Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим бездомните кучета...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз просто немога да си обясня тоя рев за кучета. Нещо застрашен вид ли са, или са на изчезване? Или намаляването на популацията им ще наруши еко равновесието?Защо тая ку*ва не седне да реве за прасетата и агнетата примерно?Ще ми е голям кеф ако и видя муцуната на тая изгризана.Идея си нямате какъв стрес е за едно малко дете да го подгони лаещо куче по улицата.Колко хора още трябва да бъдат ухапани?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Таз кифла вместо да си дава парите на разни мутри да ходят да чупят крайниците на хората,по-добре да ги инвестира в направата на приюти за кучета,щом толкова много държи на тях ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

infineon написа:
        Колко хора още трябва да бъдат ухапани?
        Те вече не ни хапят. Те ни ядат!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Трябва да има ясен закон. В приюта и ако до 10 дни никой не го вземе, да им теглят куршума. А ако някой го вземе и после го хванат същото куче на улицата да има сериозна глоба за този който го е взел. По друг начин няма да се оправим.И какви са тия глупости за кастриране по толкова пари на куче.. По селата има старци които пари за хляб нямат да си купят, а тия харчат парите за простотии вместо да ги използват за нещо полезно.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Добре де, само тук ли се води такава дискусия, спор и тн? Нормалните предложения, които биват изказани, само в главите на списващите тук ли се "раждат"?Не виждам нищо не нормално и не хуманно /това пък е най-абсурдното определение, което се използва/ от предложеното по-горе! Сигурно от кучешка гледна точка, песовете изяли Човек са постъпили "не кучешки" ... глупости разни! Освен това правилата за отглеждане на домашен любимец, в частност куче трябва да са много сурови. Там чипове, мипове и тн да се ползват! И при условие, че бъде хванато куче без чип, да се "таксува", като бездомно и директно в кучкарника, но максимум 10работни дни! След това ... сори, ама на улицата няма работа!И в края на краищата трябва да се спре с дискриминацията към другите животни! Защото аз до сега не съм виждал някой да кастрира полски мишки или градски плъхове! А всички защитаващи кучетата, не се палете толкова, защото никой не коментира за масово изтребление, кървища и тн, но реално когато имаме прекомерна популация на вид застрашаващ живота на Човеците се предприемат крути мерки!!! Още повече ако има нормално функциониране на системата, всички ще са доволни!п.п. само да вметна, че аз и семейството ми се грижехме 10години за една прекрасна кокерка, която предвид природата и смееше да се зъби само и единствено на кварталните котаци
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Идеи хрумват на кой ли не, но работата е там че ако утре някой щракне с пръсти и изчезнат всички кучета в държавата ще останат едни 100 милиона ’неусвоени’. Оттам и идва голямата съпротива. Затова за фирмите които трябва да се справят с проблема решението е ’дайте ни пари, ние ще ги хващаме и пускаме’, за ветеринарите решението е ’дайте ни пари ние да ги кастрираме’, за природозащитниците е ’Дайте ни повод да ви окрещим, че от чужбина да ни пратят пари’. Никой от пряко заинтересованите няма интерес въпроса да е решен. Също както никоя фармацевтична компания не измисли хапче което да глътнеш и повече никога да нямаш киселини, но всички имат хапчета, които като вземаш ежедневно няма да имаш киселини . Също както никоя фирма която ремонтира пътищата няма интерес да работи качествено.

Коментар

Кучета

Сутринта даваха една /Вещица/бабада гледа поне 30 кучета и от 2 години нищо не могат да и направят сега е хванали за незаконни постройки .то хубаво да гледаш ама не като не са яли и гледани както трябване са кротки а само лаят Не им се чисти и се намира в жилищен квартал .който иска да има куче 1 например да си го гледа а ако имаш 10 да плащаш много по високи такси .има хора където няма какво да ядат и къде да живеят а гледат 3-4 бркак става това .
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

http://focus-news.net/?id=n1644836

Коментар

http://fakti.bg/krimi/38954-nervak-z...heto-na-saseda[i:1f3e2b0e8d]Нервак застреля кучето на съседаИнцидентът станал в радомирското село Владимир вчера около 13,30 ч. на обяд, съобщиха от полицията в Перник.Немската овчарка на 44-годишен столичанин била отвързана и спокойно се разхождала извън двора на стопанина си.Животното обаче влизало и в имота на съседа - 57-годишен мъж от Перник. Това се случвало редовно и вчера нервите на перничанина не издържали. Той взел законно притежаваната си ловна пушка и застрелял четириногото.Пушката на перничанина е иззета и по случая е образувано досъдебно производство по чл. 325

Коментар

Хубаво е да си държат кучетата на каишка, или вързани в двора. Едно че може някой нервак да го застреля, може да го откраднат, може да го удари кола,... Миналата седмица, пред работата, една фронтера направи един бял пудел, на черва и кожа. Собственичката с детето й, го разхождали по тротоара, без каишка. Кученцето решило че трябва да слезе на улицата, и до там. Аз чух само свиренето на гуми, и много гаден рев .Малко дете също се води за ръка!
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Ей ся тоя човек ако го опандизят за куче.Ейй мамата си е е***о. Убиваш човек и ти дават 1.5 години условно, убиваш куче и ти лепат пак толкова.

Коментар

Не знам за вас, ама при мен положението взе да става страшно Обмислям възможността да си закупя някакъв вид въздушно оръжие и да ги разгонвам от прозореца тия помияри.Почти всяка вечер кучетата ме лаят като се прибирам.Проблема идва от едно конкретно куче, което явно е шубето в глутницата и лае абсолютно всичко и абсолютно всички, а другите кучета се подлъгват по него и започват да лаят и те.Сутрин, обед, вечер, посреднощ.... жени, деца, домашни кучета, понякога дори и по колите лаят....Не знам какво да правя....

Коментар

Не знам кой е майстора, но в нашия тараф лаещо куче оцелява около три дни. Всичките махленски кучета са се селектирали по тоя начин изключително тихи, не съм виждал някое да лае, освен в мнооого екстремни случаи, примерно бай мангал с каруца и кон. Лаещото при теб ще си намери майстора, не бой се. Пердета колкото щеш.

Коментар

Е, а дано, ама.... ако трябва да го чакам много дълго, май аз ще съм майстора

Коментар

Бях много близко до това да натровя кучетата в квартала, след като една вечер ми налетяха 4 бездомни псета :X

Коментар

Working...
                                X