Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим бездомните кучета...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Аз пък не съм съгласен с Карбовски тоя път. Ние не сме Бог, че да даваме шанс на други живи същества дали да живеят или не.По тая логика, и вълците в гората са опасни за хората - дай и тях да изтребим, че видите ли - за 10 години можело да изядат 5-6 човека.Природата само ни гледа сеира, и някой ден (тая година, казват маите ) така ще ни го нахендри, че няма повече накъде.ДА се съберат всички бездомни кучета и да се пуснат някъде в безлюден отдалечен край на България. Те ще се адаптират и ще се оправят.
    Карбовски не го слушам, но не съм съгласен с теб.В цивилизована Англия вълците са изтребени преди почти 2 века.Идеята за кучешки резерват е толкова утопична и невъзможна, че не ми се коментира. Ако имаш познати ловци, питай ги кой е най-големият враг на дивеча, като махнеш бракониерите. Не напразно преди години ловните дружинки стреляха скитащите кучета.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Професорът е починал. Мир на душата му![quote:7e5a1d5e6c]Междувременно стана ясно, че всички кучетата, които са нахапали хора през миналата година, са били върнати на улицата. Законът, който действа в момента, отваря широко пътя на агресивните кучетата, обратно към кварталите чрез т. нар. надзорници. Пълният цикъл от сигнала на нападнати хора, през приюта на ,,Екоравновесие
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

казах го отдавна - проблема с кучетата се решава точно за месец, стига да има политическа воля, от институциите това да стане, а че някои "хора" живеят от помиярите е друг въпрос, мир на праха му, на горкия човек а отностно тази свиркаджийка... без коментар

Коментар

nikolce написа:
          Аа, и една пача, която е за психиатрията.
          Колега, предупреждавай, че има такава страшна снимка Направо ми спря сърцето за няколко секунди от тоя изрод! Какво общо може да има с мутрите това същество, като те могат си позволят доста по-красиви жени, камо ли пък да тръгнат да бият някой заради нея.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Жалкото е,че професорът който бе нахапан от тия пумияри в кв.Малинова долина е починал.Казаха го по новините преди малко.Баси съдбата.Човека обиколил половината свят и накрая се върнал в БГ да умре по този скапан начин.Да почива в мир.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ДО КОГА?!http://www.blitz.bg/news/article/135973Аз мисля да си купя мачете...

Коментар

bubachko написа:
                ДО КОГА?!http://www.blitz.bg/news/article/135973Аз мисля да си купя мачете...
                Аз държа един сгъваем нож в колата, и когато се прибирам късно, винаги си го слагам в джоба за прехода от колата до входа, точно заради уличните кучета. Явно трябва да се преориентирам към някакъв друг, че този ако въобще успея да го извадя и разгъна, ще е вече късно. То е ясно, че дори с него шанса ми срещу няколко кучета е малък, но без него е нулев. Към всички подкрепящи уличните кучета - не станаха ли достатъчно вече камъните в градината ви?
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз ползвам сгъваема палка закачена на колана
                  FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                  ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                  миг невнимание и вече си татко

Коментар

Лошото е приятели, че вие или други Човеци имат едно на ум и носят със себе си нож, мачете, камък, тухла, сгъваема палка, сгъваема тухла ... и тн, но моят осем годишен син какво да нарами? Той с какво да се въоражи и аз как да го възпитам, за любов към животните, като първо ТРЯБВА да го науча да се прибере жив в къщи? Осъзнавам, че проблема е НЕ решим ... така по единично, на парче, НО В МОМЕНТА НЯМА ДРУГ НАЧИН!!! И може би гражданското общество трябва да се замислим да направим протест срещу поредната мафиотска ниша, защото това явно е бизнес за някой?!
                    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                      И може би гражданското общество трябва да се замислим да направим протест срещу поредната мафиотска ниша, защото това явно е бизнес за някой?!
                      Нито сме гражданско, нито сме общество и абсолютно всичко е бизнес за някой.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз го измислих как да спечелим от песовете ама ако се захвана ще ме окошарят .... Ще изнасям кучешко месо за Азия конкретно за Виетнам и региона.!
                        Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                        Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

dikanioЕ ти пък, обърни се назад и виж какъв "велик народ" сме?! Е ама моля ти се ... ясно ми е, че сме велики, че сме най-най, ама що така се разхождат таквиз пачи, като по-горе цитираната особа /кучкарката м.д./ ?! Прокуратура ли е, кучкарник ли е, виетнамци ли са, че ги пазят тея песове?
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Xaus написа:
                            Аз го измислих как да спечелим от песовете ама ако се захвана ще ме окошарят .... Ще изнасям кучешко месо за Азия конкретно за Виетнам и региона.!
                            Аз това го предложих още на трета страница, не ми кради бизнес идеята :D
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                              Xaus написа:
                              Аз това го предложих още на трета страница, не ми кради бизнес идеята :D
                              Не се месете в партийни дела! Той Вожда го е измислил, нали още лани искаше да вкарва китайска работна ръка. Явно още тогава е измислил как да реши проблема с изхранването им и да освободи данъкоплатеца от хачовете за приюти

Коментар

Спокойно. Бай Мангал рано или късно ще се усети че бау бау печен мирише добре.

Коментар

Working...
                                X