Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим бездомните кучета...
Collapse
X
-
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
-
Професорът е починал. Мир на душата му![quote:7e5a1d5e6c]Междувременно стана ясно, че всички кучетата, които са нахапали хора през миналата година, са били върнати на улицата. Законът, който действа в момента, отваря широко пътя на агресивните кучетата, обратно към кварталите чрез т. нар. надзорници. Пълният цикъл от сигнала на нападнати хора, през приюта на ,,Екоравновесие
Коментар
-
nedialk00
казах го отдавна - проблема с кучетата се решава точно за месец, стига да има политическа воля, от институциите това да стане, а че някои "хора" живеят от помиярите е друг въпрос, мир на праха му, на горкия човек а отностно тази свиркаджийка... без коментар
Коментар
-
nikolce написа:Аа, и една пача, която е за психиатрията.
Коментар
-
Жалкото е,че професорът който бе нахапан от тия пумияри в кв.Малинова долина е починал.Казаха го по новините преди малко.Баси съдбата.Човека обиколил половината свят и накрая се върнал в БГ да умре по този скапан начин.Да почива в мир.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
bubachko
-
bubachko написа:ДО КОГА?!http://www.blitz.bg/news/article/135973Аз мисля да си купя мачете...
Коментар
-
Лошото е приятели, че вие или други Човеци имат едно на ум и носят със себе си нож, мачете, камък, тухла, сгъваема палка, сгъваема тухла ... и тн, но моят осем годишен син какво да нарами? Той с какво да се въоражи и аз как да го възпитам, за любов към животните, като първо ТРЯБВА да го науча да се прибере жив в къщи? Осъзнавам, че проблема е НЕ решим ... така по единично, на парче, НО В МОМЕНТА НЯМА ДРУГ НАЧИН!!! И може би гражданското общество трябва да се замислим да направим протест срещу поредната мафиотска ниша, защото това явно е бизнес за някой?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Аз го измислих как да спечелим от песовете ама ако се захвана ще ме окошарят .... Ще изнасям кучешко месо за Азия конкретно за Виетнам и региона.!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
dikanioЕ ти пък, обърни се назад и виж какъв "велик народ" сме?! Е ама моля ти се ... ясно ми е, че сме велики, че сме най-най, ама що така се разхождат таквиз пачи, като по-горе цитираната особа /кучкарката м.д./ ?! Прокуратура ли е, кучкарник ли е, виетнамци ли са, че ги пазят тея песове?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
bubachko
dikanio написа:Xaus написа:Аз го измислих как да спечелим от песовете ама ако се захвана ще ме окошарят .... Ще изнасям кучешко месо за Азия конкретно за Виетнам и региона.!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар