Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим бездомните кучета...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кучета

Тая фирма където уж ги кастрирала не ги е кастрирала напълно нямало пари и така само се водят кастрирани а всъщност не са .Фирмата била един фургони и това било клиниката Но това не и пречело да прибере хиляди за несвършена работа.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Абе кастрация ама кастрацията колко ще помогне ...... Имаше един виц дето някъв звъни в приют за животни и вика:- тука едни помияри....-Няма проблем господине ще изпратим екип да ги кастрират-Абе госпожо те нас не ни е@ат а ни хапят бе. То освен бездомните кучета е належащо да прибират и крадците и бандитите и другата сВолоч, че те направо убиват а не хапят .....ама нали виждате

Коментар

Добре де, как да си свършат работата хората, дори и да имат желание, като след тях тичат петнайсет дърти моми и ги бият с пазарски чанти по главата? За справка - новините ...
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
          Добре де, как да си свършат работата хората, дори и да имат желание, като след тях тичат петнайсет дърти моми и ги бият с пазарски чанти по главата? За справка - новините ...
          Ами там едим чичко си им го каза, а на тях им увиснаха ченетата без да могат да реагират: "Само имайте късмет някое от кучетата да е осиновено и да се води на отчет при вас, тогава ще приложим и други мерки." - искренно се надявам да е имал предвид съдебен процес.А решението е много просто, ограничителна заповед и предупреждение за съдебно гонене поради възпрепиятстване на работата на екипите... Само някой трабва да го направи това.

Коментар

Всеки си си пише глупости вземайте проблема в свои ръце по край нашия блог ги няма вече или които останаха не смеят да дойдат .А общината каквото иска това да прави, касрирали ги , те не ни ебат ами ни хапят.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

В Лондон, ако домашният ви любимец излае на публично място, глобата е 230 паунда. Няма лъжа, няма измама! Така е и в Рим, Париж и "даже" в Сингапур. А в София побеснели песове ръфат живи хора! И не само в София. Без коментар!

Коментар

nedialk00 написа:
                В Лондон, ако домашният ви любимец излае на публично място, глобата е 230 паунда. ...
                Проблема тук е в манталитета и в правораздаването. Едното го няма, а и да го има - няма страх от него. Е са слушам, как от днеска глобата за нередовен пътник била вече 20 лева и как контрольорите се оплакват, че по 10 лева трудно се преборвали да глобяват, а какво оставало за по 20. И в следващия момент - пътник казва - ами да ме глобяват ако мога, ни 10 ша им дам, ни 20. Та и за бездомните животни така. Мислиш ли, че ако направят по европейски глобата 500 лева нещата ще се подобрят? Аз лично - не.

Коментар

Ще ме хванат лудите и ще им насипя храна с отрова на кварталните.Или един по голям нож...И друго решение няма.Който иска да си ги държи в апартамента.
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

За 6 милиона може да се построи детска градина или детски ясли.

Коментар

nnikin_n написа:
                      Пак ти казвам - с 500 лв. ще изчистиш доста голям район от поне 200 - 300 кучета. Колега ,от известно време убийството на гръбначно животно е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по НК.Депутатите -Тикви на Бат Бойко го гласуваха.С тия 200-300 помияра да не те арестуват? :D
                      ХахахаА като си заколя на село прасето и това ли е престъпление? Или като си заколя кокошка?Те трябва да арестуват всички селяни тогава. Аз ще си го утрепа песа пък ако правят проблеми ще кажа че ще го ползвам за храна и не виждам как ще ме обвинят, пък и да ме обвинят ще стане шоу в съда.Каква е разликата между прасето и кучето? Аз може да съм виетнамец и да обичам кучешко.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Как става обаче в България. Има си хора на които им се плаща да си вършат работата и да не се случват подобни неща. Случва се случката и става ясно че кинтите за тая дейност откровено се крадат. И какъв е резултата? Наемат се още хора, което оправдава веднага още повече кинти да се дават. Нито разследване какво се прави и изобщо прави ли се, нито някакво поемане на отговорност, нито посипване главата с пепел поне. "Крадохме досега но ни е малко, дайте още, не гарантираме че това ще доведе до резултат, но ако не доведе - значи още и още кинти трябват, но да знаете, ние вина нямаме."А доколкото чувам горкия човечец кучетата са му нахапали очите и ще остане сляп.

Коментар

[url=http://www.blitz.bg/news/article/135320]Спряха евтаназията в
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Ебем ти кучетата, ако ще да ме обвините в зоофилия. Пушка, пръчка с пирони, отрова - всичко, което не влиза в моята еко система е ефикасно срещу бездомните кучета. Не виждам къде е драмата? Имал съм и съм гледал куче - никога не е пикало или срало на твърдо, само в трева, но защото беше по-шумно от останалите вече е във вечните кучешки полета. Хапало ме е домашно куче, гонили са ме "бездомни" такива. Няма хуманност към животните. Към тях подхождам максимално "анималистично". Не дай боже един ден куче да се озъби на синът ми - режа му главата докато още се зъби... Не знам каква ВИ е дилемата. Всичко, което не се гледа и обгрижва от някой отива в кучешкия екарисаж.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Няма дилема ... в Русе, преди доста години, разхождайки се в парка, един насран пинчер се нахвърли върху сина ми ... полетя около четири метра, ако не беше избягала и стопанката му щеше да лети ... аз дилема нямам, каквото и да е, заплаши ли семейството ми - жална му майка!!!
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А за котките какво ще кажете?Аз страдам от тях,и по-точно колата ми.Цялата е в котешки стъпки,поне една ще спи на предния капак,а 5-6-7 под колата.Начин,да се отърва от тях?
                                Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                                ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Working...
                                X