ’светнеш’ ли го...направо изхвърча наобратно.Не го ползвай около малки деца и бебета!Според мен си струва покупката.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
nedialk00
-
Аз се заинтересовах като четох какво сте писали за кучегона и намерих това:http://www.dazer.biz/product/40/dazer-ii.htmlМисля да го поръчам и да пробвам.Тест:http://www.youtube.com/watch?v=C7yuOb0ZBwk55лв струва.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
В Русе започна ловния сезон http://rousse.dir.bg/news.php?id=11308307 Някой да има да ми подари Калашников АК47 със заглушител и 20-тина сандъка патрони ? За предпочитане трасиращи, да е по-ефектноОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар