Пичове, всичко е далавера и мързел!!!В Бургас що няма кучета??? Знаете ли кви пари струва общинския приют за кучета - около 5-700 лв. на месец за храна на гадинките, 5-7 заплати - тип общински, около 30 000 лв. годишно за обезпаразитяване и кастриране на ветеринарен лекар. Ток, вода, и прочее дребни разходи и дърва за отопление... това е!!! и улични кучета няма!!! има котки, ама и тях са ги подкарали да стават евнуси...ама се работи, ловят се кучета и котки, кастрират се...а София - далавера и мързел!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим бездомните кучета...
Collapse
X
-
nedialk00
ФЕРАРИСТ написа:u_bo написа:точно заради : ".. че има разсъдък, мисъл и прочее неща дето другите видове да тоя свят ги нямат.. " е безценен Човече.защото мечките го нямат и ако срещнеш някоя в лошо настроение в гората - си мъртъв. но с човека не е така.
Коментар
-
u_bo
paralesa написа:muns61 написа:Така... Да поговорим с конкретни числа. Новият кучешки приют в Сф ще струва 6 000 000 лв и ще има капацитет 500 песа. Това прави по 12 000 лв на кучешка квартира. Далавера, та дрънка, нали? Ако се изтребят псетата, няма далавера. Разбрахте ли? Ако защитниците на уличните песове не са в далаверата, значи са глупаци, манипулирани от далавераджиите!
Коментар
-
За вас не знам ,но около блока ми живее глутница която се нахвърля върху почти всичко движещо се.Едно от добичетата ме удари странично и ми изкриви калника.Обаждах се многократно на общинската служба занимаваща се с това и естествено без резултат.Поради тези причини и казаните по горе скоро ще инвестирам около 500 лв. за една пневматична система с "оптика" и ще си реша проблема.А както каза Immortal със св.Петър всички ще се срещнем.И както се казва в определени среди и той е митничар ,седи на портите.При тая ситуация имаме шанс да се "разберем". :DНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nedialk00 написа:ама кой в тази тема е казал че "убива за удоволствие" ???????????????????????????????Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
u_bo написа:човешкият живот е безценен и е неморално да се фаворизира някой животински вид/в случая куче/, който застрашава човешкото здраве и живот.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev написа:u_bo написа:човешкият живот е безценен и е неморално да се фаворизира някой животински вид/в случая куче/, който застрашава човешкото здраве и живот.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nnikin_n написа:Здравей радвам се ,че си на линия.Това което говориш е валидно за държава а не за територия като нашата.Според теб ,нормално ли е за кучета да се отделят повече средства от колкото за хора?За мен не е ,може би не съм "европеец" но не го разбирам.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev написа:nnikin_n написа:Здравей радвам се ,че си на линия.Това което говориш е валидно за държава а не за територия като нашата.Според теб ,нормално ли е за кучета да се отделят повече средства от колкото за хора?За мен не е ,може би не съм "европеец" но не го разбирам.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Добре, нека направим дискусията градивна. Нека тук се опишат всички места където има глутници озверели кучета. Всички места да се обобщят в едно писмо и да се изпрати имейл до общината с искане за отговор и действия. Повярвайте - властта се бои от Интернет и от действията, които могат да се провокират тук. Ако знаят, че 1000 човека стоят зад това писмо, ще реагират. И така за всичко.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev написа:Добре, нека направим дискусията градивна. Нека тук се опишат всички места където има глутници озверели кучета. Всички места да се обобщят в едно писмо и да се изпрати имейл до общината с искане за отговор и действия. Повярвайте - властта се бои от Интернет и от действията, които могат да се провокират тук. Ако знаят, че 1000 човека стоят зад това писмо, ще реагират. И така за всичко.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nnikin_n написа:vvvasilev написа:Добре, нека направим дискусията градивна. Нека тук се опишат всички места където има глутници озверели кучета. Всички места да се обобщят в едно писмо и да се изпрати имейл до общината с искане за отговор и действия. Повярвайте - властта се бои от Интернет и от действията, които могат да се провокират тук. Ако знаят, че 1000 човека стоят зад това писмо, ще реагират. И така за всичко.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Василев, веднага ти казвам защо няма да стане. Защото едни промени и свършване на работата както трябва включва едно много сериозно погване не само на отговарящите за уличните кучета, а и на тези които гледат кучета. Което включва ВИНАГИ на каишка, ВИНАГИ торбичка за прибиране на изпражненията, ВИНАГИ разходка извън забранените за кучета паркове, ВИНАГИ маркиране с чип, обезпаразитяване, кастриране и т.н. И т.н. Кажи го на някой кучкар и ще видиш как ще му се издължи физиономията. А то няма как просто само откъм задълженията на общината да се оправят нещата, няма да има смисъл. Ей затова кучкарите искат всичко да си остане както си е. Неофициално, разбира се.
Коментар
-
u_bo
vvvasilev написа:......
Коментар
-
Колегата с 500 лв. пневматика с оптика - за 30 лева ще очистиш квартала си от поне 15 кучета. Но ако държиш да го правиш с ’пневматика с оптика’ може би наистина търсиш удоволствие от това ?!?!? Не съм съгласен - измъчването на животни не е решение, нито е начин. Пак ти казвам - с 500 лв. ще изчистиш доста голям район от поне 200 - 300 кучета.Колега аз няма да изпитам удоволствие от това.Според теб трябва да се тровят?Знам ,че и аз не съм прав но човек винаги предпочита по малкото зло.Не знам дали ще ми повярваш ,но за 37 г. не съм наранявал гръбначно животно.И освен това съм учил за ветеринар.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар